Pôrod v novembri 2011
Ahojte tehulky,
tak túto diskusiu zakladám🙂 a prajem nám príjemné písanie a vymienanie informácii o naších rastúcich bruškách a uzlíkov v nich 🙂 😀 a dobojujeme to do koncaaaaa 😉 😀
Ahojte. Dnes večer sa mi stala čudná vec a mám dosť strach. Pri kýchnutí ma veľmi, ale naozaj veľmi silno pichlo v podbrušku, bolesť doznievala ešte asi minutku. Mohlo sa babatku nieco stat? Som 8tt + 6, spinenie ani nic podobne nie je... :(
ahojte... tak som nevedela, mozem sa k vam pridat? ja mam sice termin v oktobri, ale uplne posledny den (31.10.) 🙂 , skor by som sa radila k vam.... 🙂 pekny dnik prajem vsetkym
Dobre ranko baby, ako sa mate? Citite nejake bolesti v podbrusku, pri roztahovani maternice?
ahojte...
baby mne sa dnes rano tak tocila hlava ze som si musela ist kupit coca colu.potom som musela bezat na wc co ma strasne prehnalo.kokos co mi je dnes...bojim si ci je vsetko ok.normalne rozmyslam ze skocim na sono....
ahojte,prave som si koonecne sadla od rana.2x som davala prat,medzitym varila,buchty upiekla,umyla podlahu v dome...teraz odpocivam.Syncek spinka,dcera je v skolke,tak mam pokoj.
Dievcata bolieva vas este podbrusko?Pretoze mna uz asi 2tyzdne nic neboli.Aj spinenie prestalo....A veru ked sa na seba pozeram v zrkadle,uz aj brusko sa mi zaobluje.Je mi jasne,ze to este nieje brusko tehotenske,ved som len v 10tt,no uz na sebe badam,ze sa mi meni postava.
No a ked si aj okolie vsimne....To budu prekvapene pohlady 😀
Uz sa neviem dockat konca mesiaca....28-ho mam poradnu a uvidim drobacika.Tak sa na to tesim 😵
navarene, upratane, oprate a ožehlene, potom zase upratne 😉 cely deň sa niečim zamestnavam, začinam mať stres, zajtra rano o pol osmej geneticke testy ☹ tak dufam, že bude všetko v poriadku ! už ich niektora z vas absolvovala? iba mi zoberie krv, nie?chcela by som aj sono,ale neviem či sa to robi pri tomto, alebo ju mam poprosiť, že chcem sono...diky
Ahojte, mne je dnes maximalne zle 😢 . Cokolvek vypijem (o jedeni vobec nehovorim) skonci na WC. Len lezim a citim sa strasne 😝. Co vam znesie vypit zaludok, ak mate tiez problemy s vracanim?
Čaute baby, zabudla som sa opytať. Včera pri sexe to začalo, take palenie. A dnes od rana mam vytok, taky biely, velmi riedky, ako voda. Keď idem cikať a utriem sa suchym papierom aj štyrikrat, a po každom raze je ten papier mokry, čiže stale zo mňa tečie. Ešte sa mi to nestalo, od začiatku tehu som mala vytok skor husty, ťahavy a teraz taky riedky a ešte aj to palenie. Ma niektora taky vytok? ďakujem za odpovede !
@dominika_sk ahoj 🙂 ja som mala pri prvom tehu take, bola som u dr. mala som infekciu to v tehu byva caste a dal mi nieake cipky a pomohli. Povec dr. on bude vediet co a je lepsie mat tie cipky ked mas vazne zapal aby sa nieco nestalo babu. Som niekde citala alebo mi niekto vravel ze to moze babu skodit ale ci az neskor alebo uz teraz neviem.
@vevericka23 no dufam, e to nie je nič zle, ja tu čitam už hodinu po internete, aj že je to normalne, potom zas pozor na odtekanie plodovej vody, som uplne na nervy, najradšej by som išla ku dr. teraz ☹ ešte aj tie geneticke testy rano ☹ no ale aj tak dobre, hneď jej to poviem o tom vytoku a paleni , dufam, že to bude ok. bojim sa 😢
ahojte, tak mam za sebou po dlhej dobe prijemnu navstevu u zubara, i ked neplanovanu - identifikoval to ako zapal nervu, dostala som slabu davku na umrtvenie (vraj to babetku neublizi) a nerv vybral. Tak sa tesim, ze ma uz nic neboli ... 🙂
@dominika_sk ja som mala minuly tyzden taky vytok, len bez toho palenia - volala som doktorovi, povedal, ze taky vytok je pocas tehu normalny. Vysvetlila som mu to tak, ze som mala take pocity, ako keby som mala dostat menzes a ked som prisla na wc tak som mala nohavicky vlhke, resp. az mokre. uz to prestalo.
@dominika_sk ja mam nieco podobne , uz som to mala aj pri Veruske. Kvasinky.. nezbavila som sa toho poriadne do pordu a to na mne lekar sksual uz fakt vselico. V tehu je to velmi bezne, len pri porode som z toho mala problemy, velmi som kvoli oslabenej sliznici krvacala. Urcite to ries z lekarom. Ja to zatail riesim doma az buduci tyzden idem k dokimu. Mne viac ako cipky pomaha tepla sprcha tri krat denne a spat v nocnej koseli (aby sa vsetko vetralo..) a bavlnkova bielizen a jej casta vymena (aspon dve za den). Intimmky som radsje neskusala. Cipky alebo Rosu nechavamm pre vestsie zhorsenie. Cipky troska zle znasam, sposobuju mi svrbenie..vlastne akekolvek vaginalne cipky. Aj to take zle nemam len viem ze sa zas nieco deje..

@adikad
@kamulilik Tak to sme už tri celkom pekný dátum, na nežnú revolúciu 🙂