icon

Pôrod v novembri 2011

zuzkaqt
28. feb 2011

Ahojte tehulky,
tak túto diskusiu zakladám🙂 a prajem nám príjemné písanie a vymienanie informácii o naších rastúcich bruškách a uzlíkov v nich 🙂 😀 a dobojujeme to do koncaaaaa 😉 😀

sranda
12. apr 2011

@harper Hellou harperik 🙂 . Ja mam TP 14.11.2011, ale uz som pozerala, ja som totizto taky planovaci blazon, ze moj dr. ma sluzbu v piatky...takze ak vsetko pojde po dobrom, bejby sa narodi 11.11.2011, alebo 18.11.. A Petra je úplný blázen z bábätka, teší sa, vkuse mi o ňom rozpráva, že aká bude ona veľká sestra a čo vsetko ho naučí. Minulesme boli ráno boli ešte všetci v pyžame a mne parádne zaškvrkalo v žalúdku a Petra hovorí: Mamiiii počula siiii? Bábätko si zívlo, choď ešte spinkať. Som sa skoro pototo. Ach jo, bude to zábava. A ty čakáš prvé bejby? ani som si nestihla všimnúť....idem kuki

sranda
12. apr 2011

@dadda02 určite nie, buď spokojná,...to je normál jav, mala som to aj pri prvom tehu aj teraz, tiež vidím všetkých svätých. kebysa niečo udialo, určite začneš mať nenormal bolsti a krvácaš.

sranda
12. apr 2011

@dominika_sk to je v pohode ten výtok...ja mám podobné skúsenosti a druhé tehu na ceste...amisu síce píše niečo iné, ale vôbec nemaj nervy, tie výtoky budú na programe dosť dlho.

trinka
13. apr 2011

@dadda02 ja mavam tiež bolesti v ľavom boku, ale utešujem sa tým, že tam bolo to druhe mimi co asi chvilku potrva kým sa uplne vstrebe ... 😉 a k tomu dosť sa počas dna aj vecer s malou naťahujem... takže to môže byť aj z toho... 😉 nabližšiu poradnu mam až 27. aprila...
@lenka1108 ja by som vybrala, tiež som zvedava čo sme tentoraz nedopatrením "namiešali" 😀 pri malej sme to vedeli až v 35 tt,lebo stale bola zadkom otočena... 😀

trinka
13. apr 2011

@dominika_sk to je normalne, kým ťa to nepáli dlhodobo a výtok nie je zapachajúci, tak to nie su kvasinky. ak by ťa pálilo aj pri močení, tak si kúp normálne canesten. ja som ho počas prvého tehu brala dvakrát. Výtok je normálny v druhom trimestri odozneje a potom ku koncu sa spusti zase. Plodova voda ti ešte nemože odtekať, lebo je jej tak maličko že by si si to ani nevšimla. Niektore ženy su v tehotenstve citlivejšie- vzrušivejšie- tak možno preto sa ti to spustilo po sexe. neboj sa nič sa nedeje. Kým nemáš bolesti je to ok... 😉

veronkaj
13. apr 2011

ahojte babulky,
ako sa máte, tak ja som už doma z nemocnice a ležím veľmi sa iné ani nedá ešte pre bolesti , v piatok večer ma prijali do špitála a v nedelu ráno prišla nevolnosť a bolesti a na uzv zrazu videli krvácanie do brucha aj vačok aj plod vo velkosti 4x3,5 cm a tak hned operacia a vzali mi vajíčkovod takže už nemôžem mať vôbec dieťa len ivf a na to manžela nenahovorím, navyše ma videl po operácii a stačilo mu.

takže teraz som doma a "mám sa dobre" viem že on nieje taký na prejavy veľmi citov ale stará sa o mňa najlepšie ako vie, no nie je to také jednoduché sa s tým vyrovnať aj psychicky aj fyzicky, mám ešte aj angínu a do toho sa čistím menzesom

myslela som na Vás ako sa vám darí a čo máte nové a chýbali ste mi tak akio koník

dominika_sk
13. apr 2011

@amisa
@harper
@trinka
@sranda tak som rano bola na krv, už mam aj tehu knižku a o dva tyždne idem na nejaky skrining.povedala som doktorke o tom vytoku, ani ma nepozerala, len mi povedala že je to normalne a kazala mi kupiť si rosalgin easy, vyplach pošvy.stalo to skoro 10 eur 😕 v letaku je napisane že dvakrat denne 😕 budem si davať raz, večer, alebo tu flaštičku použijem na dvakrat. nemam s tym žiadnu skusenosť.možu to vobec tehotne?diky

trinka
13. apr 2011

@dominika_sk ano, može, neboj. Je to dobre aj po porode v obodobí šestonedelia 😉 ja to mam doma tieť a kup si aj laktacid mydlo pre tehotne ;)

dominika_sk
13. apr 2011

@trinka diky, skusim sa opytať mamy, či mi to nedonesie z roboty, je vrchna sestra na urologia/sexuologia 😀

trinka
13. apr 2011

@veronkaj ahoj moja, takže nakoniec to bolo mimomaternicove? 😕 a to predtým nevideli na usg? no cudne... teraz hlavne odpočívaj a nech sa drahý stará 😉
mna tiez od vecera bolí hrdlo.... pojdem si lahnut s malou...zjeme zeleninovu polievočku. Obe sme take nascipane.
Mne manžel vcera este vybavil autoškolu... som tým strašne "nadšená"... okrem starania sa o domacnost, dieťa . brucho sa budem este strasovať jazdami a skuskami.... 🙄 ale zase na druhej strane pri dvoch detoch asi ťažko potom robiť... ach jo

trinka
13. apr 2011

@dominika_sk kupis to v lekarni aj v drogerii, ja som to mala pri prvom tehu aj teraz 😉

dominika_sk
13. apr 2011

@trinka dneska po tych šiestich ampulkach krvi ma bude hlava bolieť až do večera, tak to necham na zajtra.zabehnem si do lekarne. 😉

veronkaj
13. apr 2011

@trinka no je to ako zo zlého filmu ešte v piatok ked ma prijímali na uzv nič nevideli a to sa pozerali dvaja a o dva dni na tom istom to videli ale vraj to mohlo byť prekryté nejakou zrazeninou alebo záhybom je to už jedno,
je mi strašne smutno ešte k tomu aj mama je čím dalej horšia a manžela a dcéru môžem iba pochváliť, naozaj robia čo môžu, a trápi ich to., vedia že ja nie som typ čo leží to už musí byť.

a super že autoškola, vodičák je úžasná vec hlavne ked máš k nemu aj nejaké autíčko, pre mňa je šoférovanie aj relax a konečne mám aj auto takže je to uplne iné ako ked som musela chodiť autobusmi všade doteraz.
si šikulka zvládneš to a budeš rada ver mi,

držím palčeky

vierka0
13. apr 2011

@veronkaj takze mimomaternicove? a druhy vajickovod nemas funkcny? och, mrzi ma to 😒 no uz nech si zdrava cim skor..

veronkaj
13. apr 2011

@vierka0 vierka ja dávno nemám druhý vajíčkovod, takže už nič nebude,

a ty sa ako máš, ??? čo nové, už prišla ovulka,?

vierka0
13. apr 2011

@veronkaj ach, skoda, velmi ma to mrzi, fakt 😒 ..moja ovula..ani sama neviem 🙂 rozbity cyklus mam..uvidime, co pride 🙂

veronkaj
13. apr 2011

@vierka0 no neboj, príde už len to dobré, veľmi ti to želám 🙂

karap
13. apr 2011

@veronkaj juj,tak nakoniec to bolo mimomaternicove?Strasne mi je to luto.Viem ako hrozne si tuzila po babatku ☹

stellamiapiccola
13. apr 2011

ahoj dievčatá tak mne je stále zle som schudla 2,5kg inak je všetko ok mam už aj fotečku,knižku dostanem 18.4 tak uvidíme čo sa dozvieme nové.

blackrose
13. apr 2011

@veronkaj velmi ma to mrzi ☹ drzkaj sa, oddychuj a velmi nad tym nepremyslaj. (viem, ze je to tazke) 😔

blackrose
13. apr 2011

@stellamiapiccola jeeej, to uz je velke babatko 🙂 kolko ma cm?
takze ty tiez dostanes knizku az v 12tt? Ja tiez skor nie, ale ved knizka nie je dolezita 😉
a tie kila su fajn, aspon o to menej priberies 😉

karap
13. apr 2011

@dominika_sk ty si vedela presne kedy ste pocali?Ja som si totiz pred chvilkou spravila tu cinsku predpoved pohlavia a pocatie som dala orientacne [na 14.den cyklu]No a doteraz som bola takmer na 100percent presvedcena,ze cakame chlapca a prd...Podla cinskeho mi vyslo dievca 😲

veronkaj
13. apr 2011

dakujem babulky,

krásne pokračujete a krásne čísla týždňov a fotky máte tak držím všetkým palce nech všetko je tak ako má byť,

želám krásny deň

stellamiapiccola
13. apr 2011

blackrose no malo asi 2cm to bolo fotene 29.3 tak už snáď podrástlo 🙂

stellamiapiccola
13. apr 2011

@veronkaj drž sa moja, neboj onedlho budeš aj ty šťasne čakať babenko

dominika_sk
13. apr 2011

@karap my mame valentinske miminko, gyn. mi to vypočitala na 16. februara 😉 takže mne aj v činskom aj v tom grafe vychadza chlapec 😉 dnes mi upresnila termin, takže pravdepodobne to bude 7. novembra 🙂 ten činsky kalendar mi poslala kamaratka, že jej aj všetkym babam v jej okoli to vyšlo. ale čo ja mam dve kamaratky, ktore su tehotne, im to vyšlo uplne opačne, takže činsky sa mylil 😒 a ty by si chcela chlaca, alebo dievča? je jasne, že nech to bude čo to bude, hlavne nech je mimi zdrave a šťastne, ale napriklad ja tužim po chlapcovi 🙂

blackrose
13. apr 2011

@stellamiapiccola tak to je dost, lebo moje malo necely 1cm pred tyzdnom 🙂

stellamiapiccola
13. apr 2011

@blackrose už som zvedavá čo bude noveho a videla som aj srdiečko ako bije 🙂

lolinkamaminka
13. apr 2011

ahojte 🙂 vidim ze vela z vas tu vedie pochmurne rozhovory a mate to tazke, tak chcem trosku vylepsit naladu 🙂 ja som sa chcela len pochvalit a podelit o radost 🙂 zatial mi vyratali porod na 4.11. a vcera som bola prvy raz na sono a uvidela tu malu fazulku...s drahym sme obaja plakali ako male deti 😅 ...je to uzasny pocit...som prvorodicka a este donedavna som si nevedela predstavit ze budem mat dieta...ale teraz je to take silne, ze uz ho chcem mat tu na rukach a moct mu dat vsetko na svete...navyse mam obrovske stastie ze mi zatial tehotenstvo prebieha kludne, bez tych neprijemnych priznakov ako je nevolnost, zvracanie, nechutenstvo a pod...akurat vela mocim a prsia mam asi o 2 kila tazsie 😀 ale to sa este da zniest 😉 chcem