Pôrod v novembri 2011
Ahojte tehulky,
tak túto diskusiu zakladám🙂 a prajem nám príjemné písanie a vymienanie informácii o naších rastúcich bruškách a uzlíkov v nich 🙂 😀 a dobojujeme to do koncaaaaa 😉 😀
@stellamiapiccola to som zvedava aj ja 🙂 neviem sa dockat vzdy dalsej kontroly 🙂
no a vidiet bit srdiecko je uzasny pocit 🙂 az sa mi oci zarosili
@lenka1108 prave som si urobila predpoved podla tvojej tabulky a ZASE mi vislo dievca 😲
No som teda velmi zvedava,ci to vijde.A priznam sa,ze som trosilinku sklamana.fakt som bola skoro na stopro presvedcena,ze to bude chlapec.No musim si pockat minimalne 10tyzdnov a ked bude mat babatko v 20-tom tt dobru polohu,tak mi to lekar povie....
@stellamiapiccola no ja už nebudem čakať bábätko akurát keby som si objednala bábiku, písala som že nemám vajíčkovody takže už nie, a na ivf manžel nepôjde ani náhodou.
@stellamiapiccola, ja som na tom s vracanim podobne, uz som -2kg 😒 . Co mi sice nevadi, ale horsie je to s pitim a jedlom. Mam take dni, kedy som OK a zase naopak, ked cely den vraciam. Vcera to bol uplny des 😝 . Ty si vo vyssom tyzdni tehotenstva, o chvilu Ti to prejde, uvidis 🙂. Ja musim este par tyzdnov pockat 😕 .
@kaia tak na to sa nedá nahovoriť, budem sa s tým musieť zmieriť ale možno o to viac si budem vychutnávať ked budem babička ale to si ešte počkám, ale možno tak ako voľakedy budem znovu občas varovať detičky ako som to robila voľakedy. uvidím, teraz budeme radi, ked sa všetko aspoň fyzicky zahojí , som rada, že už môžem viac trochu chodiť, a ešte ked sa menzes skončí.
neviem či si vieš predstaviť aké to je byť 5x tehotná a mať len jedno dieťa, fyzická bolesť po čase prejde ale psychika v tomto prípade neplatí že čas zahojí všetky rany, nezahojí
ale budem občas pozerať do vašej témy a teším sa na fotky vašich detičiek,
Ahojte ja som bola dnes na hematologii a som anemicka tak nam predpisala zelezo..Ale vzhalod k tomu ze mam nabeh na trombofiliu tak si budem od dnes az do konca sestonedelia pichat clexane 0.4 kazdy den som trosku smutna a aj sa bojim lebo to starsne boli a neviem si preddstavit pichat do stehna ale tak co nespravime pre babetko vsak ? Ma niektora z vas podobny problem ?
@janap24 dakujem
áno tak nejako to je, sú chvíle kedy je lepšie a sú chvíle kedy je veľmi ťažko, som rada že ma pustili aj domov skôr aj ked som musela podpísať reverz a slúbiť že budem ležať ale takto mám zapnutú telku a snažím sa doma čo to robiť aspoň také zatial na posteli ale každým dňom je to lepšie a lepšie myslím fyzicky.
Ahojte kočky, môžem sa pridať k vám do diskusie, tiež čakáme dieťatko v novembri, podľa tehu kalkulačky mi vychádza termín na 22.11.2011...
@veronkaj viem presne aké to je prísť o dieťatko, ale prísť o toľko, to si neviem ani predstaviť, asi by som to ťažko predýchavala. my sme o nášho chrústika prišli minulý rok 11.2.2010....ale stále to bolí rovnako a neustále naň myslím,......no verím, že toto ( v poradí tretie) už bude v poriadku, zdravé a že sa v novembri budeme vytešivať z ďalšieho potomka :o)))))))
@dominika_sk no pojdes na rpesvecovanie sije NT screening.. velmi velmi dolezite.. zistia ci je vsetko ako ma byt . Aj sa zistuje podla sije ci nahodou nieje moznost downa. Mi tu mame buduci utorok. INak Rosalgin poznam neboj aj mne ho doki odporucal v tehotenstve inak aurat si ho idem zarobit elbo sa to zhorsilo dnes naobed. Ja som si kupila prasok a zarabam si to doma sama.
@veronkaj drz sa, neviem co ine ti povedat. Bolo to dost krute od osudu. Nech sa chlap stara ako najlepsie vie, aspon si mala statsie a zacala si krvacat az v nemocnici. Ved mohla byt z toho tragedia.
@lolinkamaminka gratulacie 🙂
@veronkaj to ma úprimne mrzí ☹
@kaia no ja len dúfam, že to prejde lebo naozaj už sa to nedá vydržať všetko mi smrdí aj voda mi lezie na nervy čaje nemôžem už ani vraciať nevládzem je mi z toho blbo.dostanem do seba niečo aj keď je to sladke to je fuk.aspoň dúfam, že to bude dievčatko pri prvom som toto nemala vôbec.Lekár mi dal magnézium ak mi bude moc zle ale nezaberá a celučičky deň mi je takto ešte aj v noci.
tehotensku knižku nam dala doktorka, tehotensky kalendar sme dostali od kmaratky a buduci ocino nam slubil, že zariadi detsku izbičku, ktora služi odvtedy ako sa z nej odsťahoval ako sklad nepotrebnych veci 🙄 .no som zvedava, lebo ako ho poznam, zas to bude na poslednu chvilu a dokončiť to nestihne 😢 budem veriť, že tentokrat prekvapi mňa, naše mimnko a určite aj seba ak to zvladne načas 😀
Ahojte, buduce maminky 😉
Tak vitam nove tehulky medzi nami
@veronkaj velmi ma to mrzi, to co prezivas ☹ Dufam, ze sa skoro zotavis hlavne dusevne 😉 A tes sa z toho, ze mas krasnu zdravu dceru 🙂
Ja uz mam tehotensku od minuleho piatku A na poradnu ideme 28.4.
Inak dnes mi konecne nie je zle po dlhej dobe, ale rano uz sa schylovalo k tomu 😖 Vcera to bolo brutal cely den len hrca v krku 😝 Ale dnes som si uvarila zazvorovy caj + hnedym cukrom som osladila - ze nemam co stratit a cuduj sa svete odvtedy klop, klop som sa najedla dens viac ako za posledne dni dokopy 🙂
@stellamiapiccola, mne bolo takto aj pri prvom, ku koncu tretieho mesiaca mi to postupne prechadzalo, az to uplne zmizlo 🙂 . Drzim Ti palce, nech to coskoro ustupi a zacneme si tehotenstvo uzivat 🙂
@lenka1108 a zadavam tam vek ten co mam teraz alebo, ten co budem mat tento rok? V prípade ak ten co mam teraz a pocatie bolo vo februari to bude dievca. Ale ak bolo pocatie az v marci (vobec netusim, kedy to bolo, kedze to vychadza na prelom mesiacov) tak to bude chlapec. Tak som sa vela noveho nedozvedela 😒 A pri zadani veku, ktory budem mat tento rok to vyslo naopak 😀
Po nepríjemnom pichaní v podbrušku som skočila ku doktorke ale naštastie je všetko ok , máme foto , malé má 53 mm a srdiečko bije ostotristo , ináč v lekárni je proti zvracaniu volnopredajný liek emesin obsahuje pyridoxin a silicu, neviemči zaberie každému ale jedna kočka vravela že jej zabral užíva sa 1 tbl denne , mne zle nebýva sem tam sa mi zakrúti hlava a zjedla by som aj klince .
teda dufam, ze sa mi nebudete smiat, ale lekar sa nesmial, ked videl moje vysledky krvi po prvom tehu. Mala som malo zeleza a minimalne z dvoch zdrojom som dostala tip - zobrat novy este nepouzity kliniec (najlepsie cerstvo kupeny - manzel ked bol kupovat tri klince a povedal im na co to potrebuje - dostal ich zdarma 😀 ) Kliniec dobre umyt, cely zapichnut do cerstveho jablka a nechat tak minimalne 24 hodin. potom kliniec vybrat, jablko ocistit, a zjest - to uuuplne cierne co bolo priamo okolo toho klinca sa nemusi jest. Ja som totiz najprv dostala tablety, ale mala zacala mat (a aj ja) velke problemy so stolicou, tak som ich okamzite vysadila a po zjedeni dvoch jablk v priebehu dvoch dni bolo zelezo v poriadku. Do dnesneho dna, ked ma moj doktor stretne sa ma pyta ci som to ja s tym zelezom 😀

@lenka1108 ahoj co tam treba uviest??? v tej kalkulacke,dikes,