Pôrod v novembri 2011
Ahojte tehulky,
tak túto diskusiu zakladám🙂 a prajem nám príjemné písanie a vymienanie informácii o naších rastúcich bruškách a uzlíkov v nich 🙂 😀 a dobojujeme to do koncaaaaa 😉 😀
ahojte maminky spolučakateľky, ta aké máte ráno, ja som už po raňajkách, tak mi je už dobre, uvidíme večer, ja mám asi obrátené ranné nevolnosti, lebo mne býva zle večer a nie ráno, ako ste na to vy?
ahojte maminy,boze vonku je ku.va cas a ja musim ist do skolky z 2detmi 😒 jeden bude sediet v kociku,protestovat a trhat igelit proti dazdu a druha bude cupkat vedla mna v gumakoch a prsiplasti.Neznasam dazd.....
A to absolutne netusim ako budeme fungovat cez zimu 😒 ked k tymto dvom pribudne novorodenec.Co za bic som si to na seba uplietla?????
@veronkaj ty si ale pipi...čo sa stresuješ prosím ťa, na svete je oveľa horších vecí, ja som si prešla klasika abortom v okt. 2003, nebolo to mimomaternicove...vedla mna lezala kocka, ktorej museli zobrat bábätko v 5 mesiaci, lebo by neudýchala porod kvoli jej srdcu. Tak som behala ako tajfun, ze juuuj aka som ja zdrava. A neboj hlavu hore, medicína robí zázraky už dnes, ivf nie je žiadna veda. Takže sa ukľudni a kuki do budúcna.
@henrieta44 ja si idem dať akurát raňajky, mne je doobeda blbje, poobede o.k. až do večera.......
bože baby, ja mam taku virózu... soplím a kýcham, všetko ma bolí... no des... 😠 😠 😠
neviem ako vy, ale ja mam strašne zle sny. predtym keď sa mi niečo snivalo vždy som kukla do snara, čo to znamena.a teraz, sa bojim aj kuknuť, lebo sa mi snivaju same vraždy, bitky, hady...čitala som som, že v tehotenstve zle sny byvaju, ale neviem, mam tomu pripisovať nejaky vyznam?alebo to je len nejaky hormonalny mix a kukať to v snari je hovadina. pytam sa preto, lebo tie sny v snari znamenaju same katastrofy, že utrpim velku stratu a tak. takže či su tie sny pravdive alebo je to sposobene hormonmi? dakujem
@dominika_sk ahoj....tak mne vychádza dievčatko...uvidíme za pár týždňov. Tiež mám zlé sny ale skôr o manželovi a o dcérke. Bojím sa o nich. Je mi o niečo lepšie ale fakt len o kúsok....nevolnosti sú stále počas celého dňa.
@denis006 uvidiš, bude to lepšie a lepšie, j keď mne sa to lahko hovori, keď ja to moc nepoznam. len aby to na mňa neprišlo neskor.
@amisa vďaka bohu, keď vidim, že zle sny nemam len ja, a je mi o trochu lepšie, keď mam nadej, že to nie je predzvesť niečoho zleho, ale vyzera to na hormony.ja som sa fakt začinala bať, že tie sny niečo znamenaju...
@dominika_sk aj ja mám strašné sny, samé vraždy, nebožtíkovia a také hovadiny. Aj tri za noc. Nie som sama aspon 😝 .
@mymimi baby, ak činsky vypočet? kde to najdem?
@mymimi som pokojnejšia, kašlem na tie snare, su to proste hormony ! 😉 konečne budem mať pekny deň 😀
@dominika_sk http://www.obfocus.com/calculators/gender.htm toto je ten prvý a tabuľku pohladám počkaj.
@mymimi jaaaj, toto poznam, aj tam mi vyšiel chlapec.takže chlapec mi už vyšiel 4krat 😝
@dominika_sk a tento graf poznáš http://mimino.kvalitne.cz/ ?
@mymimi poznam, všade mi vychadza chlapec. pozri moj album, alebo stanku pohlaviditete.cz
no mne vychadza tiez chlapec, som zvedava.... Po dvoch babach🙂))
@denis006 ja si idem dať riadne jalito, kapustičku a zemiačky, mńaaaam 😅
ahojte baby.mne kazdy den tecie krv z nosa.len z lavej dierky.prave som ju zastavila... preco to je? zajtrra ma caka doktor a gen.testy.bojimmmm
Mam dojem, ze som nasla, co mi pomaha, ked je mi zle. Su to obycajne "ovocne cocky" - cukriky 🙂. Asi obsahuju nieco, co ma da trochu dokopy. No babo musi mat radost, ked ma takuto vyvazenu stravu... 😒

@harper a mozu to aj deti? bo moje krsna ma 4 roky vazi 13 kg je fakt drobny a chyba mu zelezo.bledy je strasne.a svagrova mu dava nejake vitaminy ale ak by toto pomohlo by to bolo super.