icon

Pôrod v novembri 2011

zuzkaqt
28. feb 2011

Ahojte tehulky,
tak túto diskusiu zakladám🙂 a prajem nám príjemné písanie a vymienanie informácii o naších rastúcich bruškách a uzlíkov v nich 🙂 😀 a dobojujeme to do koncaaaaa 😉 😀

kuratko
5. mar 2011
lenka1108
6. mar 2011

@kuratko presne tak isto ako ty...bojim sa ci je vsetko v poriadku kedze mi nic neni.uz ma ani prsia nebolia.akurat som unavena , stale hladna a chodim na wc tiez casto...tot vse.zajtra rano idem ku doktorovi tak som zvedava co povie.dufam ze bude vsetko ok...

baby a coze nepisete??? 😉 😉

bianca11
6. mar 2011

@lenka1108 asi je tych novembroviek este malo 🙂

slimme
6. mar 2011

Ahojte novembrovky! Pridávam sa k vám, ešte nemám tehu potvrdene od gynekologa, ale termín mi podla mojich výpočtov vychádza na 10. novembra. Dúfam, že bude všetko O.K. Držím vám palce, príjemné tehulkovanie 🙂

kuratko
6. mar 2011

@lenka1108 no sak to ze este asi nikto to nema poriadne potvrdene 🙂) a ja idem tiez zajtra k doktorkovi tak som zvedava ani nezaspim 🙂)) potom napisem

lenka1108
6. mar 2011

@kuratko tak si drzme zajtra navzajom palceky...daj hned vediet...

kuratko
7. mar 2011

@lenka1108 ahoj tak ja uz som doma od doktora, videla som na sone nasu malu gulicku, doki povedal ze ma cca 1 cm a objednal ma na 1. aprila , ze potom mi da aj tehu knizku aj mi spravi odbery krvi a tak.. no ale uz som spokojna , fazulku som videla, tak snad je vsetko ako ma byt 🙂) ...len neviem ako to budem robit s malym ked pojdem na poradnu... dnes bol s nami manzel ale to iba pre dnes... ako to budes robit ty? pojde mala s tebou alebo ju niekomu nechas? ...napis potom ako si dopadla 🙂

lenka1108
7. mar 2011

@kuratko ahoj tak aj ja som videla ciernu gulicku 🙂 .je na spravnom mieste to je hlavne.ma este len 3 mm.doktor mi povedal ze mi posunie datum o tyzden.ale ze to az ked budem v takom 10tt aby male presne odmeral. lebo ze som asi otehotnela neskor.knizku uz mam doma tak som rada.brali mi krv a v stredu budem volat o vysledky.na dalsiu prehliatku idem 18.3.cize buduci piatok.ja budem na rizikovom tak budem mat prehliadky castejsie. kazal mi brat aj calibrum aj kys.listovu.
no a na poradne budem chodit ked bude mala v skolke.ona ma skolku skoro do 4 tak hadam budem stihat. 😉

kuratko
7. mar 2011

aha no sranda kazdy dava knizku inac. a mozem sa spytat, preco si na rizikovom? aj s dcerkou si bola? to mas aj kludovy rezim ze by si mala lezat a tak?
no a so skolkou to mas v pohode.. ja budem muset asi neco vymyslet... @lenka1108

lenka1108
7. mar 2011

@kuratko ja mam preto lebo som v roku 2005 v 21tt porodila chlapceka lebo mam vvch. ☹ a nasledne na to ako som otehotnela s malou som prve 3 mesiace krvacala.uz aj pri nej som bola a to som musela lezat. ale teraz ak bude male ok budem brat lieky na udrzanie a nemusim lezat.teda dufajme ze bude vsetko ok.

kuratko
7. mar 2011

@lenka1108 aha... neviem sice co je to vvch ale je to smutne. tak dufam ze toto tehu zvladnes v pohodicke a vsetko bude ok 🙂 mas krasnu dcerku 🙂

lenka1108
7. mar 2011

@kuratko vvch je vrodena vyvojova chyba.mal rastep chrbatika a bruska

mymimi
8. mar 2011

Ahojte dievčence, pripájam sa ku skupinke, na teste dve čiarky, podla netu termín porodu 10.11.2011. U dokiho som ešte nebola, idem v piatok. Zatiaľ mi je celkom fajn, až na bolesť v podbrušku a strašne funííím. 😎

tinika
8. mar 2011

ahojte, tak znova sa pripajam do dvoch skupin naraz 🙂 pri starsom sme mali termin 7.12. nakoniec sa narodil 26.11. , teraz podla ms 31.10., podla utz 7.11. .) tak ked v novembri, tak aspon nebudem posledna rodiaca 🙂)

lenka1108
8. mar 2011

@mymimi

@tinika ahojte a vitajte medzi nami... 😉

@mymimi ta bolest je normalna.aj mna to riadne bolelo a teraz uz sem tam. 😉

baby ja som v noci nemohla zaspat.boli asi 3 rano ked som zaspala.stale som sa strhavala ked som zatvorila oci.az som si musela sadnut bo mi bolo tak divne... aj vy trpite nespavostou v noci???

tinika
8. mar 2011

@lenka1108 dakujem

kuratko
8. mar 2011

@lenka1108 no u mna uplne normalna vec ze sa v noci hocikedy zobudim.. to odkedy sa narodil Zachari a v noci som ho kojila. odvtedy mam taky krehky spanok 🙂

mymimi
8. mar 2011

Ďakujem za privítanie, aspoň nám to bude veselšie ubiehať. Chcem sa vás opýtať, či ste svoje tehotenstvo už niekomu oznámili, alebo kedy sa chystáte? /jasné že partnerov nerátam 😝 /
slimme, máme rovnaký termín haha, kedy ideš k doktorovi?

venta
9. mar 2011

Babenky gratulujem 🙂Dufam, ze sa budem moct k Vam pridat 😉 testik som si este stale nerobila, vyckavam 🙂 ale uz mi to meska 7 dni 😀 Ak vyjde test pozitivny, tak termin by bol 11.11. 😵

mymimi
9. mar 2011

@venta ahojky budeme ti držať pršteky, aby tam tie dve čiaročky boli. Príznaky zatiaľ nebadáš?

venta
9. mar 2011

@mymimi Zatial este nie. Je mi tak akosi normalne 🙂 akurat mam jemne tlaky v podbrusku...... a ty si na tom ako?

lenka1108
9. mar 2011

@venta ahoj a vitaj 🙂 ako to mozes vydrzat? ja som bola taka nedockova ja som testovala este 4 dni pred 😀 😀 😀 😀 😀

mymimi
9. mar 2011

@venta ja mám tiež tlaky v podbrušku, chodím častejšie cikať, som trošku unavenejšia a celá som nejaká nafúknutá 😖 . Urob si testík, nech sa môžme tešiť spolu.

mymimi
9. mar 2011

@lenka1108 Ja spím práveže veľmi dobre, tak sladko. Až na to jedno cikanie v noci. A máš už nejaké nevoľnosti, chute či vadí ti nejaká vôňa? A na postave ti je už niečo málo vidieť? Som zvedavá, ja viem. 😵

mysti
9. mar 2011

Ahojte baby, mozem sa k Vam pridat? MS mi meska 7 dni, 2 testy mi vysli // 🙂
Dnes som bola na krv, zajtra budu vysledky a buduci tyzden mam ist na sono...
My sme si s manzelom novembrove babo asi vysnivali, obaja sme novembrovi a tak sme sa raz smiali, ze by bolo super mat novembrove babo...a je to tu 🙂 Dufam, ze bude vsetko v poriadku 😵

alama
9. mar 2011

Ahoj, ak mozem, tak sa pridam aj ja 🙂 V nedelu som si robila test, bol pozitivny, podla internetu by mal byt termin 12.11.2011. Pokial ide o priznaky, som dost unavena, byvam viac hladna a obcas ma pichne alebo taha v podbrusku.
K doktorovi idem v utorok, tak som zvedava, ci je vsetko OK.

mysti
9. mar 2011

@alama ahoj, tak nas tu stale pribuda...ja nemam ziadne priznaky, sa ma aj dnes doktor pytal, ze ci mi nebyva zle, ale vobec nie...akurat mam citlive bradavky, ale inak nic...nastastie...mozno to este len pride 😖

venta
9. mar 2011

@lenka1108 Parkrat som sa uz sklamala, tak som opatrnejsia 😔 Po babatku hrozne tuzime a verime, ze tentokrat to konecne vyslo 😉 Nie je to lahke vydrzat, ale ak tam chcem vidiet 2 ciarocky, tak este vyckam 😀 hadam to bude stat za to....

venta
9. mar 2011

@mymimi Este vydrzim. Nech je to 10 dni po ocakavanom cykle 🙂 som nedoskava, ale vydrzim - musim, chcem.... Ked bude vysledok, dam vediet a budeme sa vytesoat navzajom 🙂 Prajem krasne tehulkovanie bez problemov......

mymimi
9. mar 2011

Tešíííím sa, že sa tak pekne rozrastáme! Veľa zdravia, pohody a trpezlivosti nám prajem. 😉