Pôrod v novembri 2011
Ahojte tehulky,
tak túto diskusiu zakladám🙂 a prajem nám príjemné písanie a vymienanie informácii o naších rastúcich bruškách a uzlíkov v nich 🙂 😀 a dobojujeme to do koncaaaaa 😉 😀
@kuratko presne tak isto ako ty...bojim sa ci je vsetko v poriadku kedze mi nic neni.uz ma ani prsia nebolia.akurat som unavena , stale hladna a chodim na wc tiez casto...tot vse.zajtra rano idem ku doktorovi tak som zvedava co povie.dufam ze bude vsetko ok...
baby a coze nepisete??? 😉 😉
Ahojte novembrovky! Pridávam sa k vám, ešte nemám tehu potvrdene od gynekologa, ale termín mi podla mojich výpočtov vychádza na 10. novembra. Dúfam, že bude všetko O.K. Držím vám palce, príjemné tehulkovanie 🙂
@lenka1108 ahoj tak ja uz som doma od doktora, videla som na sone nasu malu gulicku, doki povedal ze ma cca 1 cm a objednal ma na 1. aprila , ze potom mi da aj tehu knizku aj mi spravi odbery krvi a tak.. no ale uz som spokojna , fazulku som videla, tak snad je vsetko ako ma byt 🙂) ...len neviem ako to budem robit s malym ked pojdem na poradnu... dnes bol s nami manzel ale to iba pre dnes... ako to budes robit ty? pojde mala s tebou alebo ju niekomu nechas? ...napis potom ako si dopadla 🙂
@kuratko ahoj tak aj ja som videla ciernu gulicku 🙂 .je na spravnom mieste to je hlavne.ma este len 3 mm.doktor mi povedal ze mi posunie datum o tyzden.ale ze to az ked budem v takom 10tt aby male presne odmeral. lebo ze som asi otehotnela neskor.knizku uz mam doma tak som rada.brali mi krv a v stredu budem volat o vysledky.na dalsiu prehliatku idem 18.3.cize buduci piatok.ja budem na rizikovom tak budem mat prehliadky castejsie. kazal mi brat aj calibrum aj kys.listovu.
no a na poradne budem chodit ked bude mala v skolke.ona ma skolku skoro do 4 tak hadam budem stihat. 😉
@kuratko ja mam preto lebo som v roku 2005 v 21tt porodila chlapceka lebo mam vvch. ☹ a nasledne na to ako som otehotnela s malou som prve 3 mesiace krvacala.uz aj pri nej som bola a to som musela lezat. ale teraz ak bude male ok budem brat lieky na udrzanie a nemusim lezat.teda dufajme ze bude vsetko ok.
Ahojte dievčence, pripájam sa ku skupinke, na teste dve čiarky, podla netu termín porodu 10.11.2011. U dokiho som ešte nebola, idem v piatok. Zatiaľ mi je celkom fajn, až na bolesť v podbrušku a strašne funííím. 😎
ahojte, tak znova sa pripajam do dvoch skupin naraz 🙂 pri starsom sme mali termin 7.12. nakoniec sa narodil 26.11. , teraz podla ms 31.10., podla utz 7.11. .) tak ked v novembri, tak aspon nebudem posledna rodiaca 🙂)
@tinika ahojte a vitajte medzi nami... 😉
@mymimi ta bolest je normalna.aj mna to riadne bolelo a teraz uz sem tam. 😉
baby ja som v noci nemohla zaspat.boli asi 3 rano ked som zaspala.stale som sa strhavala ked som zatvorila oci.az som si musela sadnut bo mi bolo tak divne... aj vy trpite nespavostou v noci???
Ďakujem za privítanie, aspoň nám to bude veselšie ubiehať. Chcem sa vás opýtať, či ste svoje tehotenstvo už niekomu oznámili, alebo kedy sa chystáte? /jasné že partnerov nerátam 😝 /
slimme, máme rovnaký termín haha, kedy ideš k doktorovi?
Babenky gratulujem 🙂Dufam, ze sa budem moct k Vam pridat 😉 testik som si este stale nerobila, vyckavam 🙂 ale uz mi to meska 7 dni 😀 Ak vyjde test pozitivny, tak termin by bol 11.11. 😵
Ahojte baby, mozem sa k Vam pridat? MS mi meska 7 dni, 2 testy mi vysli // 🙂
Dnes som bola na krv, zajtra budu vysledky a buduci tyzden mam ist na sono...
My sme si s manzelom novembrove babo asi vysnivali, obaja sme novembrovi a tak sme sa raz smiali, ze by bolo super mat novembrove babo...a je to tu 🙂 Dufam, ze bude vsetko v poriadku 😵
Ahoj, ak mozem, tak sa pridam aj ja 🙂 V nedelu som si robila test, bol pozitivny, podla internetu by mal byt termin 12.11.2011. Pokial ide o priznaky, som dost unavena, byvam viac hladna a obcas ma pichne alebo taha v podbrusku.
K doktorovi idem v utorok, tak som zvedava, ci je vsetko OK.
Tešíííím sa, že sa tak pekne rozrastáme! Veľa zdravia, pohody a trpezlivosti nám prajem. 😉

@lenka1108