icon

Pôrod v novembri 2011

zuzkaqt
28. feb 2011

Ahojte tehulky,
tak túto diskusiu zakladám🙂 a prajem nám príjemné písanie a vymienanie informácii o naších rastúcich bruškách a uzlíkov v nich 🙂 😀 a dobojujeme to do koncaaaaa 😉 😀

karap
16. apr 2011

moj muz bol pri oboch porodoch,no vlastne tam ani nemusel byt.Nepomahal mi do sprchy ani nijak inak.Len vyplasene sedel a pozeral sa na mna.Bol mi trochu oporou psychycky,ze som tam nebola sama,no inak....A povedal,ze on sa tam nudil,lebo cakal kopu krvy a nic take sa nekonalo.Myslim,ze vatsou oporou by mi bola mama.Uvidime,porod je este daleko.

vevericka23
16. apr 2011

@dominika_sk nebudem sa hadat kde sa to picha ale moja svagrina mala epi a pichali jej ju do chrbta a nejaky odbornik natojet to pichol. Nebudem sa vazne hadat, ja som epi nemala tak neviem iba co mi povedali 🙂 ja si stale hovorim preco by som ja porod nezvladla ked ho zvladnu 15 rocne dievcata. Ale zasa trapit sa niekolko hodin.....ja som sa trapila 7 a to bolo premna dost viac by som nezvladla, kazdy sme iny.

micicka
16. apr 2011

@janap24 ahoj, čítala som tvoj príspevok, že si musíš pichať clexane. ja si pichám tiež, ale vôbec to nie je také strašné ako píšeš. treba si nájsť miesto, kde ťa to najmenej bolí. to moje je na pravo od pupku a trošku dolu. do ľavej strany mi to nikdy nejde a aj to bolí. určite sa to dá zvládnuť a hlavne stojí to za to 🙂

mymimi
16. apr 2011

Od dnešného dňa mám silný pocit, že čakám dievčatko. 😉

karap
16. apr 2011

@mymimi ja som od zaciatku tehu predvedcena,ze cakam chlapca.Inak ako na Matuska,nan ani nemyslim.No robila som si pred par dnami cinsku predpoved pohlavia a vyslo mi dievca 😲 Takze som mierne sklamana,ze moja intuicia mozno klame....

mymimi
16. apr 2011

@karap ja som sa pri prvom oklamala, bola som na sto pro presvedčená, že čakám chlapca a nakoniec to bola baba. tak neviem, či sa môžem na moje tušáky spoľahnúť 😀 ak aj toto bude baba, môj muž to dlho nerozchodí...

denis006
16. apr 2011

@mymimi môj tvrdí, že robil "vajčiaka"...no cítim sa na dievčatko a aj z roznych predpovedí /čínsky, podľa krvnej skupiny.../ mi vychádza dievčatko

zvedava17p
16. apr 2011

@denis006 to je ako, ze pohlavie podla krvnych skupin?
inak ja mam nejako pocit, ze to bude chlapec a pritom sa odvtedy co o tom vieme s babom rozpravame ako s babou 🙂

mymimi
16. apr 2011

@denis006 ešte je ti blbo? ja dnes zasa zdochýňam... ☹

zvedava17p
16. apr 2011

@mymimi mne je dnes najhorsie ako mi kedy bolo, neviem ci to je pocasim, alebo cim, hroza

trinka
16. apr 2011

@mymimi ja som pri malej bola presvedčena, že čakam Lily a inak som ani brušku nehovorila, ale napínala nas pekne dlho, až v 36 tt sme sa dozvedeli, že je to dievčatko, stale bola otočená zadkom. Toto tehotenstvo je uplne ine, chutami, vonami- všetkým- takže snád bude chlapček, tentoraz si to netrúfam odhadnúť.... 😖

mymimi
16. apr 2011

@zvedava17p v kolkom si týždni, ja každý deň dúfam, že už sa to bude zlepšovať, ale je to ako na hojdačke. Ako má potom žena pribrať?

mymimi
16. apr 2011

@trinka ja už mám izabelku doma. Veľmi sa jej to meno hodí.

zvedava17p
16. apr 2011

@mymimi ja som len 9tt, a normalne mi az tak zle nebyva a ked tak skor vecer, ale dnes som nejako mimo

mymimi
16. apr 2011

@zvedava17p som čítala niekde, že okolo desiateho týždňa je tehotným najhoršie, potom sa to má jemne zlepšovať. Tak to asi musíme vydržať, no dosť sa desím toho,že pri prvom som vracala až do ukončeného siedmeho mesiaca. A to bolo iné psycho. 😢

lenka1108
16. apr 2011

ahojte.. to je dnes ale pekny den.nic som nerobila, spala som do pol 11 a potom som bola vonku s malou.doma mrdnik a je mi to jedno.zajtra je tiez den.skoda ze neni mm doma inak by tu bol poriadok 😀 😀

ja sa citim na chlapca aj niekde vychadza dievca a niekde chlapec. moj mm chce strasne syna a je trochu sklamany ak by sme mali babu ale povedal ze co uz porodime a ideme na chalana. 😀 ... hovorim leda ve snu. tretie si chcem adoptovat a basta 😉

ja mam uz 3 roky vybratu Isabell pre dievca a mm ani pocut.teraz chce on vyberat meno babe a to povedal ze si sadne ku pocitacu a bude tyzden patrat po mene.aj tak mu to nevyde.mala bude Isabell aj keby sa co dialo.aj scarlett stale hovori ze Isabellka.
@mymimi

zvedava17p
16. apr 2011

@mymimi tak to drzim palce, nech ta to coskoro prejde, do siedmeho mesiaca, to je dost....
a ja tiez uvidim co a ako, hadam to je len z toho dnesneho pocasia

mymimi
16. apr 2011

@lenka1108 🙂 😎 tak nech sú to tí chlapci nám želám....

lolllka
16. apr 2011

ahojte, tak po dlhsom case som tu...v poslednom case som ani PC nemohla zapnut co mi pri pomysleni nan prislo nevolno, tocenie hlavy...a o zaludku ani nehovorim...v noci sa budim 4 krat...piskotiky, vodicka, zachodik..pravidelne striedanie...br a rano som ako mechom prastena......nech to uz prejde....... ☹

dominika_sk
16. apr 2011

dneska sme vstali skoro, pred deviatou som už mala upratany cely dom, potom sme s mojou laskou upratali dvor a auto, potom som bola s kamoškou na kavu a nakoniec mi to moje chlapisko uvarilo taky gulaaaaaašik, že odfukujem ešte teraz 😝 a ako bonus mi prišiel dať pusinku na bruško a nechal mi chvilu, nech si pozriem konika 🙂 keď si odmyslim tu kopu riadov a rozbombardovanu kuchyňu, mohlo by byť viac takychto dni ! 😎

denis006
16. apr 2011

@mymimi dnes ma drahý vzal na zmrzku do Bytče...len čo sme prišli domov zostala na WC...neviem kedy to už skončí....cez víkend plánujeme oslavu, no neviem ako to prežijem

trinka
16. apr 2011

@lenka1108 aj my chceme Izy 😀 😀 😀 ale u nas na tom trva manžel, ja by som aj ine meno...
ale manžel tajne dufa, že bude chlapec 😉

sonicka07
16. apr 2011

lenka1108 ano,aj mna rano prekvapili tymi ranajkami, ved mala sa narodila 30min po polnoci. horsie to bolo uz naizbe,bolo nas tam vela a kedze som po epi nemohla 6hod na nohy,nemohla som ani malu zdvihnut,musela som vzdy niekoho poziadat. ale inak 100%spokojnost.
lenka,my byvame pod Droghedou v Balbriggan. nie je to daleko od Dublinu. takze od nas ste riadne daleko. v Tralee som bola raz,ked som cestovala z Kerry. urcite sa tam este vratime,lebo je to krasna cast irska,tak isto ako Galway a Donegal. co sa tyka tych rozmerov babetka,ja mam na fotke len jeden udaj 8.8cm v 10tt. tak neviem,3cm sa mi zda nejak malo. ale musela by som to pozriet v mudrej knihe. ale je mozne ze to meraju celu tu bublinu.
dnes som uz povedala managerke v robote,ze som tehu,tak teraz to uz pojde rychlo...

harper
16. apr 2011

ahojte, aj mne je dnes dobre. trochu sme poupratovali, nieco posadili v zahradke, potom dali zmrzku. Zajtra je mala pozvana k dedovi a babke do jacuzzi. Myslite, ze aj ja mozem? Voda vraj bude mat 30C.

harper
16. apr 2011

teraz som nasla, ze ked pridete do dm z tehotenskou knizkou, tak dostanete nejake kupony na zlavy. nieco take ako je po narodeni babetka. 😉

trinka
16. apr 2011

@harper ano pri malej sme to využili... 😉 myslím to DMko
a to jacuzzi-neviem ja som nechodila cele tehu plavat a ani som nekupala- myslím, že je to hlavne kvoli plesnam a kadečomu čo by si mohla dostať... 😉 tak neviem... do kurzu s nami chodila ale mamina,ktora do konca deviateho mesiaca chodila plavat, tak neviem, je to individuálne...

harper
16. apr 2011

@trinka ja som to dmko tiez vyuzila pri malej, ale netusila som ze maju nieco aj pre nastavajuce mamicky 🙂
Ta jacuzzi, je uuuplne nova, tak plesne tam asi velmi nehrozia, skor tam mam obavy vliezt kvoli tryskam. no nic, pri najhorsom budem iba prizerajuca sa. ☹

zvedava17p
16. apr 2011

@harper ja som citala, ze plavanie je velmi vhodny sport pre tehotne, ale tiez sa bojim ist do bazena, lebo tam hrozia infekcie a tak....

harper
16. apr 2011

@zvedava17p tiez by som nesla do verejneho bazena a ani cele tehu nepojdem, max. jacuzza u rodicov alebo bazen napusteny u nas doma na zahrade pre dceru. 🙂

zvedava17p
16. apr 2011

@harper skus pohladat nazory na nete