Pôrod v novembri 2011
Ahojte tehulky,
tak túto diskusiu zakladám🙂 a prajem nám príjemné písanie a vymienanie informácii o naších rastúcich bruškách a uzlíkov v nich 🙂 😀 a dobojujeme to do koncaaaaa 😉 😀
@karap nič si z toho nerob, my čakame prve a reakcie priatelovej rodiny boli v pohode, ale keby si počula reakcie tej mojej... 😒 nebudem tie vyroky radšej referovať, lebo by mi huba odpadla 😀 ☹ a už vonkoncom sa ma nikto nepyta ako sa mam...a čo, no potrebujem ich?! nech si myslia svoje !
@dominika_sk to ich prejde uvidíš. Aký budú vytešení, sa neboj... Teraz si to neber k srdcu, musia to asi rozdýchať.
ahojte tehulky 🙂
@karap je to smutne ☹ toto iste zazivala moja svokra so svojou svokrou... tretie dieta videla, az ked malo 7 mesiacov a kvoli stvrtemu sa s nimi dlho nerozpravala (co bol zrovna moj manzel, este ze ho mali 🙂) Takze nikdy nevies, komu urobi tvoje dietatko v buducnosti radost (minimalne tebe) a ci zrovna od neho nebudu potrebovat pomoc 😉
moj mm zostal ako jediny doma a teraz vsetkym (rodicom aj babke) pomaha. No kto by to potom robil, ak by ho nemali.
Netrap sa, je to tvoj zivot, tvoje dietatko a hlavne, ze ty sa z neho tesis. Ako vravis, tvar sa pred nimi stastne a pysne!
@dominika_sk to iste ako som pisala aj karap... netrap sa. Ved oni sa budu tesit, ked ho uvidia a nebudu sa vediet od neho odtrhnut. Mozno ich to len zaskocilo... 😉 ale chapem, kazdy caka podporu, hlavne od tych najblizsich.
u nas je inak slniecko a pekne jarne 🙂 mne tiez dnes nie je velmi dobre, ale skor inak... hrozne zle sa mi dycha a ked sa chcem poriadne nadychnut, tak ma napne ☹ je to neprijemne, citim sa ako keby som sa dusila...
Ahojte aj ja sa k vám pridávam 🙂 my čakáme 1.11.2011 🙂
och jaj, to ani nevrav, ja som myslela, ze to uz bude koniec za chvilu, kazdy mi hovori, ze tak to bude az kym nezacem citit pohyby☹((, ale je to des
aj ja sa k vam predavam a dufam, ze tu aj dlho budem, kedze predtym sme o babo prisli:(takze s chutou do dalsieho mesiaca🙂
@karap hlavu hore.... ja som to tiež ešte nikomu z mužovej rodine nepovedala... musím sa na to psychicky pripraviť na tie urážky a hlúpe reči.... ale nezaujímajú ma... mám tiež takú "milú" svokru a švagrinú. Závidia aj nos medzi očami... nie že by boli radi že jej syn a brat sa má bodre... ale čo už.. rodinu si nikto nevyberá... 🙂
ahojte, aj mne je v posledne dni horsie, ale vyvodila som si to splnom, dnes v noci bol a ma vplyv este 3 dni pred a po
co sa tyka okien, tieto velkonocne sviatky budu spinave a hotovo, mne to doma zakazali robit a tak posluchnem, babo je prednejsie a ved ich umyjem neskor 😀
@zvedava17p presne tak 🙂 mna to vobec nerozhadze 😀 pripadne nazeniem manzela 😀
@blackrose oni sú divní... všetko závidia... hlavne jeho sestra robí rozbroje... plánovali sme sa vziať a mať bábo tak rodičia šetrili na svadbu. Tešili sa lebo už 5 rokov žijeme spolu. Švagrinej to prekážalo, tak sa rozhodla že sa vydá prvá. Na našu svadbu nezavolali z mužovej strany nikoho (že už nemali peniažky, pritom v lete boli na dovolenke) Celú moju svadbú ma len urážali a všetko komentovali. Z ničím mi svokra nepomáhala, ani sa ma neopýtala či niečo nepotrebujem, ked nie ja, aspon jej syn... Na svadbu prišli ako hostia, nepriniesli nič, torty (mi ukázali len na fotkách aké boli) a dary čo manžel dostal od kamarátov si nechali doma. A ked nám po svadbe oznámili že švagriná je tehotná a že aj v tom nás predbehli a sú lepší... to ma dorazilo... preto im to nechcem povedať a znova počúvať tie sprosté reči... ja mám svoju rodinu a od nich vôbec nič nechcem ani nepotebujem... ale ako som už písala rodinu si nevyberáme... 🙂
@blackrose mne sa aj ponukla teta, ze ich pride umyt, ale ma co robit so svojimi, tak som ju odmietla a muz, on porobi doma vela, ale okna, neviem, neviem 😀
ahojte, tak ako sa mi tehu posuva, tak stale vyzera ze budem novembrovka nie oktobrovka .) dame sa prekvapit, kezde syn sa tiez narodil o 2tt skor tiez som chodila do dvoch tem potom .)
dnes sme boli na utz, vsetko ok, fazulka rastie a ma 52mm a vsetko čo ma mat tak som si vydychla, lebo od kedy som bola v nemocke, tak som sa dost bala a aspon nebudem rodit posledna z temy hihi ked budem patrit k vam 🙂)
@zvedava17p no súhlasím 🙂 asi sa tiež na to vykašlem... ked manžel bude chcieť umyje 🙂 prípadne poprosím sestru aby mi prišla upratať 🙂 a s tým splnom to môže byť... 😉
@zvedava17p môj sa už naučil aj podlahu umývať... tak okná budú malina.... neboj zvládne to aj tvoj 🙂
@majoslava moj manzel je v upratovani super, okrem okien a sporaka, urobi vsetko a dost precizne na chlapa, tak uvidim 😀
Ahojte, dnesna poradna dopadla dobre az na to ze ma skoro supli do nemocky, schudla som 2 kg a velmi nizky tlak, ale doktorka sa zlutovala ze ma na sviatky nebude strkat do spitalu tak som jej slubila ze budem vela jest a hlavne pit, a to som si myslela, ze som pribrala kedze sa mi brusko az prilis rychlo zvacsuje 😨 Zobrala som na sono aj draheho nech ma uz aj on nejaky zazitok 🙂
toto je nase babuliatko
@majoslava juj tak to je ozaj tazke ☹ nechapem taketo vztahy... ked zavidi cudzi, tak nech zavidi, ale vlastna rodina??? nepochopim 😖
@zvedava17p neboj, oni vedia urobit vela, mm sa aj prat naucil, ked som musela 2 tyzdne lezat 😀 a to je uz co povedat! 😀
@niki_lv krasne 🙂 vela pi, aby si mala tlak vyssi... ja to mam tiez ☹
a tiez mam pocit, ze mi nejako skoro vykuka brusko 🙂 uz mam o 7 cm vacsi pas ako pred tehu... ale az po obede, rano je brusko mensie
juuuj, zajtra máme kontrolu u doktora ☹ tak dúfam, že bude všetko ok a pojdem odtial vysmiata 😀 som strašne nerovózna...dúfam, že je moj drobček v poriadku 🙂 držte palce babulky 🙂

čaute kočky, dneska mi je cely deň akosi divne, možno to bude tym, že sme sa hneď rano o siedmej pohadali s priatelom 😎 a teraz chodi stale urazeny, však jeho to prejde 😉 tak si pri konikovi pijem sama kavičku 🙂 ako sa dneska mate? neviem ako vam, ale nam dneska ani počasie nepraje, je zima, fuka, slnko ani nevidno 😒