Pôrod v novembri 2011
Ahojte tehulky,
tak túto diskusiu zakladám🙂 a prajem nám príjemné písanie a vymienanie informácii o naších rastúcich bruškách a uzlíkov v nich 🙂 😀 a dobojujeme to do koncaaaaa 😉 😀
Ahojte.Hrdo sa k vám pripájam.Dnes som bola u mojej lekárky.Čakáme druhé bábo len ma trošku zaskočili termíny.Podľa ms mám termín 30.októbra mala by som biť v 12 tt,podľa sona 5.novembra mala by som biť v 11 tt a dnes mi doktorka povedala, že som v 13 tt.Čudné nie??
No už sa aj hambím ked sa ma niekto opýta v ktorom tt som.Neviem ktorý mám povedať tak to každému za radom vysvetlím a oni sa potom na mna kukajú ako na blázna, že ani neviem v ktorom tt som.No strašné
tak, konecne doma. Dnes som bola zase u zubara. Dnes zaplnal dieru, z ktorej mi minuly tyzden vytiahol nerv. Zase mi daval nieco na umrtvenie ale tvrdil, ze babatku to neuskodi. Zajtra konecne prva poradna, tak sa pre istotu spytam aj tam. Som trochu nervozna, ci je vsetko v poriadku, pretoze nemam vobec ziadne priznaky, ak neratam tich par krcov na zaciatku, I ked je pravda ze ani pri prvom mi vcelku nic nebolo.
@mymimi no veď my sa tu nemame kde ponahlať 😀 😀 😀
@blackrose ako som už pisala, my sa nemame kde ponahlať, tak si na to počkame 😉 😀
@karap presne to iste som citila dnes aj ja, mne škvrka v bruchu len keď som najedena, nie hladna, od rana doteraz som aj ja asi trikrat citila taky pohyyb, aj mi to prišlo smiešne, že čo to 😀 ako spravne dieťa zdravotnika som si to odôvodnila že to je rozťahovanie maternice asi 😎 dnes je nejaky senzitivny deň.
@dominika_sk mne kazdy vravel ze bude baba, len ja ze chalan, a moj 6ty zmysel nesklamal 🙂) a dufam, ze teraz tiez nesklame .))
@tinika ja som tiež presvedčena, že čakam chlapca 😎 no uvidime, ak to vyjde, pojdem si dať inzert do novin, že veštim 😀
@dominika_sk 🙂) no ak mne vyjde a jteraz tak tiez mozem 🙂) a pri patovi mi vyslo aj podla činskej tabulky a veku krvi ze chalan, terza vychadza baba 🙂)
ahojte baby.ja mam dnes hrozny den...bola som s malou v parku a asi mi nachladli krize a ja sa nemozem ani pohnut.neviem co si na to mozem dat.strasne to boli ale strasne. ☹ ☹
@janap24 urcite su to pohyby dnes som ich citila 2x.je to menej ako ine dni ale asi babo spinkalo. 😉 je to super taky jemnucky kopancek.a vravela mi znama, sestricka na gynde ze teraz to bude omnoho skor ked to je 3 tehu.vraj to uz moze byt citit v 10tt. 😉
http://video.markiza.sk/archiv-tv-markiza/refle... no po tomto neviem neviem.... ☹
čafte kočky, včera mi dal dr. tehuknižku, všetko je o.k., tak som zatím happy. Ale bola sranda, lebo dr. si tam uzv-ukoval a potom sa ho pýtam, že pán dr. žije to malé? No ten sa skoro pototo a sestrička išla do kolien. Objednali ma na AFP testy, takže to fičí. Ja sa púšťam dokončiť jarné upratovanie, ešte mám toho dosť....uf.
Ahojte kočky,tak ja som doma PN,naliezla na mna angina 😒 Bola som u lekarky,lebo som mala aj teplotu ☹
ahojte babule 🙂 akurat som dorazila od doktorky... objednala ma na krv... preco som este nedostala tehu knizku??? 😒
@anicka87 no ja som bola dnes...a malinke merala a prvu fotku robila 🙂 a teraz ma objednala na krv o dva tyzdne,ze aj na poradnu ostanem...kedy si dostala tehotensku knizku??? ja som sa dnes tesila a nic z toho ☹
ahojte babyyy 🙂 ako rástú brušká?? 😉
@radustek99 pri starsom som bola prvykrat u gyndosa v 9tt a dostala som tehu knizku hned, teraz som bola v 7tt a tehu knihu az teraz v 11tt so dostala
@tinika ja som zvedavá či tunak v holandsku knižky tehotneské majú.. 😒
@tinika aj ja idem o dva tyzdne na krv a poradnu...tiez budem 11 tt...tak dufam,ze tam uz dostanem...lebo mi nedala ani predbezny termin ani nic...nechapem...
@palinkova87 aha ty si v holandsku, neboj určite ich maju 🙂
@radustek99 tak drzim prsty .)
ja mam tehuknizku od 7tt 🙂 Doki nebol lakomy a dal mi ju uz na druhej prehliadke...prvy krat som bola u neho v 5tt,no mierne som krvacala,tak pockal,ze ci sa bude tehotenstvo vyvyjat.No a kedze sme o 2 tyzdne pekne vydrzali,tak nam ju dal.
Mam v nej uz aj ,,razitko,, od zubara.Bola som na preventivke v tehotenstve a tuk-tuk,ziadne kazy....
@radustek99 ja idem v utorok na odbery a aj knizku dostanem. ja uz prvu foto mam, z 8 tyzdna, taka mala fazulka, 11 mm mala 🙂
@tinika tak už sme aj speť od doktora 🙂 všetko je v poriadku 🙂 videla som mojho drobčeka, je krááásny 🙂 mám aj foto, chcela som ukázať, no nechce mi počítať zobrať USB, tak to skusim neskor 🙂 ale veeeelmi sa teším, hned som kludejšia, až na tu alergiu čo mám :( už som si dnes kýchla asi 150 krát ☹ je to otravné ☹

@blackrose no priamo v ambulancii ma len normalny , ale ja som v takom sukromnom gyn. centre a tam maju jednu ambulanciu specialne len na ultrazvuky a robia tam 3D a 4D a urcovania pohlavia a tak. Je to tam tak zariadene ze lezis a mas nad sebou (skoro na plafone) monitor a vidis co doky a ukazuje ti to tam . Jeden monitor je normalne a tam moze kukat aj otecko :0), ale ten nas kukal vonku na Verusku (plakala tak radsej ostali obaja predodvermi) a tak sa kochal iba fotkami.
@karap aj mi sme to dostali ako nie bezne fotografie, lebo nas maly cloviecik vyborne spolupracoval. Od Veroniky mam tiez len obycajnu.
@majoslava od kostrce po temeno 6cm stastia