Pôrod v novembri 2011
Ahojte tehulky,
tak túto diskusiu zakladám🙂 a prajem nám príjemné písanie a vymienanie informácii o naších rastúcich bruškách a uzlíkov v nich 🙂 😀 a dobojujeme to do koncaaaaa 😉 😀
babule a rozmyslate uz nad kocikom? neviem poslednych par dni furt kukam po kocaroch. zatial mam favoritov BUGABOO CAMELEON alebo CASUAL S4. mangelovi sa lubi bugaboo tak zatial ten... a co vy ?
@lenka1108 ja mam sice po malej doma Demu kombinovany, ale ten uz asi nebudem pouzivat, neviem ci sa mi ho podari predat, teraz sa mi paci recaro akuna. mame od nich aj autosedacku v sedych odtienoch a je to dost vdacne na udrzbu a prijemne na dotyk. vajicko mame od chicca, to je ok. a teraz som nasla sportovy, ku ktoremu sa da dokupit vanicku, len problem je ze nikde nie su uvedene rozmery vaniciek, tak sa bojim toho ze to bude male a drobcovi budu trcat nohy von s kocika 😀
@lenka1108 my mame kočik a aj mena vybrate už asi tri tyždne 😀 aj keď sa mi velmi pači stokle xplory, sme rozhodnuti pre peg-perego GT3 papaya trojkombinacia.mne sa proste pači trojkolka a hotovo. 😕
@kinlly7 jasné že prejde, ja som takisto mala pri prvom obavy a potom ma to preslo, ked som si povedala, ze aj tak to nedomyslim, aj tak bude vsetko inac, v konecnom dosledku porod je podstatny, treba pocuvat dr. a je to!!! a teraz mam obavy väčšie ti poviem, lebo za tych 5 rokov mam tolko toho napočúvaného a napozeraného ohľadne detí, že už ani nemyslím. No čo už, už som v rozbehnutom vlaku a trepa myslieť pozitívne. Keby si niečo nevedela kludne sa ozvi, prve tehu som mala katalogove. Paa
čo sa týka kočíka, ja som pevne rozhodnuta Peg-Perego 3 kombinacia = golfače, vanicka a vajíčko alebo teda autosedacka. Za vajíčko moc nie som, ale nič mi iné mi neostáva, kedze Petra mam ilion kruzkov, chodi do skolky, my sme akčná family, takže ho budem nosiť ako tašku. Pri prvom bejby to je ine, som prekladala do kocika, aby sa nrovnal chrbatik a co ja viem co, ale teraz musim polavit. Sportak je mi nanic, cele to je nemotorne...na jar bude malé sedieť a golfáče využijem dlhooo, hlavne na dovolenky sme ho bravali na celodenne vylety.
Ahojte, vidim, ze tu uz rozoberate kociky. Mne sa od zaciatku paci casualplay S4, je to moj favorit. Ako sa mate, co nevolnosti? Mne je este stale hrozne zle po veceroch, uz nech to je za nami.
@adikad ja si nemožem sťažovať, moje skore je stale dvakrat.len aby to ešte neprišlo 😖
@dominika_sk Ja som este nevracala, ale napina ma poriadne a snazim sa to predychat a nevracat. Fu esteze cez den mi je ok a mozem fungovat a vsetko porobit. Pri synovi som ani nevedela, ze som tehotna, nebolo mi nic. Mozno to bude dievcatko 😀 , vychadza mi vo vsetkych tabulkach. Uz nech je dalsia streda, ze idem do poradne.
@adikad a mne zas vychadza chlapec a zle mi nebyva 😉 ja idem dneska na NT screeninig, dufam, že bude všetko v poriadku!!! zatial ešte na mňa stres nedolieha, uvidime kedy to pride ☹ na poradňu potom idem až dvanasteho.
@dominika_sk na ten NT screening ides ku svojemu dr.?Pytaj si fotecku 😀 Ja idem v utorok na krvne testy a v stredu poradna.
@adikad casual je super kocik.ma ho kamaratka a nemoze si ho vynachvalit. 😉 ja novy nechcem urcite kupim pouzity.pri malej som mala 6 kocikov. tak myslim ze aj tento krat to bude.j ked pri nej som v irsku kupovala stale nove.teraz si vyberem prvy lacnejsi a dalsie to este uvidime 😀 😀
idem na kozmetiku joj tesim... a potom do ziliny s kamoskou vyberat saty na svadbu. 😉 mm mi v piatok odchadza do danska na 2 mesiace zatial tak som povedala ze si to dnes s malou uzije ....idem kocky drzte sa
@adikad nie, moja dr to nerobi, tak ma poslala k inemu lekarovi, čo s nim ma zmluvu. a to vieš že budem pytať fotku ! 😉
@dominika_sk Tak potom sup sem s nou 🙂
čaute kočky, no vidím, že tu sa už rozoberajú kočíky v plnom prúde, ja by som tiež chcela iný, než som mala pri synovi, no podmienka je predať ten starý, kupovať ale nebudem nový, ale zánovný, lebo aj tak je to finačne len tak tak, teraz v marci mi skončila materská a robota sa mi žiadne nečrtá ☹ , no aj tak by som chcela iný kočík 😒 , len ešte neviem aký
@adikad jáj mojaa, to ja poznám, ráno zle, cez deň ako tak, a večer najhoršie, niekedy sa zobudím uprostred noci na to že mi je zle od žalúdka. ja som už prá krát objímala wc, no tiež sa snažím to predýchať. teraz ešte ako na potvoru som asi chytila nejakú virózu, od soboty mám častejšie behanie na wc, tak sa len napchávam banánmi, nech mi to prejde.....a to mám ísť zajtra do poradne na sono a krvné testy, tak sa teším, dúfam, že mi to prejde. a biela som stále ako smrť 😝
ja mam poradnu zajtra o 10,00.Hrozne sa tesim na fazulku....Syna mi postrazi kamaratka,tak budem mat klud a cas povypytovat sa lekara na vsetucko.Mam mileho lekara,ochotne mi vsetko ukaze.A iste mi da aj fotecku babatenka.Potos na pochvalim 😉
Hrozne sa tesim na zajtra!!!!
dievčence moje, ja vraciam ešte každý deň, som už z toho na nervy... Som šťastná, že už je po sviatkoch, bolo to dosť náročné. Zajtra idem na poradňu, bude aj sono, strašne sa teším na malé mimi. Vraj v dvanástom týždni má už okolo osem centimetrov, tak som zvedavá, či sme "na mieru". Ja som stále mínus 2kg, brucho netrčí, len tak normálne, ako keď som najedená. Nosím obtiahnuté tričká, ešte si nikto nič nevšimol. Pleť mám raz úžasnú a na druhý deň ako pubiška. A novinka, na bradavkách mám stále také zaschnuté žlté fliačky, žeby príprava na kolostrum? Aj pri prvom tehu mi tieklo od štvrtého mesiaca .Keby sa aspon chceli zvačšiť 😀 .
ahojte vsetky novembrovky.ja mam termin okolo 21.11.2011.som velmi stastna akurat mi je strasne zle vobec nemozem fungovat 😖 uz som chudla 3kg.ale ako doktor povedal cim viac je zle tym je vacsia istota ze babatko je vporiadku.drzim vsetkym palceky 🙂
@henrieta44 Aj mne uz vykuka 🙂
@dominika_sk Drzim ti silno silno prsty... ja mam obavy uz teraz a to idem az 16.5 ale to je preto co som prezila.. vela vela stastia aby bolo vsetko ako ma by 🙂
@majoslava no ved aj tyzden do zadu je neskoro... vacsinou byvaju nevolnosti od zaciatku... preto sa cudujem...
@trinka hej hej, prve 😉
@radustek99 aj mne uz rastie a tiez som prvorodicka 😉 po obede ho mam uz dost vypuknute a stare nohavice niektore uz vobec nezapnem... 😉
@lenka1108 ja uz tiez nad kocikom rozmyslam, ale zatial len vramci internetu, takze neviem ako vyzera na zivo, ale paci sa mi Quinny Speedi 🙂
ja som už tiež kočiar pozerala. K malej sme kupili lacnejší z Poľska a teraz to lutujem. Rozsypal sa po pár mesiacoch, je vhodný tak akurat k svokrovcom na zahradu... ale rozhodla som sa len pre hlboký kočiar. Máme sportový chicco multiway a vajíčko máme tiež... vlastne máme všetko k bábu...
dnes som bola v poradni a v piatok idem na usg... dnes som to nestihla lebo bolo strasne vela ludi... taky divny systém maju u nas v nemocnici... ccc... ale čo už ... som zvedava ako to s malou vyriešim ked budem musieť ist dnu na usg... to bude cirkus.... 😲 ako to riešite baby?
Ahojte, som tu dnes 1.krat tak som sa rozhodla,ze sa pripojim k debate...Mam termin 19.11 a teraz by som mala byt v 10+4tt. 1.sono som mala v 7.tt a srdiecko bilo. Zajtra idem na nejake prve odbery tak som sama zvedava, kedy mi budu robit dalsie sono, aby som bola kludnejsia,ze je vsetko v poriadku. Niekedy mi byva zle, ale este som nevracala, inak je vsetko co nejze mna🙂.
Inak baby, mozu sa jest v tehotenstve oriesky a farbit si vlasy? Ja som doteraz zboznovala sladke, ale teraz mi je z coko akurat zle. S manzelom sa tesime, ale zatial sme opatrni, este je to kratko, aby sa nahodou nieco nestalo...Strasne by som chcela vediet co to bude, nie je nejaka metoda na taketo skore vypocty?
@trinka je super, ze mas vsetko pre babatko, na druhom sa vela usetri... teda hlavne zo zaciatku 🙂
a co sa robi na poradni vlastne?? viem, ze sa tam meria tlak, tusim vazi, mam priniest moc, ale este nieco?
@luci66 vitam ta medzi nami 🙂 hovori sa, ze by si sa mala vyhybat arasidom, ak je jeden z rodicou alergicky na nejake jedlo... a ja si vlasy nefarbim a asi by som si ich v tehu ani nefarbila... teda rozhodne nie amoniakovou farbou 😉
inak vypoctou na pohlavie je vela a mne vsetky hovoria, ze to bude chlapec 😉 idem pohladat linky 😉

ahojte, ja mam tiez uz dost velke brusko, manzel mi sice tvrdi ze to je z prejedania, ale dnes som sa postavila na vahu a odvtedy co som to zistila ze bude druhe babatko, tak vaha sa vobec nepohla. ja mam zatial jedny take elasticke nohavice, co mi idu akurat pod bruchom, tak zatial nic netlaci. dnes som bola v dm a dostala som tu bonusovu knizku, vsetky zlavy su platne az do 30062012, takze snad sa zidu, okrem ineho je tam olej pre tehotne na pevnu pokozku, zlava na farbu na vlasy (takze asi sa moze pouzivat 🙂 ), prasok, tekuty gel a kopu inych drobnosti.