icon

Pôrod v novembri 2011

zuzkaqt
28. feb 2011

Ahojte tehulky,
tak túto diskusiu zakladám🙂 a prajem nám príjemné písanie a vymienanie informácii o naších rastúcich bruškách a uzlíkov v nich 🙂 😀 a dobojujeme to do koncaaaaa 😉 😀

adikad
28. apr 2011

@trinka ano som na PN-ke a ku koncu mesiaca si chodim pre papier na peniaze a posielam do soc. poistovne

eviiinka
28. apr 2011

@kinlly7 aj moje bude toto prve 😀 mám 24 v lete 25 rokov a som z Bratislavy 🙂 a už máte aj vybraté mená ? 🙂

eviiinka
28. apr 2011

Babulky ahojte ☹ mám takú otázočku, dufam, že nevyzniem ako blázon, ale vrta mi to stále v hlave k Dr. idem, až 19.5. ☹ niekedy sa mi stane, že ma nebolia vobec prsia, a ani ich nemám naliate, inokedy ma zas bolia, raz tak, raz tak ☹ teraz ma už 3 den vobec nebolia, citim iba bradavky .... nemáte naohodou niektorá podobné pocity ? bojím sa aby bolo všetko v poriadku ☹

mymimi
28. apr 2011

@lenka1108 ďakujeme za pochvalu, aj mňa to prekvapilo. To asi preto, lebo mi je tak zle, tak za odmenu . Tak budete mať druhé dievčatko? Si sa testla, či len odhadujete?

mymimi
28. apr 2011

@blackrose ďakujeme, aj vy sem hoďte nejaké foto mimičiek. Som sa sústredila, či tam neuvidím nejaké guľky... Ale ešte sa moc rozkročiť nechcelo, iba decentne nôžky spolu. Celá mama 😀

trinka
28. apr 2011

@adikad ahaaaaa blbnem od kedy som tehu 😀 😀 😀

trinka
28. apr 2011

@mymimi krasne mimino... 🙂 🙂 🙂 🙂

radustek99
28. apr 2011

no baby...mne sa nejako hormony tlacia na povrch... 😒 moja tvar... ☹ najprv ma chvalia,ze aku ju mam krasnu a teraz som bodkova... 😒

ako sa citite??? mna cakaju v utorok odbery a poradna... dufam,ze uz dostanem knizku nech sa tesim ako ozajstna tehulka 🙂

harper
28. apr 2011

@eviiinka ahoj, ja mavam take iste pocity, niektore dni sa nemozem ani len obtriet o nieco, tak to boli a niekedy nic. ziadne stresy. nebooj este si uzijes naliatych prs, ked budes kojit, viem o com hovorim, prvu som kojila 25 mesiacov 😀

lenka1108
28. apr 2011

no uz to sem mozem napisat. robila som si test a vyslo dievcatko...no uvidime moc tomu neverim.... 😉

lenka1108
28. apr 2011

moje brusisko obrovske 11tt a test s ruzovym okienkom co znamena dievcatko 😉

mymimi
28. apr 2011

@lenka1108 wau, to brušenko úžasné 😲 a ten testík prečo neveríš? máš tušáka na chlapčeka? na koľko percent je to spoľahlivé?

mymimi
28. apr 2011

@trinka 🙂 😉 moja laska...

harper
28. apr 2011

@lenka1108 aj ja mam asi take velke 🙂 a z prejedania to nebude, ked vaha je stale rovnaka 😀

henrieta44
28. apr 2011

@lenka1108 no tda, krásne brušenko, čo a by som dala za také krásne ružové okienko, strašne chcem dievčatko. dala som si aj vyrátať dievčatko, no len škoda bola tá, že dni kedy sme ju mali ,,robiť" som vôbec nemala ovulku, takže už je to v rukách osudu, ale verím, že je to babuľka. a ty by si si čo viac želala dievčatko či chlapčeka????

henrieta44
29. apr 2011

ahojte kočky, tak ako ste sa vyspali, ja nič moc, skoro ráno ma zobudí plný mechúr a potom už neviem zaspať no a samozrejme potom som clý deň ako mátoha ☹

lenka1108
29. apr 2011

ahojte baby.
bezim do nemocnice.teraz som bola na wc a mam krvavy vytok.neviem presne co to je teda ked som sa utrela tak to bolo take do hneda.nevem ale strasne sa bojim.drzte palce ☹

karap
29. apr 2011

@henrieta44 som hore od 6,40.Detom sa uz nechcelo spat.Teraz sa mi tu za chrbtom biju 😠 Pojdeme sa vyvencit,nech vypustia paru.Dcera je soplava,tak ju dnes necham doma zo skolky.Zajdeme do lekarne pre nosne kvapky,na poste ma caka balicek[kupila som tu na bazare,kraaasne oranzove hniezdo+navlecky pre fazulku]

Inak,dalsiu poradnu mam az koncom maja,tazke zase mi pojde cas strasne pomaly...Ach jo.
No bezim.....

mymimi
29. apr 2011

@lenka1108 nebojkaj, keď toho nie je veľa a nie je to čerstvá krv, nebude to nič vážne. Ale jasne, choď sa opýtať. Budem na teba myslieť. Nech je všetko ok.

dominika_sk
29. apr 2011

čaute baby, tak nakoniec po peripetiach, že ma nechceli zobrať na sone, lebo doktorka mi nepovedala že sa tam musim objednať osobne, iba mi kazala prisť mi dr. na nt screeningu povedala, že ak ma nepusti nejaka tehulka pred seba tak ostanem bez tohoto vyšetrenia ☹ tak som na chodbe prosila tie ženy, tvarili sa všeliako 🙄 že hento...toto...že mam isť inde, lenže už som mala hraničny termin, že nabuduci tyždeň by už bolo neskoro 😒 nakoniec ma jedna pustila, ktorej ´dakujem ! lahla som na tu postel, mala som pred sebou monitor na ktorom som videla čo všetko robi dr. a asi o minutu mi hovori: na prvy pohlad sa mi zda ta šija taka tenka...tak som začala plakať že čo budem teraz robiť ?!a ona že však to je dobre že je tenka, nie je tam žiadny opuch, aj nosovu kostičku vidim, srdiečko bilo, aj som ho počuvala 😉 miminko stale spalo, aj som kašlala, aj dr. mi štuchala do bruška asi 5 minut a potom konečne ho zobudila, ale len na tri sekundy. si preložilo nožky a spalo ´dalej 😀 tak mi dr. zaše štuchala do bruška ďalšich 5 minut a zase len koplo nožkami a nič 😀 presne ako ja keď spim 😀 takže mimi ma 6 cm, je uplne v poriadku, termin mam 7.novembra akurat že dnes nie som 13tt+0 ako som počitala podla mojej gyn. ale 12tt+4 takže sa to upravilo o tri dni.fotky pridam do albumu 😉 pekny deň prajem aj vam, lebo ja sa citim šťastne 😉

luci66
29. apr 2011

Ahojte holky, ma niektora termin ako ja 19.11? Mam pocit,ze vsetky mate za sebou uz nejako vela vysetreni a ja som este len vcera bola na 1.vstupnem prehliadke, resp. len mi brala sestricka krv, hovorila o tehotenstve a objednala ma na sono 9.5...Som nervozna,ze az tak neskoro, lebo srdiecko som videla naposledy v 7.tt a teraz som 10+6..Vy ste uz asi v neskorsom tt,ze...Inak je mi stale zle, ale nevraciam a hrozne moc jem

blackrose
29. apr 2011

ahojte kocky 🙂
@lenka1108 drz sa, verim, ze to nic nie je, oddychuj a nenamahaj sa, ozvi sa ako je...
@dominika_sk jeeeej, to je krasne, uz je to velke babatko, ze 6 cm 😕 😵
ten pristup neries, vykasli sa na to, uz je po tom a hlavne ze mas peknu spomienku 🙂

blackrose
29. apr 2011

@luci66 netrap sa, nestresuj 😉 ja mam termin 20. 11. a tiez som na posledy videla babatko v 7tt a od vtedy nie, teraz som objednana na prvu poradnu 3. 5. tak sa velmi tesim 🙂 a tiez mam za sebou zatial len odbery 😉

dominika_sk
29. apr 2011

@blackrose vieš, ja som si to tak predstavovala, keď tu baby pisali že im fazulky kyvali ručkami a nôžkami a ten moj maly lenivček len spinkal a spinkal 😀 nezaprie sa že môj 😀

eviiinka
29. apr 2011

@harper tak to som rada 🙂 ja sa vždy bojím, že je to niečo zlé ☹ tak dufam, že bude všetko ok, lebo už mi ani zle nebýva ☹

blackrose
29. apr 2011

@dominika_sk tak to som zvedava ako bude vyvadzat alebo spinkat to moje 🙂 lebo ja si tiez rada pospim 😀

dominika_sk
29. apr 2011

@blackrose idem fazulku trošku zobudiť 😝 uvarene mam, tak si spravim sobotne upratovanie, odpracem hovienka po dvoch mamutoch 😀 a potom pridem. bože, ja by som na ten utz. chodila každy deň, kedy zas uvidim naše mimčo 😕

eviiinka
29. apr 2011

@lenka1108 ddržíííím palčeky, nech je všetko OK !!! daj vedieť ako si dopadla, neboj sa ! 😒

veronkaj
29. apr 2011

ahojte tehulky ako sa vám darí, vidím že týždne pribúdajú tak držím palce, občas vás prídem pozrieť

blackrose
29. apr 2011

@dominika_sk ja mam take pocity tiez, uz som vravela mm, ze si kupime vlastny utz domov 😀 😀
@veronkaj a tebe sa ako dari?