Pôrod v novembri 2011
Ahojte tehulky,
tak túto diskusiu zakladám🙂 a prajem nám príjemné písanie a vymienanie informácii o naších rastúcich bruškách a uzlíkov v nich 🙂 😀 a dobojujeme to do koncaaaaa 😉 😀
@veronkaj Nebud smutna, asi to nemalo tak byt a pride dalsie babatko v tom spravnom case. Hlavne musis byt pozitivne naladena, psychika spravi strasne vela...Ja som mala min.rok tiez missed abort, ale idem dalej a vidis teraz som skoro v 11tt a dufame a tesime sa,ze bude vsetko ok 🙂...Akurat mi sestricka vcera hovorila, ze hlavne si to treba vsetko zrovnat v hlave, cim myslela nemysliet nad zlym, ale na to pekne...drzim palce a vela sil
@lenka1108 super brušinko skoro ako moje 😀 a ty by si chcela babu ci chalana?
@dominika_sk tvoje spalo a moje dnes skakalo ako besne Dr. vravi, že take čiperne uz dlho nevidela. V kuse machalo rukami a nohami a narabalo zo sebou.... 😀 😀 😀 😀 no uzas.
@veronkaj vsetko bude okej. Neboj. Ono to preboli, nezabudnes, ale preboli to. A ak chcete dietatko tak su predsa aj ine formy... 😉 hlavne hlavu hore.
ahojte,
aj my sme boli vcera na kontole, malinke sa hybalo a schovavalo tvar rucickami, bolo to podarene 🙂
len som nejaka prechladnuta, soplim, kycham, boli ma hrdlo ☹...uz som nasadila homeopatika
No tak doteraz som statocne predychavala napinanie na vracanie, ale dnes sa uz nedalo, bola premiera. 🙂
ahojte tak uz som doma.mam magnezium a ascorutin.babatko je ok.bilo mu srdiecko a cumlalo si rucicku.ma 5,32 cm a aj ked som podla pm dnes v 13tt tak podla sona som presne 12tt.nechapem tomu.ale nevadi hlavne ze je vsetko ok.musim lezat s nohami hore , nenamahat sa a ak by som nahodou zacala krvacat okamzite idem lezat do spitalu.
teraz to vraj mohlo byt z toho ze som mala mat tuto dobu mrchu.ze sa to stava.ale nechcite ten strach.nemohla som ani soferovat.strasne som sa bala a ked mi urobila dr sono az som sa rozplakala od stastia ako bilo srdiecko.... ach su to nervy...
@trinka tak to gratulujem 😉 aj ja by som chcela vidieť tolku radosť, ale vidiš, ten môj spač 😀 Dufam, že si to neodspi teraz a potom bude buntošiť , bodaj by tak spinkalo aj keď sa narodi 😀
@lenka1108 uf,drz sa a oddychuj.Takyto strach som aj ja zazila pred 5 tyzdnami.Plakala som,sestricka na pohotovosti ma utesovala...Ulavilo sa mi az ked som videla na monitore akciu srdiecka....
Setri sa.Mne v tom case stacilo zdvyhnut tazsiu vec,alebo sa trochu viac namahat a krvacanie bolo spat.A na 3tyzdne som si zakazala sex 😉 pre istotu.
Tuk-tuk,uz mesiac je vsetko ok.
ako ste na tom s kilami??? ja co som schudla 3 kila mam stale dole...tak sa aj obavam... ☹
@blackrose
@karap
@adikad
dakujem baby.ja som si trochu pospala a idem po malu do skolky.nema kto ist po nu manzel uz je v dansku a mama a spol. v robote. ale sak idem autom tak to som hned doma a zase lezat.chuda mala sa unudi pri mne. a co sa tyka sexu tak ja mozem len snivat kedze mm uz neni doma a dalsie 2 mesiace nebude 😉
@radustek99 bud rada,ze si este vela nepribrala.To este pride...Ja sa vytesujem,ze aj ked boli sviatky a jem vsetko doradu,este som nepribrala.No nesmiem zaspat na vavrinoch!V predchadzajucich tehotenstvach som pribrala zakazdym 20kg.Tak hadam,tentokrat to bude menej 🙂 je dobre,ze sa blizi leto.Melony,jahody,ceresne...Nepriberieme tolko 😉
Inak na poradni sa ma sestricka pytala,ci mi byva zle [kedze som este nic nepribrala]No mne je uplne normalne.Ziadne tazkosti.Teraz mi dost chuti ovocie.Na veceru mi kludne staci grep,alebo par ks kiwi....
baby teraz som si citala prib.letak ku tomu ascorutinu a je tam napisane ze ho nemozu tehotne...co mam robit?
@lenka1108 ahoj neboj všetko bude OK 🙂 aj ja som krvácala a dali mi duphaston a prešlo to...o dva týždne som mala nemormálne bolesti a bola som dva týždne v nemocnici ☹ tiež beriem aj magnezium a už je všetko OK 🙂 len si dávaj pozor a nenamáhaj sa 😉 ja tiež som podľa pm v 14tt a ked som bola v stredu v poradni tak mi Dr. povedal, že som v 13 podľa veľkosti plodu 🙂
ahojte kočky, no ste toho dnes popísali, ja dnes len oddychujem, akosi mi nie je najlepšie, pobolieva ma v podbrušku, no ukľudňujem sa ,že je to možno tým , lebo mi včery dr.bral ster na cytologiu.
viem,ze je na to este skoro ale chcem sa spytat kedy sa tvori na tmava ciara v strede bruska??? alebo to nema kazda??? a najprv je biela a potom stmavne???

@blackrose ďakujem za opýtanie, nuž strašne smutno, o týždeň by sa nám narodilo dieťatko o ktoré sme prišli v septembri minulý rok a ešte ma pobolieva brucho po operácii takže veľmi smutno a ked vidím kočík a tak veruže si aj poplačem, cítim sa taká no menejcenná, nič mi nevychádza ale to časom snáď nejako zvládnem
ešte že dcéra mi robí radosť, prijali ju na obe školy čo si vybrala bez skúšok tak sa teším aspoň tomu.
občas vás pozriem ale potom mi je viac smutno ale ťahá ma to na koníka stále.
pekný deň všetkým