Pôrod v novembri 2011
Ahojte tehulky,
tak túto diskusiu zakladám🙂 a prajem nám príjemné písanie a vymienanie informácii o naších rastúcich bruškách a uzlíkov v nich 🙂 😀 a dobojujeme to do koncaaaaa 😉 😀
@slimme ja som bola v necelo 5 ale ma objednal až o tyždeň na čo čakáš?
@stellamiapiccola Fakt?ja neviem, všade som sa dočítala, že najskôr v 8 týždni...asi to urýchlim...
Dobré ránko, ja som zase počula, že nieje dobré ísť skoro k doktorovi, aby ťa nejako nerozbabral keď ťa bude pozerať zospodu.Prajem Vám všetkým krásne tehukovanie, ja stále čakám, tá moja mrcha stále neprišla, už je to 20 dní, tak Vás len tak priebežne sledujem a stále sa oficialne nemôžem pridať....
ahojte, idealne je ist v takom tom 7 tt, vtedy je uz akcia srdiecka a vie vam lekar potvrdit tehotenstvo. Ja ked som sa isla objednat, tak som bola v 5 tt a tiez som mala pocit ze musim ist hned, a sestricka mi podla poslednej MS vyratala kedy je 7 tt a vtedy som prisla a uz bolo na sone pocut srdiecko.
ahojte 🙂 krasne ranko 🙂 dneska druhy deň za posledne dva tyždne kedy som vydržala spať až do pol osmej 🙂 lebo odkedy som tehu trpim nespavosťou :(
@dominika_sk Ahoj, ja mám ten istý problém, trvá to už asi týždeň, dneska som bola dokonca hore od 6.00 a zaspala som až pred 9. hodinou, hrôza som z toho taka nesvoja, vzdy v sobotu som si lubila pospinkat aj do 10 a teraz sa mi neda ☹
@slimme ja to iste, akurat ja sa budim buď 4,45h. alebo 5,30h. strašne, ja som tiež vyspavala do 12 a teraz toto, trva to už dva tyždne. jedine čo je na tom blbe, že rano nemam čo robiť :D lebo v telke všetko len opakuju :D ale citim sa dobre, aj vyspata...ale je to každopadne take divne. to su proste hormony...sranda ake zmeny, že...
@dominika_sk NO to teda, som zvedava do kedy to takto bude, ja som dneska mala prvu rannu nevolnost, som v posteli aj som jedla v posteli, ked sa postavim nadrapujem ma.ak to budem mat po mojej mamine mam sa naco tesit, ta grcala kade chodila 😀
@slimme ja ešte žiadnu nevolnosť necitim 🙂 ani nijake bolenioe brucha, pichanie ani nič...dufajme, že to takto v pohode bude stale 😉 😎
@dominika_sk Ja som zo zaciatku citila take akoby pichanie okolo pupka a aj nižšie, ale napr. mestruacne bolesti mam stale, nie je to vkuse ale kazdy den tak 2 minutky...
@slimme tie bolesti aj ja, ale to tak asi dvakrat za cely čas čo viem že som tehu.Ale citila som predtym, keď som ešte nevedela o tehu tak šteklenie okolo pupku,neviem, či je to možne, aby to malo niečo spoločne 😕
Ležim pri telke, pod dekou, mam strašnu chut na hranolky potom čo som do seba napratala hrniec polievky a dva chlebiky so šunkou a aj napriek tomu mi je akosi divne. Žeby prva nevolnosť? 🤐
ahojte baby. tak ja stale spim , lezim a je mi strasne.vcera som mala v noci zimnicu a citim ze to ide na mna zase.neprajem nikomu.nic som este nejedla iba vodu pijem a z nej ma uz nadrapuje.pomoooc.nehcem ist na pohotovost bo to by ma nechali hned l,ezat.uvidim ako mi bude pondelok a pojdem ku svojej doktorke.tak vam prajem pekny vecer,ja idem spat... ☹
Zdravím všetky "novembrovky".
Dnes - 11DPO poz.test. 😵
Pridávam sa k Vám, ak súhlasíte.
Príznaky: ranná nespavosť cca od 4:00, bolesť krížov a podbruška...
@dominika_sk ahoj - takže KNM ja TKa smr Makov
Ahojte baby, ako sa dnes mate? My sme vcera oznamili radostnu spravu rodinke a sa mi pacili reakcie niektorych clenov rodiny - konkretne ocino a svokor - "a chlapec bude hej?" 😝 tak som sa smiala...no ani sa im nedivim, v oboch rodinach mame same baby 😉 v stredu ma caka sono, dufam, ze je vsetko ok 😵
babyyy, dneska prve sonooo...držte palce 🙂
@denis006 ja ešte asi spim...trošku nerozumiem 😀 vysvetli to blondine ešte raz, prosim 😎
@dominika_sk domi, daj potom vediet ako si dopadla...drzim palceky 🙂
@mysti ´dakujem, jasne že napišem !strašne sa bojim, aby bolo všetko v poriadku 😢
@dominika_sk tak, nech vám to dobre dopadne, potom čakám podrobný opis 😀
@mymimi určite ho tu uverejnim podrobne 🙂 čakajte tak okolo 16.00, to už by som mala byť doma.držte palce, nech už môžem byť pokojna a uživať si tych zostavajucich 8 mesiacov 🙂
@dominika_sk no, ja idem v stredu, aj ja dufam, ze bude vsetko v poriadku, ale citim sa fajn, tak hadam, ze je vsetko ok 🙂
@mymimi ahojte, takže vyš. prebiehalo ako normalna kontrola, s tym že na utz. bolo vidno taku 5cm bublinku a vnej taku milimetrovu bodku. jedine čo mi dr. povedala je že, je to v maternici, nie mimo. že srdiečko ešte nevidi tak ,mi nevie povedať či je to žive alebo mrtve 😒 tak škaredo mi to povedala 😕 len nie som v šiestom tyždni, ale niekde na konci piateho,buduci pondelok mam prisť zase, že už bude vidieť viac.ale inak všetko ok. nie som moc nadšena, lebo ma dosť zdeptala tym "či je to žive alebo mrtve" pekny dnik 🙂
@dominika_sk nebojkaj, zatiaľ to je presne tak ako to má byť. Ani mne ešte nebolo vidieť srdiečko, a týždeň tehotenstva ani mne nesedel, tak ako som si myslela. Srdiečko vzniká okolo ukončeného šiesteho týždňa, aspon tak som čítala. Takže všetko má svoj čas. Mysli pozitívne, bábatienko sa vyvíja. 😉 Máš prísť aj na krv, lebo mne nevravel nič?

Ahojte, zaujímalo by ma, v kolkom týždni ste boli, keď ste išli ku gynekologovi? ja som teraz 6 týždeň a chcem počkať do 8 týždňa...ale najradšej by som šla hneď🙂