icon

Pôrod v novembri 2013

mariankamk
22. feb 2013

Pre všetky budúce novembrové mamy v roku 2013.

trish31
12. mar 2013

@inka070707 dakujem idem to okukat 😀

teuflerin
12. mar 2013

@januska010 wauuu tak to je paradicka....jezis dufam ze aj ja budem mat fotocku uz 🙂)

zuzumajko
12. mar 2013

tak asi patrim k vam baby 🙂 vcera moje hcg 980 🙂 s manzelom sme asi pocali 18.januara..mam nepravidelnu msku tak neviem ako to inak urcit, lebo utz mi este nerobili 😒

vavrenka
12. mar 2013

@zuzumajko 18. januara?? to asi nie 😉 , to by si mala termin porodu neikedy v oktobri a aj hcg by si mala ovela ovela vyssie 😉 a nebola by si v 5tt, ale aj tak vitaj medzi nami 🙂

euka210
13. mar 2013

@eevicka83 a co tak toto? http://www.lpp.sk//index.php?cPath=6&products_i... Pomahaju ked estelen zacina byt zle. Mne pri prvom pomahali, teraz som kupila, ale zatial je to lepsie ako pri prvom. A zakladne rady: zjest nieco (susienku, piskotu) este v posteli a jest po menej a casto. Ked si hladna vtedy je horsie a treba sa donutit nieco zjest, lebo bude este horsie. Ma to suvis s klesanim hladiny cukru.

euka210
13. mar 2013

inak baby, aj vy ste take nafuknute? Pri prvom som s travenim nemala ziadne problemy, ale teraz hruza.
Ja som tu tak skoro, lebo som zaspala s malym a uz som aj vyspata, ale najme som bola uz straaasne hladna a zacinalo mi byt blbo...nezjedena krupica maleho z vecere to vyriesila 🙂

trish31
13. mar 2013

@euka210 strasne som nafuknuta,ja som citala o tej tehotenskej zapche a presne to mam....idem si dnes kupit psyllium

trish31
13. mar 2013

Tak prave som vstala,tri male chlebiky so syrom a paradajkami som zjedla,potom Activiu malinovu a jeden velky pomaranc.Vrrrrrrrrrrrrr a stale som hladna🙂

januska010
13. mar 2013

@teuflerin Myslím, že už by ti mal urobiť, ja kebyže ho nepožiadam tiež nemám a na nášho tatina by som musela niečo iné vymyslieť 😀

teuflerin
13. mar 2013

@euka210
@trish31 no to ja som nafuknuta neskutocne.......aj brucho mam tym padom uz viditelne......a urcite to neni kvoli tehotenstvu..aj ked lekarka mi povedala ze vidno ho uz moze byt trochu lebo sa roztahuje maternica..ale tak :D no......hôladna osm stale..nechapem kde sa domna tolko toho zmesti........a kockyyyyyy....uz len sest dniii a idem na sonoooo.......ja sa tak neviem dockat.....
@januska010 no o fotku urcit epoziadam..kedze manzel si nemoze vziat volno a tak aby drobceka aspon takto videl..ten bude urcite unesenyyyyy 🙂

trish31
13. mar 2013

@teuflerin ja ti tak zavidim to sono

Ja sa necitim vobec dobre,uz druhu hodinu lezim

teuflerin
13. mar 2013

@trish31 my s manzeom sme tiez kukali film a uz si teda lahli..ten uz vedla mna drichme a ja nuram po nete....neboj sa coskoro bude dobre..asi na teba prisla nejaka nevolnost...ako zle sa citis?

trish31
13. mar 2013

@teuflerin neviem najprv mi zacalo busit velmi srdce pocas jedla, potom hlava sa mi tocit,celkovo zle mi prislo

teuflerin
13. mar 2013

@trish31 jaj no tak to nie moc dobre...nejedla si cosi take co drazdi?

trish31
13. mar 2013

@teuflerin jedla som steak ale mne nebolo zle od zaludka,ale tak celkovo akoby tlak....

teuflerin
13. mar 2013

@trish31 no ale mohol ti to aj ten steak spravit ze ti to moc nesadlo ale neprejavilo sa to nevolnosto od zaludka ci??? ale aj ten tlak..a k sa nahle zmenil.....a steak je v pohode pre tehotnu? neni to krvave?

trish31
13. mar 2013

@teuflerin ja robim steaky prepecene takze to je OK a raz za cas.....Neviem,mozno ten zapach?

teuflerin
13. mar 2013

@trish31 mozno hej.....mne tiez prislo zle ked osm robila drahemu pecienku....zrazu sa mi rozbuchalo srdce a ostalo mi horuco...take dost mozne ze ti prislo z toho zkle

euka210
13. mar 2013

@trish31 v pohode to moze byt tlak alebo taka celkova slabost. Ja sa obcas taka citim a moja svagrina nedavno odpadla.

trish31
13. mar 2013

@teuflerin
@euka210 ved lezim a postupne to prechadza.....

chomik
13. mar 2013

Ja zatiaľ nemám žiadne nevoľnosti ani chute, len ma dosť bolia bradavky a k tomu ešte stále kojím drobca, tak niekedy je to so zaťatými zubami 😒 snáď to rýchlo prejde...sem tam ma chytí únava, ale neviem, či je to z tehu či je to klasická únava 😉
@euka210 ja ani nie som nafúknutá, ale po malom mi zostalo bruško, aj keď váha išla dole, takže stále vyzerám ako v 4-5 mesiaci...inak pozerám, že obe patríme aj medzi septembrovky 2011 😀

inka070707
14. mar 2013

@chomik to som rada, ze nie som sama, mne ostalo 10 kg navyse a hlavne hrooozne brusisko ☹ mne zacne asi az v piatom rast, lebo ho mam statocne, vobec to neslo dole a to som upravila stravu, pravidelne cvicila a nic... takze toto tehu musim pribrat co najmenej

eevicka83
14. mar 2013

baby co hovorite na branie duphastonu beriete ho tu niektora len tak preventivne? lebo ja beriem 2x denne ale citala som ze niekedy nie je duphaston dobre brat... no ja nieviem prve som potratila a pri druhom mi nasadil duphaston preventivne a bolo to o.k. a pri dalsej dcere som nebrala a bolo to tiez o.k. no a teraz som si ho ja radsej nasadila lebo ja som 4 roky nemala menstruaciu nemala som dost hormonov a mala som nepriechoden vajecniky, po laparke som mala dve menstruacie a potom tehu teraz a preto radsej beriem ten duphaston.

januska010
14. mar 2013

@teuflerin Môj už ide na dalsiu poradňu zo mnou, dovolenku má už vybavenu. Nemôže si to predsa nechať ujsť 😀

zdenin
14. mar 2013

Jeej ja som november 2012 tesim sa s vami 😉 toto je vysledok na obrazku

zuzumajko
14. mar 2013

@vavrenka hihi februara O🙂 nie januara..

teuflerin
14. mar 2013

@januska010 no omoj pojde tiez somnou na daliu len sa musime dohodnut a dozvediet kedy bude :D dufam ze bude vsetko fjan v stredu v pohode 🙂)
@zdenin jeeej...tak dufam ze aj nas bude cakat takyto nejaky drobcek na konci 🙂)

zdenin
14. mar 2013

@teuflerin urcite ano nebojte sa..bude krasne male vonave 😉 kedy mas termin? Ja som mala 4.11 a narodila sa 13.11

teuflerin
14. mar 2013

@zdenin no ja idem v stredu na prve sono ale podla PM mi kalkulacka vyratala na 11.11. ale rozpatie je od 28.10. - 25.11. tak uvidime 🙂 traz som 5+3tt tak dufam ze mi srdiecko uz bude vidiet