Pôrod v novembri 2013
Pre všetky budúce novembrové mamy v roku 2013.
vitaminy na prenatalne obdobie maju v kazdej lekarni. Treba si len vybrat.
a nezabudat jest hlaven vela vitminou aj v prirodnej forme. Listovu zeleninu, ovocie, obilniny a pod.
@januska010 strasne mlado vyzeras na fotke 😉 Ozaj,svokruske si uz povedala radostnu novinu?minule som zahliadla Tvoj status 😀
@trish31 Asi tak na 15 😀 Tak asi hodím nejakú vyspelejšiu fotku 🙂 Ešte nie, nenašla som tú správnu vetu, ako jej to poviem a kedže posledné tehu, chcem aby nato do konca života nezabudla 😀
@januska010 nikdy nevies ci je posledne 😀 😀 😀 Hej mladucko tam vyzeras
@trish31 Tak pre nás už určite je. Predsa len si chceme užiť s manželíkom aj seba, takže detičky vyrastú a potom už len my dvaja 😀
@januska010 tak ano,a ty si vzdy planovala 3 deticky?
@trish31 Ja som plánovala len jedno 😀 A konečný počet, no človek mieni, Pán Boh mení 🙂 Nič viac k tomu neviem povedať.
@januska010 ved ja sa len v dobrom pytam 😉 Moj muz chce mat 12 deti 😀
@trish31 Keby porodil polovicu, tak prečo nie 😀 Môj si už také nároky nerobí, predsa len, už mohol byť dedko 😀
@januska010 ja som mu povedala,ze moze zvysnych 11 adoptovat 😀 Ale dedko to snad nie...To by bol mlady dedko 😀
Mas starsieho manzela ? Aky je medzi vami rozdiel ?
Tiez mam kamosku co ma s muzom vacsi vekovy rozdiel ....a maju 2 deti. Tiez si vela ludi mysli ze je ich dedko 🙂
@trish31 Alebo aj tak 😀 No náš najstarší mal teraz 4, čiže dedko bude tak o 20 rokov 😀 😀
@januska010 joj ja zatial sa teism na stredu :D
@januska010 kolko ma manzel rokov aky je medzi vmi rozdiel? 🙂)
@teuflerin Má 46 a rozdiel je necelých 20 r. 😀: -D
@januska010 u nas je rozdiel 15 rokov 😉
@januska010 tak to pekne🙂) le hlavne ze vam to klape....hadma casom nebudu rozdiely....
@trish31 no tak postielku mame, komodu mame, oblecko do roka mame 🙂) kocik uz setrim :D:D:D:D.....uvidime casom 🙂)
@teuflerin moj muz tam chodi uz 13 rokov na 3 mesiace vzdy v zime,zije tam totiz jeho brat v Cancune.Rozmyslame,ze by sme tam otvorili nejaky biznis.Mne Kanada velmi neucarovala,ja som tu v depkach z tej zimy.Ono sa to nezda,ale ved nam tu 2 mesiace ani slniecko nezasvietilo.A ja som si Mexiko zamilovala,dufam,ze sa nam to podari.Muz este dostal ponuku ist ucit jazyky do Thajska,tak mozno nakoniec aj tam sa poberieme

@teuflerin Ja už by som chcela november, teším sa na ten prvý pohľad 🙂 ďakujeme.
@trish31 prečo ?? 😀