Pôrod v novembri 2013
Pre všetky budúce novembrové mamy v roku 2013.
@trish31 ja veru neviem ako sa volaju tie uplne najmensie 🙂 ale podla mna ti staci do porodnice jeden dva baliky a potom hned tu velkost za tym. Oni sa daju pekne utiahnut tie plienky a s tym pretekanim je jedno jake budu plienky, lebo ta kakanicka riedka pretecie stopercentne apon raz kazdemu babu :DD Lebo jak nekakaju par dni a potom to daju naraz, je jedno co za plienku :D nas maly to maval doslova az za usami..
Tesco sme kupili aj my a tiez pohoda. Treba fakt poskusat, radsej nekupuj vela jednej znacky, lebo kazda pokozka reaguje inak a staci ta gumicka na plienke alebo ten plastik a hned sa ti vyhadze. Radsej si potom dokupis, sak teraz su plienky dostat na kazdom rohu ;)
@kleopatris ked si predstavim tie krasne vecicky okakane.....no nepokracujem 😀
@trish31 pohladam jednu fotku a dam ju sem :D nazorny priklad jak sa vie babo s prepacenim "dos.at" :DD
@nanuska123 to mas fajn, ze mozes nakupovat lecnejsie, ale poradim ti, ze tie pampers biele nie-strasne sa lepia drobcovi na zadocek, zle sa prebaluju a su celkovo take zvlastne, najlepsie su zlte alebo modre - sestra ma 3-mesacneho, tak sme to nedavno riesili 😉 tot len moj skromny nazor na pampers premium
@trish31
https://www.modrykonik.sk/forum/volne-diskusie/snazilky-zo-zahranicia-pridajte-sa/
tam je sice uz odbaleny, jak to presiaklo cez oblecko mam fotky doma :D ale teda fuuuuuuj
Som sa snazila vsetko poprecitavat..ste teda popisali tehulky 😉 ale celkovo som sa v tych vasich prispevkov videla aj ja - strasne teplo, opuchnute nohy (v prvom tehotenstve som ich nemala opuchnute ani len na porodnej sale a teraz furt!) 😒 prekonanie schodov je nieco ako zdolanie Mont Everestu-uz sa odhodlavam, ze by som si mala najst nejake cvicenie pre tehotne,a by som sa aspon trochu rozhybala.. 😒 a krize boliaaaaaa ☹ a vcera mi bolo zle, nakoniec mi zabrala az mineralka s letna sprcha 😉
@kleopatris bozeeeeeeeeeeeeeeeee..ale musim podotknut ze velice spokojno sa tvari 😀
@cobinka no ja cvicim s fit loptou aspon...
Aj vas drobci kopu uz az pod zaludkom? ja ked teraz v robote dlhsie sedim, tak ma tak zacne kopat do zaludka, ze sa musim hned natiahnut na stolicke a zostat v polohe "skoro lezmo" aby mal drobec priestor sa vysantit a povystierat 😉
Dievcata idem si kupit postel som sa rozhodla som videla v letaku.....
@trish31 a nedovezu ti ju? ci to stoji asi extra,ze.
Boze aj ja by som furt nieco kupovala a objednavala :D ale jedine co ma drzi je, ze sa budeme stahovat a dovtedy som si slubila sa kupovat nic nebude :D
@kleopatris praveze to nie je v cene no uvidime...
@trish31 Trepe mu do hlavy už pekne dlhý čas, že malý ( kedže je to posledný syn ) by mal mať meno po ňom !!! No x-krát sme sa o tom bavili a on sa vždy tvári, že jej slovo je asi sväté alebo čo !!!!! Ale aspoň viem, kde mám hľadať príčinu všetkého, normálne som rada, že som si to všetko nechtiac vypočula, aspoň môžem rozmýšľať, čo bude s nami ďalej.
@kleopatris U nás pred a po každej hádke volá jej, asi chce radu alebo čo !!! Ale veď ja nechápem v takom veku, v akom je pocuvať matku na slovo ... no ako to je trochu moc už aj na mňa !!! 😒 😒
@januska010 aj moj muz vola vzdy matke este jej volal aj ked som mu povedala,ze nemam chut na sex odkedy som tehotna a navyse koli polypu by som ani nemala tak jej volal ze ci je to normalne a rozoberal to s nou taketo intimnosti...
@trish31 Bože !!!!!!!! Tak toto nie. Môj až do takýchto detailov nezachádza, ale aby mu matka hovorila, ako sa má volať naše dieťa, ako ho máme vychovať a dáva mu chrobáka do hlavy, či je vôbec jeho ... No neviem, včera sa tváril, že sa nič nestalo, prišiel sa ma spýtať, či môže spať v spálni a ráno bez slova odišiel. Tak som zvedavá, načo cez deň príde.
@januska010, @trish31 aj moj s nou stale telefonuje a vsetko rozobera, ale to uz som si tak nejak zvykla. Nastastie s nou teda nas intimny zivot nerozobera, este to tak! Mna len stve ze som vzdy ja ta zla, minule na mna tak nahucakovala, az som sa rozplakala :( ale to bola aj posledna kvapka a teda manzel to s pocudovanim akceptoval - podotykam prvy krat odkedy sme spolu, aj to mozno len lebo som tehotna a nechce doma peklo...
Inak s tym menom, daj ake chces ty, ty to dieta nosis, ty mas zdravotne problemy, ty ho musis porodit, odkojit a pod. tak nech svokra zabudne a mm tiez...mozu byt radi, ze ta maju...ja by som meno po mm nedala, nasi tak urobili a potom moj brat robil strasne blbosti a doporucena posta chodila otcovi atd. takze ;)
@kleopatris Ja som myslela, že aspoň teraz bude na mojej strane, keď som tehotná a nebude mi robiť nervy, ale to by som asi veľa od neho chcela.
Jasné, že dáme meno aké chcem, po ňom by som nedala ani za nič, možno ešte po sebe, ale v inej verzii. A keby sa aspoň správal ako otec, tak si nechám poradiť alebo sa od neho inšpirovať, ale to, že večne vyvoláva hádky a nezhody, mi ako otcovstvo nepripadá, tak nech si trhne nohou a ak sa mu nepáči, kľudne môže ísť k mamičke, tá ho isto pochopí.
@januska010 ja som mala s mm v prvom tehotenstve tiez take hadky a len kvoli svokre a to teda bol na jej strane...oni su fakt nenormalni, akoby tie ich matky tu mali byt naveky...my uz sme sa skoro rozvadzali par mesiacov pred tym nez som otehotnela...len a len vinou svokry a vtedy mu mozno doplo, ze je to fakt vazne...v podstate su to malichernosti, ale oni aj tak nedaju pokoj...drz sa!
@kleopatris Aj my sme si už svojím kvôli svokre prešli, keď nemal Max ani rok, išli mu zúbky, bol v jednom kuse zlý, už som nevedela čo s ním robiť a v tom svokra natrepala manželovi, že je chyba vo mne, že som zlá matka a že zle vplývam na malého a preto je taký. No to bola posledná kvapka, odsťahovala som a deti som mu nechcela. Až vtedy sa spamätal, keď už ani nevedel ako sa volá, nič nestíhal musel byť s Maxom 24 / 7 .... Inak sa ani nedalo, potom ju načas prestal počúvať a teraz zas ... Len u nás keď spomeniem rozvod, on mi zas povie, že na deti mam zabudnuť, že ich nedostanem. Ale ja nechcem rozvod, len inak ho už vystrašiť neviem.
Keby sa aspoň raz postavil na moju stranu, svokra by už nemala nad ním takú moc, lenže on jej dá za pravdu každé slovo a potom sa čuduje, prečo to robí, no ale keď berie každé jej slovo ako sväté, tak sa nemá čomu čudovať.
@januska010 tvoja svokra je slovenka? a tvoj mm tiez? a ma surodencov?
To vsetko riesia cez telefon ci ako?
Boze nezavidim ti, je to svinstvo ked vztah dvoch ludi a ich deti ma na takej osobe stroskotat! Neexistuje asi nic, co by tym chlapom oci otvorilo :(
Moj mm je jedinacik a stara ostane visiet na krku nam a naveky...
@kleopatris Ona je mix všetkého, tá moja svokra 🙂 Ale občianstvo má slovenské, môj mm je zase slovák ale s rakúskym občianstvom 😀 😀: -D Mal brata, ale ten sa zabil, takže som ho ani poznala a teraz je už len on a možno aj preto mu svokra nedá pokoj. A tiež ostane na krku nám ☹

@matrix87 tvoj kope pri vrtacke,moj kope po kave vzdy....Inak ja ked ho dlhsie necitim tak ked sa uvolnim,lahnem a zacnem na neho hovorit a stale jeho meno opakujem tak zacne kopkat nunko maly