icon

Pôrod v novembri 2013

mariankamk
22. feb 2013

Pre všetky budúce novembrové mamy v roku 2013.

eevicka83
8. aug 2013

@matrix87 no ale on hovori ze bude velka lebo prva dcera mala 3700g a druha by mala tiez ale narodila sa o skoro 3 tyzdne skor

eevicka83
8. aug 2013

@trish31 ja som bola po laparoskopii 2 mes. a poslednu ms som mala 16,01.. ale dr hovori ze ovulacia bola pozdejsie lebo vtedy robil sono... no ale od zaciatku je pri kazdom merani mala vacsia o tyzden.. len o to rata nejak divne lebo podla ms som 30tt a podla sona tiez momentalne ale ja ked k nemu pojdem o tyzden tak aj tak mi napise ze som 28tt

trish31
8. aug 2013

@eevicka83 ved podla sono som aj ja o tyzden viac to sa neriad podla toho.A on Ti asi rata ukoncene tyzdne nie?TEda 28.tt ukonceny...

Ale ved to podla mna nie je az take podstatne tie dva tyzdne hore dole...mne tam tiez beha tyzden hore dole

matrix87
8. aug 2013

@trish31 náhodou, ja sa aj podľa ms aj podľa sona stále vyskytujem v rovnakom týždni... sa to náhodou podarilo presne podľa tabuliek 😀

trish31
8. aug 2013

@matrix87 ja som ale napriklad podla sono na 29.tt.Preto jej pisem ze je to individualne.Vidis sama ty si presne...

katyka11
8. aug 2013

@matrix87 Aj my sme tak podla tabuliek ..... podla ms.... a aj podla sona nam tam lietaju sice 3dni hore dole...ale to aj podla velkosti babatka....ale to beriem lebo mm ma dva metre...tak ked to bude podla neho mimino vysoke...tak tie tri dni beriem ....

babule lucim sa....idem k rodicom na zahradu na zahorie...lebo asi uz dnes nevydrzim tie horucavy.....a potrebujem ten ich bazen ako sol......lebo uz teraz sa v tom byte neda vydrzat.....uff... a po ceste zastavka v tescu ....
idem kupit aspon tri baliky plienok...ked uz su v akcii....no este aby ich ale tam mali... nie??????
Pekny slnieckovy dnik Vam prajem.... 😉

nanuska123
8. aug 2013

ja som v robote a je tu strašne teplo aj napriek 2 ventilátorom...asi zomrem...našťastie zajtra volno, v sobotu ešte kúsok porobím čo mi treba dokončiť a od pondelka 29 dňová dovolenka....aleluja...

trish31
8. aug 2013

Baby pozeram predpoved a dnes 39,zajtra 36 a v sobotu 21...na jednej strane som rada ale na druhej strane ked vidim,ze sa bude menit front a ochladi sa o 20 stupnov skoro tiez nic moc...viete si predstavit ten tlak?

eevicka83
8. aug 2013

@trish31 no ja neviem o tyzden budem podla ms 30tt ukonceny... podla neho budem stale 28tt... tak isto aj s pohybami ked som mu povedala ze malu malo citim v 26tt tak mi povedal ze ale ved co chcem ze pohyby by som mala citit llen 3 tyzdne asi... a pritom ich citim od 16tt 😀

eevicka83
8. aug 2013

@trish31 no podstatne teraz az tak nie ..ale napr. mne sa cukor bude robit davno po vas a pritom som v najvyssom tyzdni.. mne sono v 30tt bude robit niekedy v 33-34tt ... aj materska mi podla neho nezacne v polovici sept. ale az zaciatkom oktobra. ale ja viem ako to je takze potom sa s mojim porodnikom budeme rozpravat .

eevicka83
8. aug 2013

@trish31 ani take velke ochladenie nie je dobre pre organizmus... strasne je toto pocasie

andy09
8. aug 2013

@eevicka83 ja už tiež mám taký pocit , už idem z posledného

andy09
8. aug 2013

@januska010 aspon si dáš podla seba meno a pokoj svätý 🙂

januska010
8. aug 2013

@andy09 Presne tak 🙂 Ja čakám, ja rodím ... Ja vyberiem 🙂

andy09
8. aug 2013

@januska010 presne moja reč 🙂

januska010
8. aug 2013

@andy09 Aj keď poradiť si samozrejme nechám, ale určite nie rozkazovať 🙂

jaja018
8. aug 2013

Baby uff dneska poradňa aj napriek horku dopadla super. Tlak výborný, 120/60 moč ok korčok drží. A ešte som aj neplánovane babo videla. 🙂

kwetinnka
8. aug 2013

Ahojte dievcence,nestiham docitatat vsetko boli sme par dni pred boli sme sa schladit v demenovskej doline,boli sme na chopku a tak..bolo fajn..teplo ale znesitelne.Ale poviem si ze za chvilku bude zima a ja teda radsej dve leta nez jednu zimu.
A vidim ze ste rozoberali svokry....to ja by som mohla napisat roman na tuto temu...moja svokra ma nedokazala respektovat kym sme sa nevzali a tiez dal velmi na ich reci..tym ICH myslim svokru so svagrinou.Teraz svokra celkom v pohode...len svagrina je pani P.Ked sme tam boli teraz nasa Lili chcela ist k nim hore s detmi obedovat a svagrina hju poslala prec...samozrejme ze to vobec nepochopila,bola smutna ze co sa deje.Nechapem ked ma niekto somnou problem preco to riesi cez\ deti.
A ja maleho citim kazdy den kdesi inde...a napriek tomu ze je takto teplo dost aktivne.len ked viac cestujem a vytrasiem ho tak menej..

trish31
8. aug 2013

@kwetinnka strasne by som Tvojej svagrinej vynadala keby toto mojmu dietatu urobila ale strasne...

trish31
8. aug 2013

@jaja018 super 🙂

jaja018
8. aug 2013

@trish31 a pán dr. Kovacik mi znovu povedal ze na pohlavie je este skoro. Šťastie ze som bola na tom 3D

trish31
8. aug 2013

@jaja018 dakujem pekne za takeho lekara...si uz nepamatam.Ty k nemu chodis ci preco si bola zas u neho?

kwetinnka
8. aug 2013

@trish31 som si povedala ze sa na jej uroven IQ hupaci konik neznizim.A to este svagor jej pred tym povedal z\e dostane od neho na rit ked bude zalovat....to sa mi uz otvaral nozik vo vacku..

trish31
8. aug 2013

@kwetinnka to by im u mna nepreslo....

cobinka
9. aug 2013

🙂 dobre ranko mamulky/cakatelky 😉 citam, ze aj tu sa teplo rozobera naplno, ja som vcera myslela, ze si zoberiem pol dna dovolenky, lebo napriek klime a ventilatorom nie a nie v tom kancli obsediet...nakoniec som sa dostala domov az o piatej s planom ako hned lahnem na gauc....ale kedze sa moj drahy rozhodol, ze konecne premalujeme spalnu a malemu novu izbu, skoncila som s handrou v ruke 😒 ale okna mi prisla umyt sestra-zlato moje 😉 tak som si len skrine a podlahy poumyvala a hotovo 😉

cobinka
9. aug 2013

a vecer este sestra zorganizovala akciu "nakup" a skoncila som s plnou taskou nadhernych ruzovych veciciek 😉 a ani mi ten gauc nejak nechybal 😉

kajca84
9. aug 2013

Ahojte,tak dnes to uz aj ja mám pod 100,ze 99 juchúúúú 😀

prahaxx
9. aug 2013

:-/ zas jedna blba sprava - tehucukrovka
na lacno 4,9
po hodine 8
po dvoch 7,3
ze na hranici, ale je, mame to v rodine, a doktorka, ze uz si Vas tu hadam rovno necham, tak za mesiac... ☹ ble

malaberuska
9. aug 2013

@prahaxx kde si ta maju nechat a preco??? 😕

kwetinnka
9. aug 2013

@prahaxx a co sa im na tom nezda....ona ma aku hornu hranicu tvoja Dr.,...lebo na lacno aj po 1 hod sa mi to zda dobre