icon

Pôrod v novembri 2013

mariankamk
22. feb 2013

Pre všetky budúce novembrové mamy v roku 2013.

matrix87
9. aug 2013

tak sa vám musím pochváliť tou vestou a nohavicami pre svišťa 😎

januska010
9. aug 2013

@andy09 Tak dúfam, že to tak bude a že sa z nich stanú moji pomocníci 🙂 🙂 🙂 Mňa najviac zaujali izbičky v IKEA, tak možno aj odtiaľ objednám.

katyka11
9. aug 2013

@andy09 Joooooooooooooooj Andy nerozmyslela.... uz som to naratala ze mi chyba len 5 veci... 😀
toooooooooolko sme toho nakupili ...od drogerie...oblecenia do porodnice .........no proste skoro vsetko....

uz mi chyba len odsavacka na mlieko... ta hovadina na soplik do vysavaca....tampony pre kojace matky... teplomer do vanicky...a rurka do ritky keby sa babatko nevedelo vykakat....
inak uz maaaaaaaaaame chvalabohu vseeeeeeeeeeetko ... 😀

trianida
9. aug 2013

Ahojte tehulky...neviem ci uz tu mal niekto takyto problem, som v 27tt a citim take tlaky zo spodu, ja neviem ako keby som sa nabila zospodu alebo co, bolia ma kosti, ked lezim je to ok ale ked chodim a sedim tak to citim, aj ked sa v posteli pretacam bolia ma...co si o tom myslite? Mozem sa otvarat?

malaberuska
9. aug 2013

pridavam aj ja jednu svoju bruskatu 🙂 fotene manzelom 🙂

andy09
10. aug 2013

@trianida tiež ma bolieva spodok hlavne ked viac pochodím , alebo sedím dlhšie. Bola som v utorok na poradni a povedala mi dr. , že všetko je v poriadku a že je to tým že malý tlačí na spodok a že sú už väčší a je to tým.

andy09
10. aug 2013

@katyka11 no tak to máš super svokru 🙂 Naštastie aj moja je fajn len je daleko od nás. Tak to sú už len drobnosti čo Ti treba pokúpiť, to nemám ani ja ešte a ani drogeriu nemám ešte pokupenú, to pôjdem na buduci týžden asi. Akurát čo som včera kúpila tie 2 balíky pampersiek. A akú kozmetiku si kupovala?

andy09
10. aug 2013

Dievčatá dnes je zatial tak krásne , je nádherných 18 st. všetky okná dokorán a super vzduch...konečne . Včera dlho trvalo kým začalo pršať. Schylovalo sa k burke od nejakej 18:00 stále sa len blýskalo , hrmelo a dažda nikde až o polnoci začalo ale parádne lialo a potom okolo 1 v noci . Konečne sme sa dočkali 😀

andy09
10. aug 2013

@januska010 určite budú pomocníci, bude to pre nich niečo nové a budú Ti chcieť pomôcť 🙂 To ano aj Ikea má pekné izbičky.

andy09
10. aug 2013

@cobinka tak ste mali pracovné dni 🙂 Ja som tiež zistila že ked sa venujem činnosti ako nakupovanie tak vtedy mi nechýba gauč a ani tú horúčavu tak nevnímam ako ked doma ležím 🙂

eevicka83
10. aug 2013

@andy09 u nas neprsalo asi vobec lebo do nejakej tretej som bola hore...a teraz svieti slnko a vyzera to tak ze bude zase teplo aj ked dufAm ze nie tak velmi...

eevicka83
10. aug 2013

Ja okrem veciciek a kocika nemam este nic ziadne take drobnosti ako pisete to este ani nesnivam...dufam ze stiham pokupit v septembri v pohode.

eevicka83
10. aug 2013

Dnes som sa zobudila s tym ze ma nejak bolia krize... alebo tak tlaci spodok chrbtice...dufam ze to je len polohou v spanku alebo len mala viac tlaci na krize?

A dcera mi ma od vcera horucku tak dufam ze nic vazne .vzdy sa horuciek bojim..
A dufam este ze nic neschytam ja...

kajca84
10. aug 2013

Dievcatá,ja som na tom ovela biednejsie s vecickami ako vy,kozmetiku pouzíva maly stále Johnsons,takze tú máme aj v zásobe,2 balíky malych plienok,mám zopár vecí na oblecenie novych a este po malom,postielku este po nom a vlastne aj po mne 🙂 a asi tot vsio.Kocík chcem predat a kúpit novy ale este stále netusím ktory to bude...spolieham sa na to,ze krpec ide do skolky a potom budem mat klud a mozem nabehnút do obchodov 😀
U nás sa búrka zacala okolo 7-mej,vosli sme s krpcom do obchodu a ked sme sli von uz prsalo.Ja som isla s takym blazenym úsmevom ako nikdy 😀

kajca84
10. aug 2013

@eevicka83 skoré uzdravenie prajem dcérke 😉

eevicka83
10. aug 2013

@kajca84 dakujem dufam ze to nie je nic take vaznejsie...aj kvoli nej samozrejme a aj kvoli malej v brusku.

kajca84
10. aug 2013

@eevicka83 my sme teraz postupne prekonali 2 dnové vírusy(hnacky aj vracanie) a nastastie uz je kazdému lepsie.Zacala som ja,potom krpec a nakoniec aj drahy.
Neboj,vsetko bude v poriadku 😉

trish31
10. aug 2013

Cau kcoky tak citam co mate,co nemate,mne chyba uz len odsavacka mlieka a mozno este nejake 3 pyzamka kupim.A to je vsetko.Postel mi pride v pondelok tak sa nam spolu bude dobre spinkat,pochybujem ze malickeho necham v postielke 😉 Vcera ma moja babka vytiahla do obchodu s detskym sortimentom a kupila malemu hniezdo a vlastne komplet supravu do postielky aj s baldachynom a kolotocom,pre pravnucika 🙂 Ked to poskladam na postielku tak odfotim.

Este chcem dokupit nejake plienky teda,jedno balenie sunaru(pre istotu) no a uz len sebe veci do porodnice podla zoznamu.A mozme ist rodit 😀

Dnes ma caka upratovanie celeho domu kedze som bola cely tyzden sama zostalo to na mne.Ach ale akosi sa mi nechce veru

trish31
10. aug 2013

@kajca84 ja som mala vcera hnacky cely den nic moc teda

matrix87
10. aug 2013

tak ste nám včera závideli dážd a búrku, až sa tá búrka vrátila a trvala celú noc... aspoň je lepší vzduch, ale asi 4x tak buchol hrom či blesk či čo medzi bytovkami pri nás, že som sa tak zľakla až mi brucho stvrdlo :( raz až bolestivo, som si myslela, že si budem aj pomoc nejakú volať, ale našťastie to prešlo...

@trish31 ja už sa aj balím pomaly, mi manžel včera kúpil cestovnú tašku, tak som využila čas večer a zbalila som aspoň niečo pre seba a plienky pre malého, už len vedieť, aké bude počasie ked budem rodiť a budem vedieť, čo mu zbalím na cestu domov a mne ešte treba celkom dosť vecí... neviem, kedy to pokúpim, lebo nakupovať veci pre seba nie je také zábavné, ako nakupovať veci pre bábätko...

trish31
10. aug 2013

@matrix87 balis?Nie je to este skoro?

Ja mam pre maleho nachystane veci nuz a co bude treba dokupit tak vybehneme do Tesca alebo hocikam,ved je to od nas vsade kusok a obchody su otvorene skoro nonstop 🙂 Uz to tak neriesim ako zo zaciatku.Hlavne a zakladne veci mam to je podstatne.

SKor coraz castejsie premyslam nad porodom....

matrix87
10. aug 2013

@trish31 no je to za 11 týždňov v podstate... a ked sa nudím doma, tak aspoň nejakú zábavku si nájdem... ale zatiaľ som tam len hygienické veci hodila a plienky... zvyšok mi treba dokúpiť alebo vybrať podľa toho, aké bude počasie... som sa už strácala v tých zoznamoch, čo mám zavesené v skrini, tka som to aspoň preriedila a viem, čo už mám určite doma a čo ešte ani okolo nášho domu nešlo 😀
a nad pôrodom veru aj ja začínam rozmýšľať čoraz častejšie... a nad tým, či bude všetko OK, a či svišť rastie tak ako má...

januska010
10. aug 2013

@andy09 🙂 🙂 Už to vidím, budem mať o zábavu postarané, asi bude viac bordelu ako by malo byť, ale bude to ten najkrajší bordel 🙂

jaja018
10. aug 2013

Baby ja som mala včera depku z pôrodu. Veľmi dobre viem ze su len dve možnosti ako ta babo pôjde von. Buď prirodzene alebo ak bude zle otocene alebo niečo tak cisárskym. Ani jedna tychto možnosti sa mi nepáči. Cisársky nechcem a ak budem mať taký pôrod ako prvý tak tiež ďakujem neprosim. Viem čo ma čaká a predsa sa bojím pôrodu. Včera som aj mm povedala ze sa bojím a miesto podpory som sa dočkala akurát tak toho ze na to som mala myslieť skôr nez sme začali pracovať na druhom babo. Ach ty chlapi. Prepáčte baby ale musela som sa vyrozprávať

eevicka83
10. aug 2013

@kajca84 moja zatial nema ani vracanie ani hnacky ale trochu akoby nadchu...no dufam ze to neschytame vsetci a ze ju to rychlo prejde lebo v pondelok sme mali ist do terchovej na dovolenku... a teraz aj mna bolia krize tak dufam ze na mna nic nelezie...

nanca5
10. aug 2013

baby viete kde budete rodit? dostanem nejake papiere od doktora alebo si mam ist do nemocnice sama. neviem tak sa radsej pytam. mam asi cas ci?

kwetinnka
10. aug 2013

@jaja018 uplne tvoje pocity chapem,ja zas vobec neviem co mam cakat,tym ze som mala porod vyvolavany...ale proste to nejak musime zvladnut.
U nas je dnes 21 stupnov,a moja dcera uz vytahuje mikinu
Aco sa veci tyka....mamdve ciapky,dvojo pol dupky,a jedny dupacky...ako overal...a to je vsetko...ale mne sa do toho nejak ani nechce....vcera som bola v nasom tescu a teda na ziadny dlhorukavovy vypredaj som netrafila....a spat moze aj v ruzovom.

kwetinnka
10. aug 2013

@prahaxx tak to si bola este daleko od 7,8 a pri prvej dcerke si to ako mala??

trish31
10. aug 2013

@jaja018 boze to ti dal teda odpoved Tvoj manzel do riti by som ho poslala

trish31
10. aug 2013

@nanca5 ake papiere myslis?Ja viem kde budem rodit,v Galante a moj lekar so mnou 😀 Teda ked nebude dovolenkovat co dufam nebude