Pôrod v novembri 2013
Pre všetky budúce novembrové mamy v roku 2013.
no este ani nie... dnes uz mna bolela hlava a citila som sa taka nevladna ... booze tak nechcem teraz ochoriet.... mohla by to moja imunita este vydrzat.. uz po porode mi to bude jedno.
baby, ja dnes brutálne kýcham, ale že des, ak som nekýchla 50x za doobedie, tak ani raz ☹ . Ideme maľovať, tak som triedila hračky a zbytočnosti, nech nezavadzia to, čo nemusí a buď mi vadí prach, alebo robota 😀 😀 😀 , neviem, ale to kýchanie je dnes neznesiteľné 😒
krásne si kopkáme ako na futbale :D
Idem vyuzit toto prenadherne pocasie na to...aby som porobila poriadky v byte...lebo teda v tych ukrutnych horucavach som bola rada...ze dycham.... 😀
@poussin Sám 😀 😀 😀 Volala som pravidelne na recepciu - pre istotu 🙂
Dorobene baby... ale stacilo mi aj tak.... ako som zmyvala mopom... ma zacalo podbrusko pobolievat.... ako by ma tahalo.. alebo...akoby som svalovicu rozcvicovala...taky pocit... tak na dnes radsej dorobene....
ale kolacik este navecer urobim...lebo na ten si chutim cely den.. 😀
Kocky ja uz pomaly ale iste prestavam vladat,ja mam to brusko uz dost velke,nevladzem uz tolko chodit,vcera sme boli na bicykloch a uz som kedva tahala domov...len by som spala...
Mna zabiju dva mesiace nicnerobenia este...
@trish31 Ja mám povolené asi len jesť a dýchať 😀 🙂 😀 🙂 Takže ti budem v tom ničnerobení robiť spoločnosť 😀
@januska010 aspon ze ste uz dona🙂
@trish31 Popravde ani vo sne by ma nenapadlo, že ma pustia, keď Dr. čo ma prijímal mi povedal, že ostávam do pôrodu. Ale tlak ukážkový, vysledky tiež, malý rastie ako z vody , tak nemali dovod, ma tam držať. 🙂
@januska010 Tak len papaj a dýchaj, nič nerob, aby už Tvoj další nemocničny pobyt bol už iba v pôrodnici 🙂
@trish31 ja tiež ked dlho chodím všetko ma bolí a pritom chodím ako slimák, celý den mám vtedy ubolený, schody sú môj zabijak ...to fučím ako lokomotíva, začínam nejako zle spávať sa len krutim celú noc čo si neviem nájsť nejako dobrú polohu a ked si ju nájdem za chvilu ma niečo tlačí tak zasa sa prefučať na druhú stranu a neviem či je to tým že sme tento týžden u našich a spím v inej ako svojej posteli. Ked idem upratovať trvá mi to asi dvakrát tak dlhšie ako normálne lebo musím mať prestávky 🙂 Asi to už lepšie nebude 😀
@andy09 Inak to už ani byť nemôže, ja sa z domu už nepohnem a do nemocnice ma nedostanú za žiadnu cenu, najbližšie tam plánujem ist až rodiť 🙂
už sme z nemocnice doma...hurá....výsledky odberov v pohode, tak že ma nemajú prečo držať....tak teraz sa pridávam k vášmu ničnerobeniu.... 😉
@januska010 ved inak to už ani nebude 🙂 Už len si odbehneš porodiť 🙂
@nanuska123 no super doma je len doma a hlavne že je všetko v poriadku 🙂
booze baby ja som hotova musim sa tu vyzalovat lebo asi puknem. mala od piatku vysoke horucky... keby sme nemali znameho dr. tak uz je v nemocnici lebo jej vyslo aj CRP(zapal v tele ) 117 a norma je do 8. Doteraz nevieme co jej je..kazdy den chodi 2x na infuzie a okrem toho dostava aj doma antibiotika... a kopec dalsich liekov... teraz o 23.00 som jej davala antibiotika.. raz ich vyzvracala a zacala vrieskat potom som ju nejak ukludnila a a pol hodinu jedla tie antibiotika take som mala nervy...a ten strasne chory pohlad... potom si isla umyt zuby a tam zacala revat ze ju strasne boli brucho a zlakla som sa ze co som jej 30 mi. davala to vygrcia... isiel tam muz... ja som medzitym prisla do kuchyne a videla ten hrozny bordel vsade co denne x-krat musim riadit..do mna vosli take nervy ..taky cirkus som narobila ze som hadzala veci muz krical na mladsiu ktora nie a nie ist spat no to tu bolo ako v talianskej rodine a tak som buchla rukou po stole ze som si prst narazila... taketo nervy som nechytila straaaasne davno...
a cele to vzniklo preto ze som hrozne nervozna lebo malej to neprechadza a straaaasne sa bojim o malu v brusku !!! bojim sa lebo neviem co to ma dcera za bacila a vyzera to nie dobre. teraz ma uz aj brucho boli co som tak kricala a hadzala veci ze hrozne... cela ruka ma boli..dufam ze sa malej nic nestalo v bruchu... co myslite moze byt problem??Urcite zauradovali hormony lebo to co do mna voslo bolo hroooozne.
@eevicka83 evi s tým CRP je norma 5, ja som tiež teraz v nemocnici mala 15
baby, ja som celu noc chodila na zachod, stale ma prehanalo a neviem z coho. vsetko si pamatam, co som jedla vcera a vyslo mi z toho, ze to mozem mat asi z vody balenej, lebo cely den mi nic nebolo z nicoho a vecer som si doma dala vodu (Janu) a potom to zacalo... na nervy mi to ide... ale svist veselo kope, tak mu ne nastastie tam dobre, ale ma to znervoznuje....
@eevicka83 mala v brusku je v poriadku urcite. ja som sa nejako podobne rozculila asi hodinu pred poradnou pred dvoma tyzdnami a mala som nastastie z toho len tlak trocha vyssi...posleduj sa, ci ta nic neboli a ci sa mala hybe... ale myslim si, ze je vsetko ok ;)
Babuleeeeeeee za ** 80 **

@eevicka83 Ešte máš čas sa rozhodnúť 🙂 A malej je už lepšie ?