icon

Pôrod v novembri 2013

mariankamk
22. feb 2013

Pre všetky budúce novembrové mamy v roku 2013.

55kvetinka55
18. mar 2013

@teuflerin no o ti verim,,ked som caka maleo odratavala som dni kedy natupim na matersku tiez ma ubijali tie ranne vstavania🙂,,a v ktorom si tt??a ako sa citis🙂??bola si uz aj u DR??

vavrenka
18. mar 2013

@trish31 no, ja ked osm ochorela pri predchadzajuocm tehu, tak osm sa strasne bala 😉 , normalne, ze som mala opuchnute uzliny, nadchu a tak... a do 8tt som mala zvysenu teplotu do 37,5.. no bleeeeeeeeeee a doki mi povedala, ze vraj je to normalne, lebo osm tehotna 😅 a panva ta moye takto pobolievat.. ja som t nemala vobec, ale kopec mojich znamzch s tzm bojovalo od zaciatku. vraj je to velmi neprijemne..

55kvetinka55
18. mar 2013

tak toto je moj testik babulky zo vcera vecera,,mam nejake v zasobe tak ich pomalicky pominam 😀 😀

teuflerin
18. mar 2013

@55kvetinka55 no podla MS som dnes 6+0 to znamena ze osm zacala siedmy tyzden ak dobre ratam ze? :D a veru teda do materskej daleko..ale unava neodchadza....mna toto zabije :D

testik mas krasny ja som si robila v nedelu rano a mam riadne kolajnicky 🙂)

trish31
18. mar 2013

@vavrenka tak tal..naozaj az do placu mi bolo ale nepanikarila som,predychavala som lebo ma napadlo ze to bude to a musi to aj prestat....A to ja bolest vydrzim,ja som mala ms taku ze neschopna do prace ale vzdy som vydrzala v posteli sice ale vydrzala som.....

No,ja soplim tiez....ale pijem cajiky ovocoie papam tak snad....

trish31
18. mar 2013

@55kvetinka55 pekne...kolkaty den DPO?

55kvetinka55
18. mar 2013

@teuflerin presne ta unava bola najhorsia,,doobeda to este slo,,ale akonahle som sa naobedovala tak by som len spala,,non stop som len vyzivovala🙂,,sa namna kolegyne rehotali🙂)dakujem za pochvalu🙂ja som este len teraz v piatok zacala 6tt,,a chcem si urobit rano test,,ze ci uz bude taka silna ako kontrolna,,no uvidime🙂

slniecko001
18. mar 2013

@teuflerin že? Rátala som s hodnotou nejakých cca 5000, ale toto ?!?! To je hodnota ako keby na dvojky 😀 😀

andy09
18. mar 2013

@teuflerin s malou som preto ležala lebo som predtým potratila tak hned ako som otehotnela ma poslala ležať vraj na týžden a bola som tam 6 týždnov, na porážku to bolo, ale hlavne že bola a je zdravá. Dnes som bola u lekárky ráno mi bolo nenormálne zle presne ako pri malej nič mi nebolo a akonáhle som išla lekárke zle od rána 😒 Presne mi tak aj dnes bolo ledva som sa dovliekla k lekárke. Urobila mi sono krásne bolo vidieť plod aj srdiečko krásne bilo, narástlo, tak som taká šťastná. Vypísala ma na PN aby som sa nestresovala zbytočne a aby som v klude odpočívala. Tak aspon fajn môžem oddychovať lebo to ranné vstávanie do práce ma zabíjalo by som celé dni prespala 🙂 Sestrička mi zobrala krv a mám prísť na budúci týždeň v pondelok a dostanem už aj knižku...jupííí 😀

teuflerin
18. mar 2013

@slniecko001 aby tam aj tie dvojky neboli...u mna je dost prevdepodobne tak preto s neivem dockat sona ze co....🙂)
@55kvetinka55 ja rozmyslam nad digitalnym testom..uz by tam malo byt 3+ hadam tak rozmyslam ze ho dne kupim a spravim 🙂) som dost na vazkach ci ho urobit :D

teuflerin
18. mar 2013

@andy09 tak to super ze tak skoro knizku...ja som zvedava kedy knizku daju mne...juj to je take nedockave vsetko teraz....lebo vsetky ste tu uz skoro boli u lekara a ja musim cakat :D tak sa neviem dockat :D....a teda unava u mna neskutocna 😉

55kvetinka55
18. mar 2013

@teuflerin podla mna kludne moze🙂a pridaj nam sem potom fotecky🙂),,a bude ho objednavat z netu??alebo ho maju u vas v lekarni??

slniecko001
18. mar 2013

@teuflerin dúfam, že bude iba jedno lebo môj drahý skolabuje 😀 😀 😀 On je totižto tiež z dvojičiek 😀

andy09
18. mar 2013

@teuflerin no to ked pojdem v pondelok tak už budem 9 tt. Ja som tiež bola prekvapená ked mi to povedala že prídte v pondelok vypíšeme knižku a budu aj výsledky a sestrička hned na to že mám aj moč doniesť teda všetko ako už do klasickej poradne. neskutočne sa teším. Tak som sa tešila že je všetko v poriadku a rozprávali sme sa asi pol hodinu s lekárkou že som aj fotku si zabudla vypýtať zo sona, a to sa malá tak na nu tešila.nJa som tiež velmi unavená a v robote som len zívala a hlava mi kolkokrát len ovisla čo taký spánok na mna išiel. Kedy ideš k lekárovi?

lucindaa7
18. mar 2013

Caute kocky, takže zrejme mudem patrit aj ja k vam.. Testiky mi v nedelu aj dnes ráno ukázali krásne silne ciarocky tak len dufam že vsetko bude v poradku a malý červíček bude rást... BOla som sice u doktora vo svrotok a ten mipovedal že tehu nie som nic nvidela na sone akurat mi povedal že som zdrava a že maternici vyzera ako v druhej fáze cyklu. Ale mne nejako nasepkavalo že to bude tehu...v nedlu osm urobila testik a kuknime ho bol tam krane ciarocky... LEbo pred návstevou lekára som si minulý utorok robila test a bol negat.

teuflerin
18. mar 2013

@andy09 ja idem teraz v stredu....20teho.....a tak osm zvedava....no mne tiez povedala lekarka ze sa porobia vysetrenia uz teraz v stredu takze uz idem asi na taku akoby prvu "poradnu" moc mi vezme, krv este znova soo mi spravi a premeria ma a prevazi..tak uvidime

teuflerin
18. mar 2013

@lucindaa7 no tak urcite bolo este velmi skoro..ja som tiez tak bola v 4+2tt a nebolo nic na sone vobec vidiet...tak mi krv len vzala na potvrdenie...a krv bola pozitivna..tak vitaj medzi nami 🙂

euka210
18. mar 2013

@teuflerin ja mam tiez v zime pocit, ze na mna daco ide...tak to bolo i pri prvom, ale ked som si pospala a zahriala, tak to preslo. Inak, keby ze ja mam chodit do roboty tak asi nechodim 🙂 Mne je cely den nevolno, dobre je iba taku hodku ked sa najem a mi nic nechuti, sama hnusna chut v ustach a este ked spim. A to spim aj s malym poobede, lebo inak by som do vecera nezvladala. Ja sa nenormalne tesim na koniec 1. trinestra, hoci pri prvom mi zle prestalo byt az v 16t tusim a to mi pride teraz ako vecnost :(

andy09
18. mar 2013

@teuflerin tak super to je už za chvilu, určite bude všetko v poriadku. Mne dnes povedala nech si kúpim femibion 800 a nech sa snažím vela zeleniny a ovocia jesť. A tak sa teším na buduci pondelok 🙂

nelynciatko
18. mar 2013

no aj ja sa k vám pripájam, pôrod by mal byť podľa kalkulačky 3.11 🙂 no a boli sme na vyšetrení ale bolo vidieť len dutinku, tak nás pani doktorka objednala až o mesiac, to už aj na krv a že mi dá aj knižku 🙂

euka210
18. mar 2013

inak aj vy platite za ultrazvuk? Nie je to ziadne 4D, ale stal 4e a nabuduce asi zase, lebo teraz este nebolo vidiet srdce a pre sneh mi ani krv nezobrala, lebo nechodili :(

andy09
18. mar 2013

@lucindaa7 Vitaj medzi nami 🙂

andy09
18. mar 2013

@euka210 mne už dvakrát robila sono a neplatila som nič.

hana2626
18. mar 2013

@teuflerin Nie, vsetky sme este neboli u lekara. Ja napr. nie. Som objednana na prvu kontrolu az 27.03., co by som mala byt v 8 tt. Rozpravala som s lekarkou a povedala, ze to bohato staci, ze dovtedy aj tak v podstate nic nie je vidiet. A nechcem sa zbytocne stresovat, ze este nic nevidela, ze ci to nie je mimomaternicove a pod... Ked pojdem, to by uz malo bit aj srdiecko, tak sa tesim 🙂

andy09
18. mar 2013

@nelynciatko vitaj medzi nami 🙂 ja mám termín 2.11. a už minulí týžden bolo vidieť srdiečko a dnes som bola znova u lekárky tak znovu robila sono tak som krásne videla ako bije srdiečko a knižku dostanem na buduci týžden vtedy budu aj krvné výsledky.

teuflerin
18. mar 2013

@euka210 no tak to ti zaividim ze si doma..nie tie nevolnosti ale to ze si mozes pospat :D ku mne pride pol druhej a mne usta otvara a oci zatvara :D
@andy09 ja papam femibion ten som dojedla teraz a kupila som si bio-folic kyselinu listovu a povckam do stredy ze co mi lekarka poradi lebo mam dost problemy zdravotne tak uvidim..ale zeleninu a ovocie papam na kila :D
@hana2626 no uvidime co bude vidiet mne..som sama zvedava 🙂

euka210
18. mar 2013

@andy09 ja neznasam ten biznis okolo tehotnych a babetiek, lekari, vitaminy, pupocnikova krv a oblecko je kapitola sama o sebe :(

januska010
18. mar 2013

@teuflerin 😀 Pri dvoch synoch už viem hrať aj futbal, takže som vymenila eleganciu za dres a tenisky 😀
@meruska Tak vitaj medzi nami 😀 Žienkami túžiacimi po dcérach 🙂

andy09
18. mar 2013

@teuflerin ja tiež zeleninu a ovocie to vo velkom papám, ale dnes som sa s lekárkou rozprávala a som sa jej pýtala a odporučila mi tento femibion, lebo že v tej strave to aj tak nie je zasa všetko teda tie vitamíny a minerály. Tak povedala že aspon do konca 12 týždňa. Dnes som sa aspon aj vypytovala lebo minulí týžden som bola taká mimo že sa to konečne podarilo až som bola zamlknutá no za to dnes som tam strávila pol hodinu🙂

andy09
18. mar 2013

@euka210 ved to že najviac zarábajú na detoch. Moja dcera sa tak velmi teší že bude mať súrodenca že ma minulí týždeň zatiahla do detského obchodu majú tam kočíky, oblečenie proste všetko ale len som tak preglgala ked som videla tie prehnané ceny oblečenia a vlastne všetkého. Čím menšie tým drahšie.