Pôrod v novembri 2013
Pre všetky budúce novembrové mamy v roku 2013.
tak ja mam obvod brucha v najvacsom mieste 93cm...
dnesna poradna ok...len zelezo hroznych 95, tak papkam uz pilulky, stale je to chlapec aktualne zadkom dole, za 3t kilo naviac, spolu sa divim ze len 6 a buduci tyzden USG na prietoky a dozvieme sa aj hmotnost a ine rozmery 🙂
@euka210 za 3 tyzdne kilo naviac ty alebo maly?? ja mam uz asi dlhe vedenie.... a tebe robia aj prietoky, mne to moj dr. nerobi lebo on to nema a do nemocnice ma tiez neposiela na sono...
@libertine no ja som pred tehu mala pas okolo 64cm ale ja si teraz brucho nemeriam cez pas ale tam kde sa mi zda najsirsie a najvypuklejsie a tam mam 104cm.
@trish31 ja neviem...ved aj mne to vadi...ale on asi podla toho ze ak ma dobru vahu tak su asi aj prietoky dobre...uvidim zajtravaku bude mat vahu...
A ja zacnem chodit kazdy tyzden az v 36tt...len presne to je u mna blbe ze moj dr. mi zajtra napise ze som v 31tt ale od zajtra by som mala byt v 33tt no podla dr. Mojho by som mala kazdy tyzden zacat chodit do poradne len od 3.10 ale podla inych dr. A doteraz aj podla sona a poslednej ms by som mala zacat 23.09...tam sa to teraz rozchadza...a to ze mi nikto nemusi verit lebo v tehu knizke mam datum poslednej ms zle.
Ale inak sa cudujem lebo na poradnu kazdy tyzden sa chodi iba od 36tt..
ahojte babulky-tehulky... hlasim sa ze sme prisli domkov z poradne....
moc ok... krckok ok a TLAK ukazkovy som mala na poradni .... som sa normalne tak potesila jak hovaaaadko... 😉 😉 😉
ale mam problem :
@andy09 mozno ty mi poradis.... dostala som uz papier ci ziadost na matersku.... kedze som na PN od zaciatku tehu mam si dat PN zrusit uz teraz k 6.9. a potom co??? alebo predtym??? mam zaniest najprv papier do prace dat potvrdit...a pak zaniest na socialku ???? alebo??? fakt neviem.... ci odniest ukoncenu PN do prace a tam rovno nechat papier na matersku??? asi som s toho idiot....
a inak... dalej kontrolovat tlak 2x denne... a mam si kupit mast na hemeroidy.... lebo ze mam nabeh... a mam sa preventivne liecit... ze pri porode sa vie zlata zila vydut ci co.... no fasa... a dalsia kontrola az 24.9... a potom uz kazdy tyzden... dovtedy je moj lekar na dovolenke... 😀 😀 😀
my máme poradňu dnes o 13,40, tak som zvedavá, čo všetko sa tam bude diať...
Baby bola som si dneska nakupit uz vsetko potrebne do porodnice,lebo uz ledva chodim,uz to chcem mat prichystane...A neviem preco ja mam stale pocit,ze ten moj maly pride skor...Uz mam kompletne vsetko 🙂
baby, mne sa dnes tak ťažko dýcha... a ťahá ma koža na bruchu na krížoch... neviem ani akú polohu mám zaujať... tieto posledné týždne ma asi vôbec nebudú tešiť... :(
@trish31 no set ako set... kamarátka mi dala Yal, čo jej ostal. teda ten roztok, mám ho zbalený, ale počula, že dakedy ocenia v pôrodnici, ked to rodička stihne aplikovať ešte doma... tak ho mám na takom viditeľnom mieste, že keby náhodou sme mali doma čas, tak mi to bude asi aj lepšie...

@hrustik1 prihod foto ..ja mam obvod 104cm rano a vecer viac o nejake dva cm.a mne tiez hovoria ze mam male brusko ..mne nejak velmi vyhuplo okolo 25 tt a odvtedy len trosku podrastlo..tak dufam ze mala rastie ako ma a brusko by mi v tom pripade stacilo aj mensie 😀