icon

Pôrod v novembri 2013

mariankamk
22. feb 2013

Pre všetky budúce novembrové mamy v roku 2013.

matrix87
28. aug 2013

@zigy a to mas co za vytok, ked ides do nemocnice? 😲

kleopatris
28. aug 2013

babulky, co uzivate zelezo, aj vam je po nom tak zle? V letaku je ze by sa malo nalacno, tak som uz treti den skusala ale co nastane potom...je mi na zvracanie, zaludok mna boli az ho ide roztrhnut...hrozne. Ako ho vy uzivate? V piatok mam poradnu musim sa dr. spytat, lebo takto to uz riskovat nebudem, pol dna som K.O. len kvoli zelezu :(

ewca
28. aug 2013

@kleopatris mne tiez byvalo zle pri dcere ked som ho brala nalacno...skus sa predtym trochu najest...

kleopatris
28. aug 2013

@ewca asi budem musiet, len ci sa to potom vstrebe ako ma :( ale tak asi lepsie tak ako vobec..

libertine
28. aug 2013

@kleopatris mne kazali uzivat po jedle. ale je mi z neho riadne zle na zaludok. ja to ani nezvladam kazdy den si dat. a ked si dam,tak az vecer,nech to potom prespim.

dulkagabulka
28. aug 2013

@kleopatris ja som to riešila ta, že som uživala Betavital.. vytažok z červenej repy...krasne mi doplnil železo, dvihol sa hemoglobin a hlavne mi z neho nebolo tak velmi zle

ewca
28. aug 2013

@kleopatris no suhlasim s Gabikou, skus najst iny preparat, resp. prirodny vytazok

libertine
28. aug 2013

mne spominala dr. ze Femibion Zelezo, ze ten nema take neziaduce ucinky. mozno skusim.

kleopatris
28. aug 2013

No ja uz mam taky preparat, co ma byt akoze jemny k zaludku. Opytam sa dr. v piatok na nejake alternativy a uvidim. Ale stve ma to, sak stale mi z niecoho je zle :(

zigy
28. aug 2013

@andy09 no ved aj ja sa chystám celý cas ako budem čítať 😀 som zvedavá ci sa k tomu dostanem.
@trish31 hej mam výtok a nevedia z čoho tak ma idú skúmať 🙂 dnes mi aj pásy robili pri prijatí,ale co malá zvádzala sa jej to nepáčilo 😀

zigy
28. aug 2013

@matrix87 klasika hnedý výtok a včera poobede vyšla zo mna malá zrazenina tak dnes ráno som mala nástup do nemocky.

eevicka83
28. aug 2013

Jaaaj baby dneska mam den blbec...taka som nastvata ze az...bolel ma uz dlhsie zub a vcera to uz bolo hrozne tak dnes som isla k zubarke...kym som to vybavila a odniesla deti odisiel mi dr. ako naschval dnes uz o 12.00 z poradne...a taaaak som uz chcela aby mi spravil sono...bola som objednana na to velke posledne....a zajtra sviatok tak zase cakat a mozem ist iba v piatok a dufat ze tam bude...viete si asi predstavit aka som nastvata...a nehovoriac o tom ze som sa rano horko tazho holila so zrkadlom...to mate asi kazda ten problem a v piatok mozem zase..

mimajka
28. aug 2013

@zigy mne robili 2x denne monitor a male malo tiez poriadne manevre 🙂 a babe na izbe stale spalo sestricky ho kazdu chvilu museli budit.

zigy
28. aug 2013

@mimajka aj ja som teraz bola uz druhy krát , a zasa kopance odušu 😀 jednoducho to nemá rada.

trish31
28. aug 2013

@zigy tak sa drzte,ja som mala tie vytoky hnede v prvom trimestri a mam to doteraz,casto mam cerstvu krv,a je to polyp na krcku.

trish31
28. aug 2013

@eevicka83 to holenie je otras 😅

katyka11
28. aug 2013

@andy09 Alebo rovno s taskou na svadbu keby daco.... 😀 😀 😀

Dnes som toho tolko vybavila baby ze teraz som si lahla normalne unavena...
rano prepis na policii trvaleho bydliska... teda, uz som si bola len pre novy OP ...odtial prehlasit trv.bydlisko na zdravotnej... potom obvodak... ukoncenie PN k 6.9. a oficialne nastupujem na matersku 7.9. ... odtial na socialku odniest papier na peniaze...a opytala som sa tam rovno co s tou ziadostou na matersku.... a tam mi vsetko zlata zena vysvetlila... a este mi aj pozrela...ci ten moj ,, genialny ,, sef plati za mna odvody... a som sa jej postazovala ze mi Pnku poslal na socialku az po dvoch mesiacoch....tak mi pani hned povedala...ze nech mi iba ten papier da potvrdit u uctovnicky a ze radsej si ho mam odniest sama na socialku nech mam od neho pokoj... 😉 zlata zena

zigy
28. aug 2013

@trish31 hej viem že si mala,priebežne to tu čítam . Mne zatiaľ nič nenašli ,žiadny dôvod tak som zvedavá k čomu dospejú 😀

trish31
28. aug 2013

@zigy mne ho tiez nenasli v nemocnici az potom moj lekar u seba v ordinacii takou specialnou kamerou.Oni tam tiez nic nevideli

zigy
28. aug 2013

@trish31 no pekne,tak to som zvedava co to mne robí takto na záver

trish31
28. aug 2013

@zigy ale babo je OK takze to nebude nic vazne si myslim 🙂

zigy
28. aug 2013

@trish31 hej a dnes je riadne akčné 😀 sa predvádza. no to dufam aj ja že to bude daka prkotina len.

trish31
28. aug 2013

@kleopatris nie mne nebyva zle uzivam Sorbifer kazdy vecer dve hodiny po veceri

nanuska123
28. aug 2013

@euka210 ved práve, tak ten moj doktor už nevie čo robí, lebo podla toho usg v 12tt to vychádza na 4.11, ale do kolonky pod treťotrimestrálnym utz napísal, že som 31+2, čo je v skutočnosti 30+1...a ked som mu to hovorila, tak povedal, že nie, že sa mýlim....tak som sa s ním nechcela hádať...pritom to vidno, že sestrička, ked tam zapisovala, tak tam bolo 30+1 a on to surovo prepísal...

andy09
28. aug 2013

@katyka11 Ty si aká šikovná 🙂 Ja som sa zasa raz dnes dala žehliť..konečne...a vyupratovala som celú vstavanú skrinu, ten môj chlap no katastrofa v tej skrini 😝 Som zvedavá kolko mu tam ten poriadok vydrží.
A ako Ti to vysvetlila na socialke ako postupovať s tou žiadosťou ?

katyka11
28. aug 2013

@andy09 tak ako ste vraveli... treba tu ziadost dat zamestnavatelovi... ziadost ti vypisu u lekara... u obvodneho mi tam napisal od kedy do kedy som bola PN ... ukoncenie PN sa tam pise...a hned dalsi den sa tam pise nastup na matersku dovolenku...s tym treba ist k zamestnavatelovi...on ti tam dopise...kedy si bola naposledy v praci...a aku vysku materskej mas narok...orazi to... a on je povinny to poslat na socialku... a mne musi on este aj ohlasku poslat o zmene v trvalom bydlisku.... cize ma co robit...a tentokrat mu budem stat za chrbtom ...idiotovi... hehe 😀 😀 😀

andy09
28. aug 2013

@katyka11 Ďakujem, tak som rada, že mi to tá naša učtovníčka dobre povedala. Takže všetko je na nich ja sa v podstate nemusím o nič starať 🙂 Stane sa z Teba prenasledovatel šéfa 😀

katyka11
28. aug 2013

@andy09 Preeeeeeeesne tak... videla som ako to dopadlo prvy krat...a to uz nechcem zasa prezivat... 😀 😀 😀

andy09
28. aug 2013

@katyka11 ved práve treba ich prenasledovať , lebo inak by človek nič nedostal 🙂

sudabe
28. aug 2013

@mimajka no já som v 16t bola v nemocnici na 10dni tiez mi hrozil predcasny potrat a od vtedy som doma stale ležím ale tie pohyby necítím no nechapem. Ale bud zajtra alebo v piatok zajdem ku dr. Ty si v ktorom tyzdni?