Pôrod v novembri 2013
Pre všetky budúce novembrové mamy v roku 2013.
Ahojte,tak aj ja som bola vcera,nech sa na mna pozrú,no som s celym ich prístupom sklamaná.Byvam v Hu,no k lekárovi budem chodit k mojmu na Slovensko,toto bolo len tak pre istotu,nech sa pozrú,ci je vsetko ok.
tak dievcata, dnes prva navsteva gynekologicky... podla ms 5+3, podla ultrazvuku 5+6tt, s akciou srdiecka, vsetko v poriadkuuuuuu 🙂, o tyzden krv a 17.4. poradna uz aj s tehu knizkou, juch
@andy09 🙂 no ja dufam ze toho 3.4 tiez bude vsetko v poriadku. Tak teda tiez gratullujem k drobcovi 🙂 a ako sa zatial citis?
@blondy12 ja som mala toto iste, videli sme len dutinku, objednala ma az na 3.4 tak dufajme ze bude vsetko v poriadku, treba pozitivne mysliet a urcite bude 🙂
@nelynciatko no a kolky tt by si mala byt???
@blondy12 ked som bola na kontrole tak podla kalkulacky som mala byt 5 tt a bolo vidiet len tu dutinku..........ale ona mi povedala ze tehotenstvo to je ale ze asi nizsi tyzden, ze uvidime ked pridem po velkej noci. Ty by si mala byt ktory tyzden?
@nelynciatko no ja by som mala byt 4tt+3dni teda tiez ten 5tt...ale mne doktor len teraz hovoril ze to vypada na tehu..ale tak teraz nevidno ani ten gestacny vak ci co..tak ze potom 4.4. uz by malo byt aj srdiecko..dufam lebo ako som uz pisala dost sa bojim kvoli tomu ze uz som prisla o jedno v rannom stadiu a teraz nad tym premyslam stale 😔
@nelynciatko no ale dufam ze bdue dobre
@blondy12 ja viem ze to je tazke, ale nezamyslaj sa nad tym........babo to asi vyciti. Treba sa z neho tesit 🙂 a uvidis ze bude v poriadku, potom daj vediet ako dopadla kontola 🙂 a ako sa inak citis?
@nelynciatko cítim sa zatial fajn okrem toho že som unavená bolia ma prsia a chodím stále na wc je mi fajn. Ale od včera som na PN.
@adka11 hcg rastie dvojnasobnekazdy druhy den. ak si mala 14.3.- 130, tak 18. by si mala mat okolo 520 a ak si mala 19 cez 600 tak si krasne v norme a babatko rastieee 😉 , gratulujem!!!
do tych hodnot v tabulkach sa rataju aj neprospeivajuce tehu, takze je lespei si svojuhodnotu nasobit dvoma obden a si v obraze 😉
@ewca To je super 🙂 Ja dnes ako na lodi, zo všetkého mi je zle 😒 😒 😒 😒
@ewca - super, že je všetko OK 😉
@blondy12 - mysli pozitívne, držím palce nech je toto tehu OK
Baby ja sa tu usmievam, som asi jediná, ktorá bude návštevu lekára odďaľovať ako sa len dá. Toto tehu som zistila príliš skoro, predtým som zistila skoro až na konci prvého trimestra 😀. Ale musím volať endokrynologičke, bude mi musieť upraviť lieky. Tak to mám zajtra ako bod číslo jedna na vybavenie.
@andy09 - uff to kvoli tehu si PN?
@rodinnefoto ano kvôli tehu som PN, ale je všetko v poriadku. je to kvôli tomu že som pred rokom a pol potratila a pred 9 rokmi tiež.
@rodinnefoto a preco oddalujes navstevu dokiho?
@adka11 ako si dosla k tomuto cislu? pocitam,pocitam aneviem to dopocitat 😉 a co ti doki povedal? kedy ides na kontrolu? priznam sa, neviem presne ako sa hcg zvysuje- ci postupne alebo skokom, ze jeden den 110 a druhy den napr. 150 a dalsi den 220 (cize dvojnasobok 110), to fakt netusim.. dolezite je, co vravel doki 😉
baby tak ja som odo dnes na rizikovom :( zacala som krvacat minuly tyzden, dnes mi lekarka pichla nejaku injekciu a dala duphaston a musim lezat :( bojim

Inak baby k tym bolestiam,podla mna kazda zena je ina,nemusi zakonite znamenat ze ked Vam ustupia bolesti,plod sa prestal vyvijat