icon

Pôrod v novembri 2013

mariankamk
22. feb 2013

Pre všetky budúce novembrové mamy v roku 2013.

ewca
9. sep 2013

@hrustik1 ja viem...ale taky 36tt uz nie je taka hroza...

lucinka1104
9. sep 2013

@kvetkak ešťe tričko som dobalila teda dve k tomu v tej cene 🙂

andy09
9. sep 2013

Mne je dnes neskutočne zle, od rána zvraciam samú žlč, hlava ma bolí, len polihujem. Asi to bude tou zmenou počasia, ochladilo sa a prší. Celú noc som sa len prehadzovala, spala som len pár hodín, neviem ako sa uložiť, ked sa konečne uložím tak mi treba na wc a zasa je dospané. Zjesť už pomali nič nemôžem, lebo záha ma páli zo všetkého . Už mi je z toho do plaču ☹

monik83
9. sep 2013

@andy09 To mi je ľúto, ja som to mala v sobotu akurát, že som nevracala, len som myslela,že mi hlavu roztrhne, bola ma mama ratovať, tiež som nemohla ani v noci spať, včera som sa zničila úplne, sme boli ešte v Ba v ikey na nákupy, tak do rána som spala jak poleno ani raz som sa nezobudila, Daj si mokrý uterák na hlavu, pi vodičku a lež, dúfam, že ti to čo najskôr prejde. 😉

kleopatris
9. sep 2013

@andy09 chuda nase :( ale aj mne bolo celu noc tak zle, tiez som spala tak dve hodiny dokopy :( a teraz sedim v praci a cakam na pol 3 ako na spasenie.. aj mna tak zaha palila a na zvracanie mi je, ale este to drzim v sebe :( asi fakt to pocasie...drz sa!

trish31
9. sep 2013

@andy09 mne maly tlaci na zaludok a vcera uz son mala na male nech sa nepozvraciam.Drz sa nam oddychuj

ewca
9. sep 2013

@andy09 no vidim ze dnes tu mame viacere podobnu depku

jaja018
9. sep 2013

Baby to bude asi niečo vo vzduchu 😀 aj mňa dneska bolí hlava, páli zaha a mám hroznu kyselinu.
Včera mi neskutočne tvrdlo brucho no tepla sprcha pomohla a dnes je aspoň toto ok.
Baby kde citite pohyby? Ja furt iba v okolí pupka a včera som myslela ze malá vyleze von, co ma kopala furt úplne dole som čakala kedy nohu vystrci 🙂 😀 Som zvedavá ako je otocena, vo štvrtok idem na sono.
Už máte babatka pootacane dole hlavičkou?

katyka11
9. sep 2013

@jaja018 My sme na poslednom sone este neboli otoceny.... :(

Dievcata-tehulky moje....som sa zabudla pochvalit...
od soboty som oficialne na materskej dovolenke... 😀 😀 😀

jaja018
9. sep 2013

@katyka11 no my sme na všetkých sonach boli krížom tak som vo štvrtok zvedavá.
Zatiaľ asi prva na MD gratulka 🙂

ewca
9. sep 2013

@jaja018 no moj bol uz dole hlavou a teraz je krizom, resp. tak do sikma, ze skor smeruje ritka dole...co sa mi moc nepaci, nerada by som rodila sekciou, ale uvidime, beriem to tak, ze vsetko bude tak ako ma byt

jaja018
9. sep 2013

@ewca no ten je teda . Asi sa nechcel nosiť dole hlavou, držím palce aby sa znovu otočil. Ani ja nechcem cisársky ale aj z normalneho mám depku ☹

ewca
9. sep 2013

@jaja018 no po svojom prvom porode mam teda aj ja des z porodu...ale radsej mat natrhnutu ritku ako rozzrezane brucho...

libertine
9. sep 2013

moje je dole hlavou. ale som zvedava ako s tou placentou, ak je stale vcestna, tak bude cisarsky. to moc nechcem. ale lbjazdopadne to je jedno, hlavne nech sa dieta narodi zive a zdrave, to je jedno, ako.

ivanadz
9. sep 2013

ahojte...som tu prvý krát...termín pôrodu mám 15.11...potrebovala by som od vás radu....neviete niektorá čo spôsobuje zle prietoky? na vyšetrení mi zistli že hodnoty niesu velmi dobré ale vraj zatial mám užívať magnezium...ak sa to nezlepší tak budem musieť ležať tyzden v nemocnici...v tom šoku som sa zabudla spýtať lekárky prečo ich vlastne mám zle...či za to nejak môžem ja mojou životosprávou alebo pohybom....

nanuska123
9. sep 2013

@jaja018
@ewca ja som si už po strachoch povedala, že každý deň si idem hovoriť, že sa teším na porod, bude to krátke a pekné...a normálne po pozitívnom myslení ani jeden škaredý sen....

dulkagabulka
9. sep 2013

@nanuska123 odporučam knihu Lucie Suchý Groverová - Aby porod nebolel 🙂

ewca
9. sep 2013

@nanuska123 no toto skusam aj ja a robila som to aj pri prvom, ako todopadlo, nebudem popisovat, ale beriem to tak, ze to nebola moja chyba 🙂

andy09
9. sep 2013

@monik83 @kleopatris @trish31 ďakujem kočky, už je lepšie, len tá záha páli a páli, to je strašne nepríjemné to je, doteraz som nevedela čo je pálenie záhy ani pri malej som to nemala. Hlava prestala bolieť som sa bolo poprechádzať vonku a pomohlo. Ale aj tak už chcem aby to skončilo a nech je už aspon polovica oktobra ☹

andy09
9. sep 2013

@ewca no dnes uplnú depku mám...už aby to skončilo, lebo až do plaču mi je.

trish31
9. sep 2013

@ivanadz toto neviem:(

trish31
9. sep 2013

@andy09 a to si mala migrenu ci ako?

andy09
9. sep 2013

@jaja018 ja som mala na sone zatial malého do kríža ale mne je to v podstate jedno, lebo budem mať sekciu.

andy09
9. sep 2013

@trish31 ráno som vstala , niesla malú do školy a už ma hlava pobolievala až poobede ma to ako tak prešlo. Asi to bolo z tej zmeny počasia a v noci dokopy nič nespím, neviem sa uložiť, takže asi aj nevyspatá. Len keby ešte tá záha chcela prestať páliť už neviem čo si mám na to dať.

matrix87
9. sep 2013

@ivanadz vitaj medzi nami ;) na toto ti žiaľ odpovedať neviem... ale skús niekde aj na nete pozrieť...

andy09
9. sep 2013

@katyka11 Ja idem od 21.9. 🙂 Sa ma pýtala , že či chcem ísť už teraz či od 34 tt.

jaja018
9. sep 2013

Postielky už mám nachystané. Ta s baldachýnom je pre miminko

nanca5
9. sep 2013

ešte 54 dní sa teším.... 🙂

trish31
9. sep 2013

Baby skompletizovala som si veci do porodnice,no neviem ako vy ale ja mam tasky dve 😀

mummyofthree
9. sep 2013

@andy09 to bude zrejme hormonami, aj ja mam posledny tyzden depky jak svina a pritom konecne cakame dievcatko po dvoch chalanoch, muz je uzasny a vsetko, ale mne sa zda vsetko nanic... a aj mi viac zacali krvacat dasna, tak to musia byt hormony, nie???