Pôrod v novembri 2013
Pre všetky budúce novembrové mamy v roku 2013.
@kvetkak ešťe tričko som dobalila teda dve k tomu v tej cene 🙂
Mne je dnes neskutočne zle, od rána zvraciam samú žlč, hlava ma bolí, len polihujem. Asi to bude tou zmenou počasia, ochladilo sa a prší. Celú noc som sa len prehadzovala, spala som len pár hodín, neviem ako sa uložiť, ked sa konečne uložím tak mi treba na wc a zasa je dospané. Zjesť už pomali nič nemôžem, lebo záha ma páli zo všetkého . Už mi je z toho do plaču ☹
@andy09 To mi je ľúto, ja som to mala v sobotu akurát, že som nevracala, len som myslela,že mi hlavu roztrhne, bola ma mama ratovať, tiež som nemohla ani v noci spať, včera som sa zničila úplne, sme boli ešte v Ba v ikey na nákupy, tak do rána som spala jak poleno ani raz som sa nezobudila, Daj si mokrý uterák na hlavu, pi vodičku a lež, dúfam, že ti to čo najskôr prejde. 😉
@andy09 chuda nase :( ale aj mne bolo celu noc tak zle, tiez som spala tak dve hodiny dokopy :( a teraz sedim v praci a cakam na pol 3 ako na spasenie.. aj mna tak zaha palila a na zvracanie mi je, ale este to drzim v sebe :( asi fakt to pocasie...drz sa!
Baby to bude asi niečo vo vzduchu 😀 aj mňa dneska bolí hlava, páli zaha a mám hroznu kyselinu.
Včera mi neskutočne tvrdlo brucho no tepla sprcha pomohla a dnes je aspoň toto ok.
Baby kde citite pohyby? Ja furt iba v okolí pupka a včera som myslela ze malá vyleze von, co ma kopala furt úplne dole som čakala kedy nohu vystrci 🙂 😀 Som zvedavá ako je otocena, vo štvrtok idem na sono.
Už máte babatka pootacane dole hlavičkou?
moje je dole hlavou. ale som zvedava ako s tou placentou, ak je stale vcestna, tak bude cisarsky. to moc nechcem. ale lbjazdopadne to je jedno, hlavne nech sa dieta narodi zive a zdrave, to je jedno, ako.
ahojte...som tu prvý krát...termín pôrodu mám 15.11...potrebovala by som od vás radu....neviete niektorá čo spôsobuje zle prietoky? na vyšetrení mi zistli že hodnoty niesu velmi dobré ale vraj zatial mám užívať magnezium...ak sa to nezlepší tak budem musieť ležať tyzden v nemocnici...v tom šoku som sa zabudla spýtať lekárky prečo ich vlastne mám zle...či za to nejak môžem ja mojou životosprávou alebo pohybom....
@nanuska123 odporučam knihu Lucie Suchý Groverová - Aby porod nebolel 🙂
@nanuska123 no toto skusam aj ja a robila som to aj pri prvom, ako todopadlo, nebudem popisovat, ale beriem to tak, ze to nebola moja chyba 🙂
@monik83 @kleopatris @trish31 ďakujem kočky, už je lepšie, len tá záha páli a páli, to je strašne nepríjemné to je, doteraz som nevedela čo je pálenie záhy ani pri malej som to nemala. Hlava prestala bolieť som sa bolo poprechádzať vonku a pomohlo. Ale aj tak už chcem aby to skončilo a nech je už aspon polovica oktobra ☹
@trish31 ráno som vstala , niesla malú do školy a už ma hlava pobolievala až poobede ma to ako tak prešlo. Asi to bolo z tej zmeny počasia a v noci dokopy nič nespím, neviem sa uložiť, takže asi aj nevyspatá. Len keby ešte tá záha chcela prestať páliť už neviem čo si mám na to dať.
ešte 54 dní sa teším.... 🙂
Baby skompletizovala som si veci do porodnice,no neviem ako vy ale ja mam tasky dve 😀
@andy09 to bude zrejme hormonami, aj ja mam posledny tyzden depky jak svina a pritom konecne cakame dievcatko po dvoch chalanoch, muz je uzasny a vsetko, ale mne sa zda vsetko nanic... a aj mi viac zacali krvacat dasna, tak to musia byt hormony, nie???

@hrustik1 ja viem...ale taky 36tt uz nie je taka hroza...