icon

Pôrod v novembri 2013

mariankamk
22. feb 2013

Pre všetky budúce novembrové mamy v roku 2013.

tanickaskorokubikova
20. mar 2013

@94 mne ked to potvrdí lekár tak s tým nebudem robiť žiadne tajnosti, my sme sa snažili skoro rok takže ajtak sa všetci vždy pýtaju ako sme na tom a ja nevidím dôvod to tajiť, a vôbec sa nestotožňujem s nazorom že sa ešte môže všeličo stať....to že to nebudu všetci vedieť tomu nezabrani...aj v praci to hned poviem

ewca
20. mar 2013

@94 ano ano...ja som to sice nevidela (aj ked mi dr. natocila monitor), ale budem jej verit 🙂

ewca
20. mar 2013

@tanickaskorokubikova ja som tiez totho nazoru, ked sa nieco ma stat, tak sa stane ci povies alebo nie... a aj to, ze prekonas 3. mesiac nie je zarukou, ze bude vsetko v poriadku...

94
20. mar 2013

hihi..........to som rada za vaše názory.....tak pondelok po kontrole to asi poviem.........a možno si to nechám ako prekvapenie na veľkú noc!!!!!!! hihihi......žiadne čakanie, už om sa rozhodla!!

tanickaskorokubikova
20. mar 2013

@ewca presne tak ja to akurat zatial tajim pred kolegami lebo sme mala firma a nerada by som aby sa to k šefovi dostalo od niekoho ineho ako odo mna a zas nechcem mu to vravieť ked ešte nemam papier od dokiho 😉

grace
20. mar 2013

to je pravda baby ale v nasom pripade nikto nevie, ze sme sa snazili o druhe babo...ja povazujem prve tri mesiace za najrizikovejsie (ale tiez samozrejme si nepripustam, ze by to nemalo dopadnut dobre)..ja neviem...tak to citim..aj prve sme povedali az po 12tt. A hlvane ked nikto nevie ze sme sa snazili tak sa nikto ani nevypytuje ze ako sme na tom

tanickaskorokubikova
20. mar 2013

@ewca a dalšia vec je že už teraz mám bruško a do 12tt by som to teda isto neutajila 😀 😀 😀

94
20. mar 2013

no mňa sa už pýtať aj prestali........sme 4 roky po svadbe.........ale snažíme sa cca 1,5 roka.....tak po svadbe sa pýtali všetci a teraz už je relatívne kľud!...

ewca
20. mar 2013

@tanickaskorokubikova fakt? a ja uz som zacala mat naozaj vcera vecer depku, ze ked uz mi zacina byt vidno brusko teraz, co budem roit do porodu, ved budem fakt ako veleryba

tanickaskorokubikova
20. mar 2013

@ewca no ja tak isto doteraz som pri svojej výške 174 ledva 54 max 55kg a už mám 58 😲

ewca
20. mar 2013

@tanickaskorokubikova jaj tak to ja az taku dokonalu postavu nemam, ja mam 161cm a 57kg :(

grace
20. mar 2013

no ja si uz tiez rozopinam gombik na nohaviciach ked sedim v robote...ale to asi nie je take klasicke tehotenske (kedze som len 5tt) ale skor take nafuknute alebo co...aj pri prvom som to takto mala. Ja mam tenky driek tak to hned citim

slniecko001
20. mar 2013

@tanickaskorokubikova mňa občas pichá vpravo pri pupku, ale to mi robilo aj pred tehu, začalo to pred rokom po operácii, keď som mala mimomaternicové tehu a odstraňovali mi ľavý vajcovod. Hovorila som, že tam zabudli nožnice 😀

trish31
20. mar 2013

Kocky co ste boli tehotne,brali ste niektora v prvom trimestri paralen? ☹

tanickaskorokubikova
20. mar 2013

@slniecko001 mna to nepichá u mna je to len bolesť na dotyk ako keby som tam modrinu mala

nelynciatko
20. mar 2013

@andy09 tak to ano......ja uz mam teraz volno pred statnicami z prace, no samozrejme sa mi ucit este nechce.....tak sa len mocem a mocem 😀

94
20. mar 2013

no baby,,,,,tak mamina to už vie....som sa prezradila..........aj keď nie naschvál ale podarilo sa! A hneď mi odlahlo! 🙂 🙂 🙂

cobinka
20. mar 2013

Ahojte dievcata...zdravim vsetky mamicky a buduce maminky 😉 ...s hrdostou oznamujem, ze aj my sa tesime na nasho druheho drobca, ktory by sa mal narodit 1.11.2013 🙂 ale podla mna to bude trosku neskor 🙂 mozes sa k vam pripojit? 😉

kajca84
20. mar 2013

@cobinka blahozelám k druhému drobcovi,aj u nás bude druhy/á,ked bude vsetko v poriadku

grace
20. mar 2013

baby uz je aj tema ze december 2013? 😕 ved ja som si len minuly piatok robila test...a vychadza mi 24.11. to ako uz vedia ze su tehotne?

cobinka
20. mar 2013

@kajca84 dakujem 😉 stale som v miernom soku... skusali sme sice od septembra,ale ked sa nedarilo, nejak som to neriesila..a zrazu dve ciarky 😀 kolko rokov ma tvoj prvy drobec? nas Danino bude mat uz 6 😕 strasne to leti, najprv som sa nevedela odhodlat na druhe a potom sa mi zdalo ze uz je neskoro...

ewca
20. mar 2013

@trish31 ja dva kym som nevedela ze som tehu... teraz mi kamoska lekarka povedala, ze ked uz nebudem vediet vydrzat mam si dat dcerin paralenovy cipok, ze v ziadnom pripade ibuprofen takto skoro ked sa vyvijaju organy

ewca
20. mar 2013

@cobinka aj my sme sa snazili od septembra, od svadby... my mame uz dvojrocnu ninku

trish31
20. mar 2013

@ewca ja som si v noci musela dat paralen to jedine som vysnorila ze sa moze v tehu...mam prechladnute ucho a celust ale ja som myslela ze stenu rozskrabem

ewca
20. mar 2013

ozaj, dievcata z BA alebo okolia, pokial by ste chceli krasne tehu fotky, alebo rodinne, mam kamosku, super sikovnu, je aj tu na MK...ja uz som sa u nej "objednala" 🙂

ewca
20. mar 2013

@trish31 no to ti verim... to je v poho...su zeny ktore pojedli mozne aj nemozne kym nevedeli ze su tehu a je vsetko ok

trish31
20. mar 2013

@ewca dufam 😖

ewca
20. mar 2013

@trish31 nie nie, neboj...jeden paralen babatku urcite neublizi....

andy09
20. mar 2013

@trish31 neboj paralen môžeš, ja mám 8 ročnú dceru a ked som ju čakala mi lekárka sama povedala že paralen môžem.

cobinka
20. mar 2013

@trish31 praveze paralen v tehotenstve mozes...kamaratka je farmaceutka, tiez je tehotna a prave min.tyzden mi povedala, ze to je jedine povolene v pripade choroby 😉