Pôrod v novembri 2013
Pre všetky budúce novembrové mamy v roku 2013.
baby ja neviem čo to dnes bolo...prídem z mesta, sadnem si na gauč a zrazu taká bolesť pod prsiami asi skoro po pupok...možno aj trošku stvrdlo brucho, ale to si nie som istá...čo to mohlo byť....keď som sa to snažila predýchať, tak ma to s nádychmi strašne bolelo...
@nanuska123 asi dietatko zatlacilo dalo kopacku na nejaky organ :P bezna vec....
@nanuska123 asi ta koplo do branice.Mne sa to obcas stava
@nanuska123 nic vazne pokial to preslo.Neboj sa 🙂
@andy09 Teším sa s Vami, nech Vám Šimonko robí len radosť 🙂 Kedže si bola najbližšie tehotnosťou ku mne, rozmyšľam nad mojou princeznou a porovnávam aká je asi teraz v brušku 😉
@andy09 BLAHOZELAAAAM 🙂 maly je krasnucky ...a uz sa asi aj zacinam bat, kedze si mala moj termin porodu...to aby som sa uz aj ja nachystala :D
Tak baby som doma z poradne,sme v poriadku,neotvaram sa a maly sa este nikam nechysta.Sme 35.tt,39 dni do porodu,Mathiasko ma 2200 g.Teraz uz budem chodit kazdy tyzden na poradnu.S lekarom som sa dohodla ze mi pride k porodu,tak som uz kludnejsia 🙂
caute, mne dnes zacina materska. a teraz cakam na vysetrenie echokardiografie, dufam, ze bude vsetko ok.
Baby kolko teraz vazia Vase babatka?
@andy09 malinky je nadherny a vobec nevyzera, ze je taky malinky 😵 take krasne skranky ma 😵
@trish31 no super ze je vsetko o.k. vaha tvojho maleho je priblizne rovnaka ako mojej 🙂 34+0 mala okolo 2kg povedal ze skor aj o nejakych 100-200g viac ale hlavne ze vsetko o.k.
Ozaj tebe nehovoril dlzku krcku ? Lebo mne minule napisal ze cervix 1,5 cm a ked som bola niekde v polovici tehu tak som mala 4,69 napisane. Tak sa uz hadam skracuje 🙂
@trish31 My už údajne niečo cez 2 300g . 🙂 🙂 🙂 Odkedy ležím v nemocke, v kuse niečo jem, tak sa to lepí aj na malú 🙂
aj u nas sa uz konecne sporodnieva 🙂 ...niektore ste zbalene uz mesiac, ale ja sa az teraz dostavam do fazy, ze uz premyslam co treba do porodnice zbalit a nakupit, nocne kosele vyprate a dufam ze buduci tyzden uz budem zbalena pre pokoj na dusi a "pre pripad".
mne moj lekar este ani raz nepovedal vahu dietatka.. ☹ normalne vam zavidim..
@sheila2004 No mne moja povedala, a teda radsej nevediet, my podla mna cakame slona, nie dieta...normalne zacinam seriozne uvazovat nad epiduralkou
@sheila2004 ja to nechapem vsak on ho nemeria?
@trish31 merat meral, ma cca 43 cm, ale vahu ani raz nepovedal. Uz som aj lekara chcela zmenit, ale uz vydrzim. Komunikacia nula bodov. ☹
@sheila2004 mne tiez nehovori 🙂, ale pokial je vsetko v pohode, tak som kludna. pred dvoma tyzdnami som sa vsak spytala, lebo skoro vsetky baby to vedia. tak mi povedal, vtedy sme mali 1923 g, ale povedal ze vaha nie je az taka dolezita. takze sa tym az tak nezatazujem. a neboj, keby nebolo nieco v poriadku, urcite by ti povedal. 🙂
@sheila2004 a to zas nechapem ako vie povedat cm.Mne moj cca od 25.tt nehovori lebo vraj to sa zmerat uz presne neda kedze je babo skrcene.No kkazdy si robi inak😉

@andy09 gratulujem a držkajte sa...