Pôrod v novembri 2013
Pre všetky budúce novembrové mamy v roku 2013.
@januska010 gratulujeeeeeeeeeem 🙂
Aj ked ten mesiac mi pride teraz este dlhooo...nech je uz aspon oktober nech sa moze zacat odratavanie 😀
Baby nemate teraz posledne tyzdne take akoby navaly tepla?Z nicoho nic?
Dievcata v utorok nas caka poradna v nemocke...uz kontroly kazdy tyzden :D
a dnes sme s tatikom stihli na matrike vybavit papier o otcovstve :D a vedla dvere... sobasna sien ...ci matrika....
tak ma moj hned ze ci som si to nerozmyslela a nechcem sa vydat este pred porodom... :D tak som sa schuti zasmiala....
@katyka11 no ja som zacala 37tt a ten blby dr. Co mu platim nadstandartnu starostlivost by ma poslal na poradnu az okolo 7.okt. a to uz budem v 38 tt..tak sa rozhodla ze ho kaslem a idem svojvolne bud. Tyzden. V stredu zacinam podla ms 38 tt tak idem a kaslem na hlupakov...aby som ich tam asi prilis skoro neotravovala ale nejaku romku co caka neviem kolke dieta tak tu podla mna poslu aj skor ako treba...
http://zena.atlas.sk/tieto-caje-pite-pre-lahsi-...
čo pomáha pri porode....
baby mám taký problém, samozrejme, že sa mi urobili strie...na vnútorných stehnách celé pásy, na bokoch len také maličké, ale to neriešim...na bruchu mám asi tri také jednocentimetrové strie, ale bolí ma z nich iba jedna - vpravo od pupka...ale to už pomaly každý deň, ani zohnúť sa pomaly nemožem...neviete mi poradiť čo na ňu????
Caute caute,to som zase mala noc.každú polhodinu hore,čo som sa stale prevracala na posteli.a od rána chodím stale cikat,som sí čaj urologicky musela urobiť.a čosi ružové som našla potom na intimke,tak neviem k čomu to patrilo.tak mám mierny stres a dúfam,že rodiť este nejdem... A inak mi je od rána akosi divne,ale tlak mám ukážkový...

@trish31 ako kde, tam kde idem ja mozes, p troskach, nie pol litra naraz...je to kvoli tomu ak by museli robit akutny cisarak aby sa v narkoze nedostala tekutina do pluc.... no ja uz budem pomaly v 34tt, maly je velkostou 36-37tt, takye uz to nie je take hrozne