Pôrod v novembri 2013
Pre všetky budúce novembrové mamy v roku 2013.
@trish31 no ved prave, preto nad tym uvazujem, ci mi to vobec treba... kamoska nemala a nic sa nestalo, brachovi to zase pre zmenu odporucili, ale to preto, lebo sa narodila mala o mesiac skor... a ako sa poznam, tak to dieta bude aj tak stale pri mne 😀
a cajik je super, chuti nam obom 🙂 vzdy sa po nom Kubko zobudi (pijem rano) 🙂
@trish31 no ja by som bola uz celkom rada keby sa mala tak o tyzden vypytala... podla ms zacinam 38tt v stredu a podla sona okolo piatku. takze este cely 38tt keby sme potiahli a potom by uz mohla priiiiiiist....
tuto noc som totalne trpela hrozne ma pichalo odspodu akoby mi tam spendlikom pichali az som musela po leziacku nohy prekrizovat lebo som myslela ze ma porazi a aukala som vkuse... a mala sa hrozne vrtela... neviem co to malo byt.
baby, ved ja uz to mam len za 31 dni, zajtra zacinam posledny mesiac... ale uz by to mohlo pomaly sa prejavit nejako, lebo som uz z toho nervozna :( a to si nemyslim, ze mam az take velke brucho...
Ja som pôvodne monitor dychu nechcela ani pri malej som nemala ale nakoniec ma presvedčili a kúpila som. 🙂
ja, keď som videla, že niečo také sa dá používať, som bola presvedčená, že keď raz budem mať bábo tak si to kúpim...vravela som to aj pred mojou mamou a ona mi len vždy na to povedala, že to je asi zbytočnosť, že za našich čias také nič nebývalo a možno je to aj škoda peňazí....potom čo počula, čo sa stalo dvojtýždnovému bábu známej zmenila názor a dokonca ma presviedčala, aby som si to kúpila....človek na to musí prísť či mu to stojí za tie peniaze alebo nie....mne to veru za to stálo a je mi jedno že to stálo 140 eur aj s vysielačkami...už je to moje, možeme to používať nielen pre jedno dieťa, ale neskor možno aj pre ďalšie...predávať to určite nebudem, keď tak niekomu známemu požičiam...
Ahojte....babyyyy....to nemyslite vazne s tymi porodmi? Ved este máme cas 🙂 ja sa chystam este umyt okna a az tak som pripravena ist do porodnice 🙂 Uz druhy tyzden som vsak chora, tak neviem - neviem, ci maleho nevykaslem az pred terminom, kedze ma dusi a najhorsie je to vnoci :(
Co sa monitoru dychu tyka, tak pri dcerke som mala Angel care a nedam dopustit...bol sice len s 1 podlozkou, nikdy (nastastie) nezapipal, ale vyuzila som ho az do roka, kedze mal aj vysielacky...co sa tyka poziciavania, ja by som ho uz nepoziciala....tiez som dobra dusa a dala som ho kamoske, no vratil sa pokazeny...ale presviedcala ma, ze taky som jej ho dala...co uz....len skoda tych penazi...teraz si budem ziadat od Unionu...tak som zvedava, ci mi daju 🙂
@nedockava4 ja som tiez mala zapal priedusiek, podla spirometrie som mala zuzenu kapacitu priedusiek o 55%, nedalo sa mi dychat, este to nie je uplne ok, dufam, ze do porodu bude, lebo inac by som to tazko predychavala.
@nedockava4 daju Ti z Unionu,nemaju dovod nedat Ti 🙂
@trish31 ano?...viem len, ze on mozem poziadat...ale este som nezistovala podrobnosti 🙂
@nedockava4 obaja rodicia musia byt poisteni v Unione a aj babatko a musi mat vlastnu postielku.To je vsetko😉
@trish31 jaaaaj, tak to bude problem 🙂 lebo manzel je Dovera :D tak sa s tym mozem rozlucit
@nedockava4 ale mozno za poplatok pozicaju, lebo napriklad Dovera to ma tak, ze ak je cela rodina poistena u nich, tak je to zadarmo a ak je len mama a dieta, tak za 27e na rok... tak mozno aj v Unione je nejaka moznost taka...
@libertine no ja čakám čo mi povedia doktori na moju astmu....či to nebudeme musieť riešiť sekciou, čo by som ale nerada...
@nedockava4 spytaj sa aj v porodnici,lebo pred 3-mi rokmi u nás bola moznost si pozicat za poplatok
@ewca držte sa obaja, keď už sa bábo rozhodlo ísť von, tak nech je všetko v poriadku. Držím prsty.
aj ja som pocula, ze niektore porodnice poziciavaju za cca 30e na rok. My sme kupili ale dufam, ze nezapipa 🙂
Ach žienky, ide ma šľak trafiť ☹ ☹ ☹ ☹ Po mlieku ani stopy, proste katastrofa, už som s toho zúfala, tak mu dávajú UM, dnes tu bol manžel s deťmi, tak aspoň niečo, lebo mi už hrozne chýbali 🙂 Felix je malý bojovník, dnes je už von s inkubátora, dýcha krásne sám, teplo si už konečne udrží a dúfam, že od zajtra už bude pri mne ... 🙂 🙂 🙂
neviem, či som to tu už dakedy zavesila, ale dnes som si na to spomenula... ak neviete, ako sa v brušku vyskytne dieťatko, tak tu to máte jasné... proste čáry máry fuk 😀

@ewca wau drzim palceky, nech sa podari podrzat a vydrzat 😉 nohy dohora, klud a nebojkaj vsetko bude OK 🙂