Pôrod v novembri 2013
Pre všetky budúce novembrové mamy v roku 2013.
@havana_frost ďakujem...práveže ja si vyčerpám skoro všetko -20 dní pred nástupom na MD...ale ak som dobre pochopila, aj keď budem na MD pripočítavajú sa mi ďalšie dni?....dajme tomu - vyše pol roka sme ešte na MD takže pri prechode z MD na RP niekedy v polke roka 2014 budem ďalších 15dní na riadnej dovolenke? (za rok mám 30)...
@kwetinnka šesťruký drak, som sa dávno tak nezasmiala, ale je to trefné 🙂 kope až do stehna, všade dočiahne 🙂
Ahojte, tak stále som 2v1, ale už mám dosť, celá ubolena dopichana...dnes je velká vizita, tak snáď sa už bude rodit. Dva dni mi davaju injekcie na dozretie pluc malého. Mám nejaký zápal, ale ten uz asi podchytili, malý mal včera horsie umbilikalne aj cerebralne prietoky. Držte mi dnes palce. Uz chcem mať po tom.
Baby kolko ma byt tej hlienovej zatky?Lebo neviem ci mi neodisla rano 🙂
@trish31 u nas tiez vyhrava Richard 🙂 Manzel nesuhlasi ani s Borisom, ani s Norom :(
@eevicka83 vsak toto ja uz ho tak volam odkedy mam to meno pripravene a uz mi je aj divne ho inak oslovovat 🙂 Tak asi zostanem pri tom,mas pravdu
@nedockava4 mne sa Boris nepaci to je take tvrde ale Noro sa mi paci,a chcete Noro alebo Norbert?
tak baby, dnešná noc v pohode 🙂 včera som si kúpila masážny olej a môj chlap sa ponúkol, že to skúsi s tou masážou hrádze... dosť nepríjemný pocit, ale bolelo to len mierne, lebo sa bál... a potom mi zakázal sa hýbať celú stredu, lebo mi vraví: ty tam máš dačo čo si tam predtým nemala. opováž sa hýbať zajtra, nech sa tej poradne dočkáš... a povedal, že mi počítač prenesie do obývačky, ale akosi na to cez noc zabudol 😕 tak idem ležať celý deň na gauči, aby nepovedal, že ho nepočúvam... a to som chcela ísť konečne k mame...
@trish31 mne sa tvrde mena... chcela som Nora (nie Norberta) a este aj Teo bol medzi favoritmi...ale len mojimi :D
Pri dcerke sme to mali jednoduchsie...tam bola Zuzana a Zara...a rozhodla som sa v porodnici 🙂
@nedockava4 tak k Zarke pasuje Noro 🙂
@lerinka Správne. Za 2013 máš nárok na plnú dovolenku 30 dní a môžeš si ich všetkých 30 aj vyčerpať pred MD. V 2014 sa ti dovolenka zase zbiera až do uplynutia MD, takže v polke roka po ukončení MD si môžeš tých 15 dní vyčerpať medzi MD a RD.

@eevicka83 dakujem😉
@kwetinnka haha nie nie nepozeram