Pôrod v novembri 2013
Pre všetky budúce novembrové mamy v roku 2013.
@poussin sorry ze to tak napíšem ale včera zo mňa vyšla taká hrčka, gulicka hlienu priesvitna s bielim veľká asi ako nechet. A dneska mám taký hlienovyty výtok sorry ale ako priesvitny sopel. Ani ma nenapadlo ze by mohlo ísť o zatku kým tu o tom nepísali. Este aj to tvrdnutie k tomu.
No som zvedavá co s toho bude, ale každopádne zajtra poradňa tak som zvedavá
@trish31 a ostatne kolko ti vazil maly ked ho naposledy merali? Dnes merali moju malu a to som uz 36+5 podla predchadzajuceho sona a dnes ma ta moja malicka len 2520 g a zodpoveda iba 36+1 dr. Sice hovoril ze je to v norme ale mne sa zda ze pribera veeelmi pomaly..idem sa popytat aj do oktobroviek
Dnes krcok 1,5cm pise ze branka pre spicku..takze este sa nic asi nekona a pri tej vahe iba dobre..nech este podrastie kusok...
BABYYYYY......kamoska porodila zdravu dcerku....dakujem vam za to, ze ste mysleli na moju kamosku a drzali jej prsteky...Ju teraz preberaju, tak verim, ze bude ok...este raz obrovske DAKUJEM 🙂
tak dnes máme po poradni....krček mäkký, skrátený, otvorená na prst a vnútorná bránka už tiež kúsok otvorená...malý má 3385 g, čo ma najviac šokovalo, pretože pred 4 týždnami a 2 dnami mal kúsok cez 1800 g...mám si dávať pozor, moc nechodiť, radšej poležkávať....že do 2 týždňov by to tu malo byť. pôrodná asistentka mi síce hovorila, že už je to v pohode, keďže v nedelu končím 36tt, že už sa nebude považovať dieťa za predčasne narodené, aj keby som porodila budúci týždeň a plúcka by už mali byť tiež do konca týždňa vyvinuté...ale i tak chcem vydržať ešte aspoň tie 2 týždne...
@nanuska123 wau aky velky🙂Moj mal pred tyzdnom len 2200 g to je velky rozdiel 🙂
@trish31 včera som si naschvál kukla do knižky o tehotenstve a tam je napísané, že v 36 tt by to malo byť 2,75 kg. keďže som vedela že už bol o týždeň popredu, tak som počítala max. tých 2,9 kg....keď som videla na monitore toto číslo, tak som to predýchavala ešte 2 hodky...a to ešte zahlásil, že posledný mesiac môže pribrať 100-200 g za týždeň...čo z toho keď som bola na vyšetrení v 31tt u doktora svojho a potom o 3 dni v MT, tak vtedy pribral za 3 dni 100 g!!!!! keby som mala byť 2v1 ešte 4 týždne tak to bude cez 4 kg určite...
@nanuska123 budete mat velkeho chlapa 😉
@trish31 jooooooj a kto to vytlačí???? sekcia že sa robí až nad 4,5 kg....
@nanuska123 no budes musiet ty 😉
No zeny ale ja sa nejak cudne citim,brucho mi zacalo dost tvrdnut,tlak sa mi zvysil,rano mi teda asi aj zatka odisla,no aby som ja vydrzala do poradne zajtra

@katyka11 Zdravím 🙂 Síce nepatrím do tejto skupiny, ale vyhodilo mi, že vy ste tu viedli rozhovor na tému obchodu Pepco. Chcela by som sa opýtať, či ste spokojné s kvalitou vecičiek odtiaľ. Chystám sa tam o dva týždne na nákupy, tak aby som vedela, či sa mi tam oplatí ísť, alebo to nie je nič moc. Ceny mi tam prídu super, tak by som chcela počuť niekoho názor aj na kvalitu. Ďakujem 🙂