icon

Pôrod v novembri 2013

mariankamk
22. feb 2013

Pre všetky budúce novembrové mamy v roku 2013.

eliska07
2. okt 2013

@katyka11 Zdravím 🙂 Síce nepatrím do tejto skupiny, ale vyhodilo mi, že vy ste tu viedli rozhovor na tému obchodu Pepco. Chcela by som sa opýtať, či ste spokojné s kvalitou vecičiek odtiaľ. Chystám sa tam o dva týždne na nákupy, tak aby som vedela, či sa mi tam oplatí ísť, alebo to nie je nič moc. Ceny mi tam prídu super, tak by som chcela počuť niekoho názor aj na kvalitu. Ďakujem 🙂

poussin
2. okt 2013

@ewca snaz sa ho v sebe podrzat co najdlhsie. To mi vcera hovorila aj lekarka, ktora sama ma 2 nedonosene deti. Lebo ked sa narodi nedonoseny este len potom pridu dlhodobejsie problemy. Skus este par dni.. 🙂.

poussin
2. okt 2013

@trish31 ja by som mu dala take meno, ktore znie v pohode aj v zahranici. Napr. Tomas alebo nieco take. Aj Richard je dobre.

poussin
2. okt 2013

@jaja018 ano moze byt aj priesvitna, moze byt aj so stopami tmavocervenej krvi , alebo ruzova.... mne uz zatka tiez odchadza.

Urcite chod k lekarovi s tym...

jaja018
2. okt 2013

@poussin sorry ze to tak napíšem ale včera zo mňa vyšla taká hrčka, gulicka hlienu priesvitna s bielim veľká asi ako nechet. A dneska mám taký hlienovyty výtok sorry ale ako priesvitny sopel. Ani ma nenapadlo ze by mohlo ísť o zatku kým tu o tom nepísali. Este aj to tvrdnutie k tomu.

No som zvedavá co s toho bude, ale každopádne zajtra poradňa tak som zvedavá

jaja018
2. okt 2013

@eliska07 kupujem tam už dlhšie a ja som spokojná

eevicka83
2. okt 2013

@trish31 a ostatne kolko ti vazil maly ked ho naposledy merali? Dnes merali moju malu a to som uz 36+5 podla predchadzajuceho sona a dnes ma ta moja malicka len 2520 g a zodpoveda iba 36+1 dr. Sice hovoril ze je to v norme ale mne sa zda ze pribera veeelmi pomaly..idem sa popytat aj do oktobroviek

Dnes krcok 1,5cm pise ze branka pre spicku..takze este sa nic asi nekona a pri tej vahe iba dobre..nech este podrastie kusok...

eliska07
2. okt 2013

@jaja018 Ďakujem za názor 🙂

poussin
2. okt 2013

@eevicka83 cim je babo vacsie tym sa tazsie meria. Kludne mozemat aj o 200 gramov viac. Nestresuj sa tym.

matrix87
2. okt 2013

@jaja018 mne tak včera tvrdlo stále... ale dnes mi je lepšie...

eevicka83
2. okt 2013

@poussin ja myslim ze ma iba tolko lebo aj brucho mam malinke a nejak vyrazne nerastie a pred necekym mesiacom mi iny dr nameral 2 kg takze sme mensi..asi..ale tak dufam ze to nevadi.

katyka11
2. okt 2013

@eliska07 No ja som velmi spokojna s vecami pre mimi...da sa vybrat s kopy veci... aj deku som tam aj zavinovacku nahradnu kupila...
a kupovala som tam aj pre 2r.krsniatko.... odporucam

nedockava4
2. okt 2013

BABYYYYY......kamoska porodila zdravu dcerku....dakujem vam za to, ze ste mysleli na moju kamosku a drzali jej prsteky...Ju teraz preberaju, tak verim, ze bude ok...este raz obrovske DAKUJEM 🙂

trish31
2. okt 2013

@eevicka83 naposledy som bola 34 plus 2 a maly mal 2200 g.Uvidim kolko bude mat zajtra

trish31
2. okt 2013

@jaja018 aj ja som mala taky hlien dnes rano

eevicka83
2. okt 2013

@trish31 no tak to nejak podobne ako moja.porovname zajtra 🙂

trish31
2. okt 2013

@eevicka83 ale neviem ako Tebe ale mne povedal doky ze to je akurat v norme a zavisi aj ty kolko si pribrala lebo mne hovoril ze kedze malo priberam tak uz aj maly nebude tolko priberat teraz...

jaja018
2. okt 2013

@trish31 ja už včera večer a dnes celý ďen no som zvedavá

trish31
2. okt 2013

@jaja018 ides zajtra do nemocnice na poradnu?Aj ja idem som zvedava kolko pribral maly

jaja018
2. okt 2013

@trish31 idem zajtra na poradňu ale este nie do nemocnice iba k dr. No mne ultrazvuk asi robiť nebude ale som zvedavá čo povie lebo ma boli dole ako na mrchu a dosť mi dneska tvrdne bruško. Ale ja mám do pôrodu este čas. Tebe netvrdne?

trish31
2. okt 2013

@jaja018 ale uz hej dnes uz tvrdlo dost ale nebolelo to takze zatial si myslim ze je to OK

nanuska123
2. okt 2013

tak dnes máme po poradni....krček mäkký, skrátený, otvorená na prst a vnútorná bránka už tiež kúsok otvorená...malý má 3385 g, čo ma najviac šokovalo, pretože pred 4 týždnami a 2 dnami mal kúsok cez 1800 g...mám si dávať pozor, moc nechodiť, radšej poležkávať....že do 2 týždňov by to tu malo byť. pôrodná asistentka mi síce hovorila, že už je to v pohode, keďže v nedelu končím 36tt, že už sa nebude považovať dieťa za predčasne narodené, aj keby som porodila budúci týždeň a plúcka by už mali byť tiež do konca týždňa vyvinuté...ale i tak chcem vydržať ešte aspoň tie 2 týždne...

trish31
2. okt 2013

@nanuska123 wau aky velky🙂Moj mal pred tyzdnom len 2200 g to je velky rozdiel 🙂

nanuska123
2. okt 2013

@trish31 včera som si naschvál kukla do knižky o tehotenstve a tam je napísané, že v 36 tt by to malo byť 2,75 kg. keďže som vedela že už bol o týždeň popredu, tak som počítala max. tých 2,9 kg....keď som videla na monitore toto číslo, tak som to predýchavala ešte 2 hodky...a to ešte zahlásil, že posledný mesiac môže pribrať 100-200 g za týždeň...čo z toho keď som bola na vyšetrení v 31tt u doktora svojho a potom o 3 dni v MT, tak vtedy pribral za 3 dni 100 g!!!!! keby som mala byť 2v1 ešte 4 týždne tak to bude cez 4 kg určite...

trish31
2. okt 2013

@nanuska123 budete mat velkeho chlapa 😉

nanuska123
2. okt 2013

@trish31 jooooooj a kto to vytlačí???? sekcia že sa robí až nad 4,5 kg....

trish31
2. okt 2013

@nanuska123 no budes musiet ty 😉

trish31
2. okt 2013

No zeny ale ja sa nejak cudne citim,brucho mi zacalo dost tvrdnut,tlak sa mi zvysil,rano mi teda asi aj zatka odisla,no aby som ja vydrzala do poradne zajtra

hrustik1
2. okt 2013

@trish31 prekrizit nohy, dat si 2 tabl. magnezia a vydrzis 🙂 srandujem, ale i mne je dnes cele poobedie nejako divne ... a maly dnes tak bolestivo kope, ze katastrofa ☹

trish31
2. okt 2013

@hrustik1 vsak lezim ale nie je to nic pravidelne...a nic neboli.Som zvedava co doktor povie zajtra