icon

Pôrod v novembri 2013

mariankamk
22. feb 2013

Pre všetky budúce novembrové mamy v roku 2013.

nanca5
3. okt 2013

Dnešna poradňa asi takto: otvorena na 1cm, bránka pre tesny prst a na vchod mi nalieha hlavička. Doma začinajú stávkovať že kedy to už bude 🙂 Na pasy ma nedala a na buduci tyžden ultrazvuk a poradňa. Tak som zvedava..... 🙂

lerinka
3. okt 2013

@grace tiež pozerám, že niektoré baby idú skôr iné až natesno....ja mám ísť na poradňu v pondelok-zač.34tt, aj na krv a potom už kramáre, tak neviem či to bude tiež 35-36tt..ale ak sekcie robia aj dva týždne dopredu, je mi to tak akurát....
a aspoň ťa budú mať skôr pod dohľadom
@jaja018 no mohol by ťa aj skôr pozrieť ako o mesiac 🙂

trish31
3. okt 2013

Tak stale som 2 v 1,zamknuta na 100 zamkov,ale kontrakcie dnes na monitore uz boli viditelne,takze magnezko a nohy vylozit aspon na tyzden🙂36.tt,Mathiasko pribral na 2700 gramov🙂

trish31
3. okt 2013

@hrustik1 ahoj ale co stale tvrdlo celu noc som nevedela spat,aj na pasoch uz nabehli kontrakcie ale neotvaram sa takze mam nariadeny klud a magnezko 3x denne povinne 🙂

trish31
3. okt 2013

@eevicka83 Evi tak mam vahu:36.tt a maly ma 2700 gramov....

trish31
3. okt 2013

@nanca5 iiiha uz sa rozbiehate

trish31
3. okt 2013

@matrix87 moj spinkal tiez lebo stale rovnake cisla hadzalo tak sestricka ho troska potukala a hned sa asi zobudil lebo cisla vybehli hore

slniecko001
3. okt 2013

aj my máme dnešnú poradňu úspešne za sebou, na pôrod to zatiaľ nevyzerá, ale malá je otočená zadočkom, takže pravdepodobne to sekcia istí 😕

eevicka83
3. okt 2013

@trish31 tak maly nas predbehol hmotnostou 🙂 tak ale co by to bolo za babu si musi strazit hmotnost od malicka 😀
A nejedz uz magnezko potom neporodis ani na termin...

Ja si myslim ze tiez budem drzat az do terminu...krcok skrateny na 1,5 cm ale pri mne to je v pohode na tyzden tehotnosti branka na spicku prsta ci co tam napisal ale myslim ze u mna to tak skoro nepride..

trish31
3. okt 2013

@eevicka83 mame cas este mesiac radsej porodim po termine ako pred terminom mesiac...doky povedal magnezko tak si idem supnut.Povedal,ze teraz je este skoro na porod...

trish31
3. okt 2013

@slniecko001 mozno sa este otoci

trish31
3. okt 2013

Ozaj baby v Tesco maju 30 percent zlavy na detsky tovar a malemu som tam kupila zimny overal s kozusinou za 15 eur neuveritelna cena strasne som rada,a rifle za 5 eur 😀

kwetinnka
3. okt 2013

@trish31 taky sedy ci aky?mama natrafila minuly tyden na akciu z 22 na 5 eur....a este som tam dnes kukala take mencestraky modre..ale najprv musim kuknut co mam doma...

trish31
3. okt 2013

@kwetinnka ano taka zvlastna farba do seda na kapucni ma kozusinky zvnutra zatepleny aj rukavicky super je z 22 na 15 eur tesim sa mu.Aj tie gate som tam videla ale nakoniec som rifle kupila a este v Kauflande newborn pampers 78 ks za 10 eur

eevicka83
3. okt 2013

no ja este take tyzdne max. co by som chcela a mala vydrzat a potom by som uz velmi rada keby sa vypytala malicka moja 🙂 to budem podla ms ukonceny 39tt a podla sona zacinajuci 39tt ale podla vahy dufam ze aspon 2900-3000g

eevicka83
3. okt 2013

chcela som napisat take 2 tyzdne ze musim vydrzat a potom sme uz supeer dufam..

ewca
3. okt 2013

Ahojte, tak záver je že zajtra mi urobia sekciu, jednak kvoli tomu nadbytku plodovej vody a maly má nejaký problém, esem alebo hydrops alebo cosi také. Dobre má dnes doplasili. Ešteze mam kamosku tu na novorodeneckej jiske, malého tam hneď prevezu, držte palce nech je ok

katyka11
3. okt 2013

@ewca Evicka hlavne sa drzte obaja.... a malicky bude v poriadku... uvidis.. Na kramaroch su velmi sikovny odbornici pre predcasniatka.... Drzime palceky a budeme na Vas mysliet 😉

kwetinnka
3. okt 2013

@ewca katyka ma pravdu tam si velmi sikovny.spoluziacka zo strednej mi tam robi.A drzte sa....nech je setko v poriadku...aby sme mohli spolu kocikovat... 🙂

euka210
3. okt 2013

@trish31 tak u nas Tesco daleko, ale v Lidli maju tiez detske oblecko teraz, tak som kupila pre starsieho tricka s dl. rukavom a malemu body

euka210
3. okt 2013

@ewca tak nech je vsetko ok

kleopatris
3. okt 2013

@ewca drzte sa, moc na vas myslim cely cas. Snad bude malinky zdravucky!

vavrenka
3. okt 2013

@ewca modlime sa za maleho....daj vediet, lne co budes moct, ako ste na tom a pozdrav ho od nas, ked sa narodi 😉

trish31
3. okt 2013

@ewca drz sa Evi!

iuc
4. okt 2013

Nechce niekto plienky Pampers Premium Care 1 za 10,-€/bal. zostali mi balicky, co sme nevyuzili ☹

libertine
4. okt 2013

@ewca strasne drzim palce, myslim na vas!

jaja018
4. okt 2013

@lerinka no mohol by mi urobiť kontrolu aj skôr ale povedal ze neni treba ze všetko je ako ma a ked niečo tak mám prist skorej

jaja018
4. okt 2013

@ewca držíme silno palce nech je všetko ok

nedockava4
4. okt 2013

@ewca Myslime na teba a posielame anjelikov, nech vas ochranuju a veeela energie a sily...vsetko dobre dopadne a ty sa nam cochvila pochvalis zdravym syncekom 🙂 drzime prsteky

lerinka
4. okt 2013

@ewca nech je všetko ako má a malé to zvládne, keď bude mamina silná, cíti že je pri Tebe a ľúbite ho, to je najsilnejší liek ...