Pôrod v novembri 2013
Pre všetky budúce novembrové mamy v roku 2013.
@grace tiež pozerám, že niektoré baby idú skôr iné až natesno....ja mám ísť na poradňu v pondelok-zač.34tt, aj na krv a potom už kramáre, tak neviem či to bude tiež 35-36tt..ale ak sekcie robia aj dva týždne dopredu, je mi to tak akurát....
a aspoň ťa budú mať skôr pod dohľadom
@jaja018 no mohol by ťa aj skôr pozrieť ako o mesiac 🙂
Tak stale som 2 v 1,zamknuta na 100 zamkov,ale kontrakcie dnes na monitore uz boli viditelne,takze magnezko a nohy vylozit aspon na tyzden🙂36.tt,Mathiasko pribral na 2700 gramov🙂
aj my máme dnešnú poradňu úspešne za sebou, na pôrod to zatiaľ nevyzerá, ale malá je otočená zadočkom, takže pravdepodobne to sekcia istí 😕
@trish31 tak maly nas predbehol hmotnostou 🙂 tak ale co by to bolo za babu si musi strazit hmotnost od malicka 😀
A nejedz uz magnezko potom neporodis ani na termin...
Ja si myslim ze tiez budem drzat az do terminu...krcok skrateny na 1,5 cm ale pri mne to je v pohode na tyzden tehotnosti branka na spicku prsta ci co tam napisal ale myslim ze u mna to tak skoro nepride..
@slniecko001 mozno sa este otoci
Ozaj baby v Tesco maju 30 percent zlavy na detsky tovar a malemu som tam kupila zimny overal s kozusinou za 15 eur neuveritelna cena strasne som rada,a rifle za 5 eur 😀
no ja este take tyzdne max. co by som chcela a mala vydrzat a potom by som uz velmi rada keby sa vypytala malicka moja 🙂 to budem podla ms ukonceny 39tt a podla sona zacinajuci 39tt ale podla vahy dufam ze aspon 2900-3000g
chcela som napisat take 2 tyzdne ze musim vydrzat a potom sme uz supeer dufam..
Ahojte, tak záver je že zajtra mi urobia sekciu, jednak kvoli tomu nadbytku plodovej vody a maly má nejaký problém, esem alebo hydrops alebo cosi také. Dobre má dnes doplasili. Ešteze mam kamosku tu na novorodeneckej jiske, malého tam hneď prevezu, držte palce nech je ok
@ewca drzte sa, moc na vas myslim cely cas. Snad bude malinky zdravucky!
Nechce niekto plienky Pampers Premium Care 1 za 10,-€/bal. zostali mi balicky, co sme nevyuzili ☹
@ewca Myslime na teba a posielame anjelikov, nech vas ochranuju a veeela energie a sily...vsetko dobre dopadne a ty sa nam cochvila pochvalis zdravym syncekom 🙂 drzime prsteky

Dnešna poradňa asi takto: otvorena na 1cm, bránka pre tesny prst a na vchod mi nalieha hlavička. Doma začinajú stávkovať že kedy to už bude 🙂 Na pasy ma nedala a na buduci tyžden ultrazvuk a poradňa. Tak som zvedava..... 🙂