Pôrod v novembri 2013
Pre všetky budúce novembrové mamy v roku 2013.
tak uz zacnem aj ja pomaly prat...este tento tyzden musim zmenezovat burzu,nachystat veci na nu...a potom uz idem pomaly na to...
@kwetinnka ano, ale isli sme najprv normalne, len po par hodinach tlacenia sa zasekol a nesiel von, tak bola akutna sekcia 😒 no a kedze je to rozdiel uz skoro 7 rokov, jazva je OK, tlak je v poriadku a vraj ak sa spontanne otvorim nevidi dovod na sekciu...uvidime, sama som zvedava, ci sa to tentokrat podari 😎
@katyka11 Dakujeme 🙂 Neboj za chvílku to príde a budete mať Lukáška pri sebe. No ja by som teraz upratovala ako divá a také veci ktoré ma za tých 8 mesiacov čo som bola doma ani len nenapadlo , teda skôr nechcelo sa mi nič a teraz len zmýšlam čo ešte budem robiť a potom večer ked malinký spí zaspím aj ja ako kôň a spím pokial nejdem malého znova krmiť 🙂 Vidíš si zvládla všetko aj tie svadby aj tie nočné výjazdy všetko v pohode 😀
Ďakujeme všetkým 🙂 Už sa teším ked budete aj Vy pridávať fotky Vašich drobčekov 🙂
@andy09 Joooj...Andy... co si chytila druhy dych konecne, ked vymyslas co by si len robila??? 🙂
Ja len tak tak fucim jak kon... som pozmyvala... a normalne som si sama povedala...ze horsie som este nemala umyte... ale uz mi nedalo staaaaale sa sklanat... krize ma nepustili... dorobila som veceru... a poprala...vyradila som pohare na zavaranie...lebo si idem este k nasim na zahorie po prepravku jablcok...tak este ked stihnem tak urobim presnidavecku krpcovi...
v piatok som mu urobila mrkvovo-petrzlenovo-zemiakovu... a este tie jablcka urobim... vo stvrtok ideme na poradnu... a v nedelu ideme zasa na 50.tku.... a uz som si povedala : A UZ POTOM MOZEM IST RODIT 😀 😀 😀 😀
len sestra sa mi smiala...lebo ona je jak carodejka... ze tu 50 tku uz nestihneme... tak sa nechame prekvapit...ved zbalena uz konecne som 😀 😀 😀 😀
@katyka11 no ešte si si toho naplánovala dosť ozaj aby si to stihla 🙂 No len potom som tak aj dopadla, vymýšlala som to som robila to a muž bol v robote a potom večer som skapínala čo ma celé brucho bolelo a viac teda nútrajšok asi šitá maternica a odvtedy ju dosť cítim stále a predtým v pohode nič som necítila nič nebolelo. Tak muž mi dobre vynadal že nemám nič robiť a šetriť sa že to nie je sranda a bla bla tak sa šetrím odvtedy a robím len tak pomenej a ked je muž doma maká on.
@trish31 zajtra ides? daj potom vediet, ja idem vo stvrtok, uz aby som rodila, uz fakt denne trpim,este ze krpcek je v poriadku. inak, uz druhy den mi je zle od zaludku, takze ani malinu ostruzinovu, teda naopak nemozem pit. vcera osm si odpila a skoro som skoncila na misou, jak ma naplo.. takze som prevelmi zvedava, ci budem mat nejake cs vo stvrtok alebo nie. vo stvrtok totiz budem 37+1 ale podla ovu 36+0, tak uvidiiiimmmmm, idem uspat malu, stale sa mi nepodairlo ju odstavit, tak caka na prsko 😅 😝
ja idem zajtra zase na kontrolu kvoli tym ketonom v moci a pre vysledky streptokoka. dufam, ze to bude vsetko ok. mne sa tak nechce tych doktorov riesit a stale zhanat, kto postrazi dceru. dnes som sa tak bala, ze ma nechaju v nemocnici, cely cas som rozmyslala, kto by s nou bol.
@cobinka ja to mamm podobne ak ty...aj ja maleho kazdy den ukeciavam nech este vydrzi. Nemam nic nachystane, tteda okrem toho,ze sa mi dnes podarilo oprat vecicky,ale zehlenie este nechavam na neskor. Tasku som si este nestihla pobalit... popri malej nic nestiham,stale chce byt von a neustale sa jej ttreba venovat, ma teraz take vnimave obdobie, ze jej to ani nezazlievam. 😉 dokaze ustvat aj troch dospelych ,ktori snou na obed potom spia 😎 Ale pocity mam aj ja take ako ty,tesim sa na maleho,ale kludne si nanho pockam do novembra 🙂
tak dnes ketony uz ok, ale zase vysiel pozitivny streptokok. mna to uz nebavi.
@libertine aj ja mam pozit. streptokoka...aj pri dcerke som mala...vraj je to normlane, co ja viem :(
@peka13 presne viem o com hovoris 🙂 v byte pod nami byva sestra s mojim 5-mesacnym krsniatkom, tak sa jej snazim pomoct ako sa da 😉 takze kopec veci stale odkladam, popripade skusam, co vsetko stihnem s malym drobcom 😉 vcera sme spolu vesali pradlo a potom sme isli poobede spat-tuto cast dna milujem 😉 a hned ako sa zobudime, bezim po maleho do skoly, robime ulohy, varim a zrazu ze vecer...
@nedockava4 no snad uz tov dnesnej dobe nie je take strasne riziko, ked je to pod kontrolou, ale teda cloveka to nepotesi.
@libertine pri dcerke mi ihned pri nastupe do porodnice davali antibiotika...teraz, v tomto tehu, mi lekarka dala take hnusne posvove tablety na 12 dni...to bola hotova psychiatria...
@nedockava4 to davali injekcne ci infuziou v porodnici?
@libertine infuziou
Uff baby ja som sa dneska zobudila na to ze mi tvrdne bruško ale veeeelmi bolestivo, normálne som predychavala. Hneď mi to pripomenulo prvý pôrod 😀 A a takéto tvrdnutie sa v priebehu 10 min. zopakovalo 4 krát. Teraz je to už ok ale občas pri prudkom pohybe stvrdne. Myslíte ze sa to blíži?
Tak som včera upratala celý byt, som sa nudila. Aj kuchyňu som dala do poriadku, aj som na fitlopte skákala, aj som sa v pondelok od obeda do večera prechádzala a naťahovala s malou Baškou dvojročnou skoro, a jediný výsledok bol, že ma včera boleli kríže a spodok ako keby som vyšla na Gerlach a v noci sa mi snívalo, že som šla k rodičom s kočíkom a s malým v ňom, ale v realite to vyzerá inak... ostáva nám 15 dní a zajtra poradňa a pásy, som zvedavá, čo sa dozvieme... Ja už by som aj rodila, lebo ma bolia oba boky v noci a mám potrebu si konečne ľahnúť na brucho, ale to moje dieťa to zjavne nezaujíma 😀
Ja mam od rana take bolesti pod oboma rebrami pichlave,neboli to stale len podchvilkou pod pravym aj pod lavym neviem co to je

@viky321 gratulujem.ale ked neviem zaradit ktora baba si tu z nas.ci si nova?