Pôrod v novembri 2013
Pre všetky budúce novembrové mamy v roku 2013.
@poussin @trish31 a robí vám vždy sono?Lebo mne robil naposledy v 30 tt. také, že aj pomeral Maximka, aj mi povedal váhu atď...ale odvtedy pozerá cez sono vždy iba pár sekúnd na kontrole, skontroluje len srdiečko a či je poloha dole hlavičkou a to je všetko....teda aspoň sa mi k ničomu inému nevyjadroval...
No to je zaujímavé teda 😖 Lebo môj gynekológ je primár v nemocnici, takže chodím stále na poradňu do nemocnice...je pravda, že má toho veľa...a možno to aj kontroluje počas sona len mi nič o tom nevravel...snáď by to nezanedbal, je fakt skvelý odborník
Však len ja neviem, či mi to kontroluje...musím sa zajtra spýtať ak nezabudnem 🙂 Som zvedavá, či sme nejak pokročili
@trish31 ano ano ja dúfam že tak o tie dva týždne sa vypýta 😀 😀
dnesna poradna za mnou...maly je zase otoceny ako sa patri 🙂 za 2t plus 3kg, spolu teda uz 11, streptokoka nemam, ale zeleza stale malo. Chcela ma poslat buduci tyzden do nemocky na poradnu, ale ked zistila, ze uz som trochu otvorena, tak nech idem radsej v piatok...aby som nahodou cez vikend neporodila 🙂 nech maleho pomeraju, ci budem moct ist normalne, alebo uz je velky a zase bude sekcia...ja stale dufam v normalny porod. Nech uz je piatok, aby som vedela na com som. Uz normalne ze prihara si uvedomujem, tak by som mohla konecne zbalit tasku a prichystat aj instrukcie pre mm 🙂
...potom som este s bruchom skoro na kolenach viezla mm do MI na CT, bo mal v sebe 2 dithiadeny a cestou naspet uz zaspaval v aute 🙂
Kocky ja mam od vcera pravidelne tvrdnutie 10 min bolest v krizoch a bruchu ako slaby menzes tlak mi vybehol na krasnych 120 / 75.O 12 mam poradnu tak som zvedava co povie lekar
@trish31 fuuu ha...tak to som zvedava, ci sa to uz u teba rozbieha 🙂 cakame info
Ja som tiez myslela ze ideme vecer...hrozne ma pichalo od spodu nevedela som ani dva kroky poriadne spravit..som myslela ze kazdym krokom zo mna bud vytecie voda alebo sa uz rovno zacne mala tlacit 🙂 dnes sa tiez citim tak cudne a hlavne unavene..bojim sa ze aj dnes ma zacne velmi pichat..boli to strasne
@trish31 drzim palce 🙂 🙂 🙂 aj ja by som uz sla, ale este je skoro 🙂
ahojte, takže mám po poradni a ctg. ctg zhodnotené ako "v poriadku", otváram sa stále pomaly. robil mi aj sono. krpček má tak cca 4000g, čo je len trochu menej ako som mala ja. Ale pán doktor sa vyjadril, že nám hrozí cisársky, lebo že malému asi bráni placenta, aby zostúpil nižšie. Povedal, že dúfa, že to je len dočasný stav a sa to zmení, ale predbežne mi povedal aj to, že si nemám platiť epidurálku (aj ked neviem, ako prišiel na to, že ju chcem) a že uvidíme o týždeň a ak nič, tak 28.10. sa narodí malý macko...
@jaja018
@sheila2004
@nedockava4
@matrix87 Zeny,dobre som ja citila.Otvorena na 1 a pol,Mathiasko sa pomaly rozbieha,ozvy aj prietoky 100%,pribral na 2900 g,vsetko ide podla planu.Zatial som doma🙂
ja som dnes zašla priamo za primárom v pôrodnici na konzultáciu s tou váhou malého...tak odhad najbližšie urobia o 2 týždne, ak samozrejme dovtedy neporodím 🙂 ale na poradňu a CTG už idem chodiť iba tam...a rovno som tam dostala aj ten prenatal box - krabica jak svet a vnútri jedna plienka a 2 aviváže Silan...som sa schuti zasmiala....
baby, nádherné, inšpirujúce...takto sa cítia u nás v brušku....ešte viac chcem, nech už je ten čas, aby bol pri nás...
dnes som neuspela na monitore, vraj ma objednali príliš skoro, tak mi ho ani nespravili (som 35tt) ☹ a ja nastúpená ráno o siedmej s dávkou kofeínovej kávy a iných povzbudín 🙂 v sebe...ale malý aj tak spal a spal...vlastne až do 11tej sa poriadne nepohol....neviem ako ho nabudúce krpca zobudím 🙂
Asi bolo nieco vo vzduchu....ja som mala v noci tiez nejake divne bolesti,ale prestali lebo som zaspala...
tak sa dievcata drzte...

@vejusa placentu zistuju pomocou ultrazvuku. Aj mne to lekar vzi pri UZV povie.