Pôrod v novembri 2013
Pre všetky budúce novembrové mamy v roku 2013.
@inull5 Ďakujeme 🙂 No na začiatku som si myslela že ho ani na ruky bez zavinovačky ani nechytám bála som sa, prebalovanie v pohode. Po 2 týždnoch ked nás pustili z pôrodnice mi ho 2 dni chodila kúpať mama a potom som už povedala že ved nechá tak že si okupem sama lebo ona mi chcela pomôcť ked som po cisarskom. Bála som sa ale už som si zvykla teraz ho už aj na ruky vezmem len tak. Už ho beriem tak že také má byť bábätko 🙂 To aj v pôrodnici sme boli taká rarita každý chodil pozerať a porovnávali tak sme sa smiali na tom že on len taký štuplík. AJ teraz ked ma zastavia v meste a nazerajú mi do kočíka tak ked poviem že má už mesiac a 2200 g tak každý na mna len hladí 🙂
@matrix87 Gratulujeme 🙂
@zigy kraaasna, vsetko dobre a vela zdravicka 😎
@matrix87 gratulkaaa 🙂 kokos 4kg 😀 😀
@andy09
@poussin dnes sme začali s tým, že cez deň ho budíme po 3 hodinách, ale dakedy sa zobudil aj sám tak po 3 hod. včera v noci bol úplne úžasný...nakŕmila som ho o 22h, spal do 4h a potom sa zobudil pred 8 h...ale tak sa budieval aj v porodnici ešte...dnes pekne sa zobudil o 18 h, dali sme kúpel a teraz spinká...a kolko vám vypili na jedno kŕmenie zo začiatku???teraz si potiahol iba 30 z jedného prsníka ale spí už cez hodinu...uvidíme kedy sa zobudí...
Baby ja som dneska vysavala, umyvala, upratovala balkón, presadila kvety... Potom 20 min k našim pešo, tam som pohrabala dvor od listia a potom este behanie okolo malej po dvore a 20 min znovu naspet domov a vyslapat aj s malou n. rukach na 3. poschodie. No funela som jak hroch. Ale neuverite ani len brucho mi netvrdne. ☹
@nanuska123 gratulujem aj Vam aj ked oneskorene 🙂
@nanuska123 neviem kolko si mala potiahla.. ja som ju zo zaciatku aj dokrmovala UM.. dost sme sa natrapili aby sme to rozkojili. Potom sa vsak kojenie podarilo.

Ahojte,tak sa nám včera nečakane narodil jakubko 🙂 voda mi odtiekla o 8mej a malý bol na svete o 21:15.ma super miery 4080g a 53cm.viac info asi až ked budeme doma