Pôrod v novembri 2013
Pre všetky budúce novembrové mamy v roku 2013.
@slniecko001 blahoželám babenu aj rodičom 🙂
vsetkym blahozelam.. uz sa to fakt poriadne rozbieha... 🙂
baby a na mna ide asi nejaka depka... som taka bez nalady, smutna a citim sa taka sama stale som vlastne aj sama doma. smutno mi je za bruskom a za tymi krasnymi kopancekmi.. ja neviem..uz ked sa blizil den "D" tak som citila ze chcem este pockat ze si ju chcem este uzivat v brusku... dufam ze to prejdeee lebo mi je stale do placu.. muz v robote, malinka je dobrucka stale vlastne spinka.. tak sa citim hrozne sama.. deti su v skole a skolke takmer do vecera lebo aj kruzky maju...
zienky, lucim sa na par dni...rano do nemocky a vo stvrtok sekcia...aj sa tesim ze uz bude vonku, lebo uz fakt nevladzem, no aj sa bojim. Ozvem sa, ked prideme domov a aj nejake foto bude 🙂
Ahojte, takze dalsie nove babatko? Uz nas tu je naozaj malo co sme este neporodili 🙂
@eevicka83 už je ti lepšie? tiež cítim, že bruško bude chýbať, čakala som horšie, že bude zavadzať a tak, ale je to v pohode 🙂 no, nie štvrté, tretie porodím a veľkí sú už veľmi samostatní a pomôžu sa starať aj o 8r. mužovu (napr. chodia po ňu do družiny), pripadám si akoby som prvé čakala...všetka voľnosť sa zmení a bude sa točiť okolo bábätka 🙂
teraz cez prázdniny je veselo....
ozaj, mali ste niektorá krčok CS 3 (u mňa v 37tt) mne prvá poradňa na kramároch potvrdila, že nič sa nedeje, všetko ok, čakáme...
Ahojte, vo štvrtok 24.10. ráno nás privítala malá bábika - 3140g a 49cm... ráno o druhej som si uvedomila, že ma nejak bolí bruško a o 6:08 bola na svete!!! Baby držím palce, nech máte krásne bábätká..
@jaja018 ved to mas uplnu pravdu kym som bola tehu tak som sa vzdy o malu bala a velmi som ju uz chcela mat pri sebe a ked sa blizil den D tak zrazu som velmi chcela byt este tehotna a uzivat si to ... na cas si budem musiet zvyknut nemat brusko.. 😀 a potom mozno pokracujeme a snad este bude jedna babika 🙂
@lerinka v popise mas napisane ze mas 4 deti a jedno cakas. tak preto som myslela. to jedno som pochopila ze sa o neho staras ale este mi vychadza ze mas 3 podla fotoblogu.aj moj muz ma jednu dceru ale uz velku. no nebyva s nami iba sa stretavame. a lepsie mi stale nie je.. nestiham to tak vnimat vkuse lebo roboty je vela ale ked je volna chvilka tak vzdy mi pride smutno riadne..
@andy09 Je nádherný a meria presne toľko ako môj Felix pri narodení 🙂

baby, máme ďalšie októbrovčiatko 2013 🙂 - pripájam info od @vavrenka .......šťastní rodičia už majú v náručí malého Damiána, ktorý sa narodil dnes ráno o 11.10, 2880g, 49cm, takže to šlo rýchlo, čo je povzbudením pre všetky maminky, ktoré nás to čaká o pár hodín alebo o pár dní 🙂
naozaj krásne privádzame na svet plody lások a našich nádejí z februára/marca 🙂