icon

Pôrod v novembri 2013

mariankamk
22. feb 2013

Pre všetky budúce novembrové mamy v roku 2013.

lerinka
29. okt 2013

baby, máme ďalšie októbrovčiatko 2013 🙂 - pripájam info od @vavrenka .......šťastní rodičia už majú v náručí malého Damiána, ktorý sa narodil dnes ráno o 11.10, 2880g, 49cm, takže to šlo rýchlo, čo je povzbudením pre všetky maminky, ktoré nás to čaká o pár hodín alebo o pár dní 🙂
naozaj krásne privádzame na svet plody lások a našich nádejí z februára/marca 🙂

lerinka
29. okt 2013

@slniecko001 blahoželám babenu aj rodičom 🙂

eevicka83
29. okt 2013

vsetkym blahozelam.. uz sa to fakt poriadne rozbieha... 🙂

eevicka83
29. okt 2013

@matrix87 je nadherny vas chlapcek.. 🙂

eevicka83
29. okt 2013

baby a na mna ide asi nejaka depka... som taka bez nalady, smutna a citim sa taka sama stale som vlastne aj sama doma. smutno mi je za bruskom a za tymi krasnymi kopancekmi.. ja neviem..uz ked sa blizil den "D" tak som citila ze chcem este pockat ze si ju chcem este uzivat v brusku... dufam ze to prejdeee lebo mi je stale do placu.. muz v robote, malinka je dobrucka stale vlastne spinka.. tak sa citim hrozne sama.. deti su v skole a skolke takmer do vecera lebo aj kruzky maju...

euka210
29. okt 2013

@eevicka83 poporodna depka...to prejde 🙂

euka210
29. okt 2013

zienky, lucim sa na par dni...rano do nemocky a vo stvrtok sekcia...aj sa tesim ze uz bude vonku, lebo uz fakt nevladzem, no aj sa bojim. Ozvem sa, ked prideme domov a aj nejake foto bude 🙂

lerinka
29. okt 2013

@euka210 budeme sa tešiť na info....drž sa....!
@eevicka83 nesmúť, to fakt prejde...alebo si poplač ak to inak nepôjde a neprídeš na iné myšlienky....ale aspoň vieš za čím smútiš, inak by to bola depka....Amálku si priviň a pokope Ťa znova 🙂

andy09
29. okt 2013

@katyka11 joooj žena moja tak ma nasleduješ až do konca aj s tou sekciou. Myslela som dnes na Teba tak budeme myslieť aj dalej na Vás, držte sa zajtra obaja aj s Lukáškom a skoré zotavenie po sekcii. Ak sa už budeš cítiť lepšie daj vedieť ako sa máte.

andy09
29. okt 2013

@euka210 Držíme palce 🙂

andy09
29. okt 2013

@katyka11 ...a aby som nezabudla so Šimonkom Vám posielame srdiečko 🙂

eevicka83
29. okt 2013

@lerinka no ved malicku si uzivam velmi.. nosim ju co najviac ked je hore, hladkam ked spi a tak...utesujem sa ze este by som jedno babo chcela 🙂 tak ak sa podari este tak si to budem opat uzivat 🙂

eevicka83
29. okt 2013

@lerinka ozaj a ty mas teraz 4 deticky ale 3 si porodila a teraz cakas 4-te vsak? a o jedno sa staras? to mas asi dost zlozite ci ani nie?

eevicka83
29. okt 2013

@euka210 drzim palce, vsetko bude o.k. a tesime sa na fotku malickeho.. 🙂

kwetinnka
30. okt 2013

@eevicka83 dnes maju decka prazdniny tak aspon nebudes sama...a tieto depky to sa stava...to prejde.. 🙂
deticiek vo velkom pribuda...len ja mam pocit ze nas termin este daleko....

kwetinnka
30. okt 2013

@matrix87 zlatunky je...gratulujeme

eevicka83
30. okt 2013

@kwetinnka no bud rada ze este mas brusko 🙂 ja by som kludne a rada bola v 37 tt teraz 🙂 aj porod bolel ale hned by som si ho zopakovala..ten pocit bol uzasny ked sa narodila..no vazne nechapem ako mi chyba brusko ☹

jaja018
30. okt 2013

@kwetinnka aj moooj termín ešte dalekooo ☹

jaja018
30. okt 2013

@eevicka83 s toho ze ti chýba bruško si nič nerob aj ja som tak bola pri malej. Jednoducho sme to mi ženy a nevieme co chceme. Ked sme tehu tak chceme aby už babo bolo tu, a ked sa narodí tak chceme byť este tehu. No čo nikto nám nevyhovie 😀

kwetinnka
30. okt 2013

@eevicka83 ja aj som...len tak konstatujem..vase deti uz budu velkai kym sa rozpadnem

grace
30. okt 2013

Ahojte, takze dalsie nove babatko? Uz nas tu je naozaj malo co sme este neporodili 🙂

lerinka
30. okt 2013

@eevicka83 už je ti lepšie? tiež cítim, že bruško bude chýbať, čakala som horšie, že bude zavadzať a tak, ale je to v pohode 🙂 no, nie štvrté, tretie porodím a veľkí sú už veľmi samostatní a pomôžu sa starať aj o 8r. mužovu (napr. chodia po ňu do družiny), pripadám si akoby som prvé čakala...všetka voľnosť sa zmení a bude sa točiť okolo bábätka 🙂
teraz cez prázdniny je veselo....

ozaj, mali ste niektorá krčok CS 3 (u mňa v 37tt) mne prvá poradňa na kramároch potvrdila, že nič sa nedeje, všetko ok, čakáme...

sonka_d
30. okt 2013

Ahojte, vo štvrtok 24.10. ráno nás privítala malá bábika - 3140g a 49cm... ráno o druhej som si uvedomila, že ma nejak bolí bruško a o 6:08 bola na svete!!! Baby držím palce, nech máte krásne bábätká..

lerinka
30. okt 2013

@sonka_d blahoželám k slečne 🙂 akurát som si doobeda spomenula na teba, lebo sme vtedy riešili tie papiere zo sociálky a mne ešte neprišla výzva na rodný list, bol to len vymeriavací základ....tak teraz im už máš čo odovzdať 🙂 už ste jej vybavili?

lerinka
30. okt 2013

@grace viac je toho v skupine novembrovky 2013 🙂 ideme na to 🙂

andy09
30. okt 2013

@sonka_d Gratulujeme a vela zdravíčka prajeme.

andy09
30. okt 2013

Kočky tak sa idem pochváliť , Šimonko má za sebou veľké váženie a má krásnych 2550 g a narástol má 47,5 cm, bude to nejaký dlháň 🙂

eevicka83
30. okt 2013

@jaja018 ved to mas uplnu pravdu kym som bola tehu tak som sa vzdy o malu bala a velmi som ju uz chcela mat pri sebe a ked sa blizil den D tak zrazu som velmi chcela byt este tehotna a uzivat si to ... na cas si budem musiet zvyknut nemat brusko.. 😀 a potom mozno pokracujeme a snad este bude jedna babika 🙂

eevicka83
30. okt 2013

@lerinka v popise mas napisane ze mas 4 deti a jedno cakas. tak preto som myslela. to jedno som pochopila ze sa o neho staras ale este mi vychadza ze mas 3 podla fotoblogu.aj moj muz ma jednu dceru ale uz velku. no nebyva s nami iba sa stretavame. a lepsie mi stale nie je.. nestiham to tak vnimat vkuse lebo roboty je vela ale ked je volna chvilka tak vzdy mi pride smutno riadne..

januska010
30. okt 2013

@andy09 Je nádherný a meria presne toľko ako môj Felix pri narodení 🙂