Pôrod v novembri 2013
Pre všetky budúce novembrové mamy v roku 2013.
Baby mňa od rána už 3x prehnalo, raz som vracala a straašne ma bolia kríže...bruško tvrdne velmi často, asi každých 10 min., ked sa hýbem aj častejšie...ale nie je to nejaké bolestivé, len sa mi ťažko dýcha keď stvrdne...myslíte, že už sa to môže blížiť? Ráno mám poradňu našťastie, lebo nechcem letieť do nemocky keď nemám nejaké bolesti, iba to tvrdnutie...
Babulky dajte info... ktora dnes este porodila???
@lerinka no snad.. no ja budem tuzit je jedno ci po chlapcekovi alebo pre mna po stvrtej babe 🙂 len ked si predstavim tychto ludi vsetkych ze oni uz teraz sa tvaria ze uuuuuuuz tretie..si pripadam niekedy pri troch detoch ze sa tvaria akoby som bola nejaky nas spoluobcan... chapes... 😀 a neviem si predstavit ako by sa tvarili keby som este dalsie cakala... v dnesnej dobe kazdy mysli ze jedno dieta max dve a skoncila si..
@katyka11 Kati ten je nádherný, gratulujeme z celého srdiečka a prajeme obom veľa zdravíčka a nech Vám Lukáško robí len radosť. Som rada, že ste v poriadku, mysleli sme na Vás celý den, len som nakúkala, že či už 🙂 Viem si predstaviť ako to bolí a hlavne to vstávanie z postele a líhanie to bola katastrofa 😝 , ale neboj o týžden ani nebudeš vedieť že si mala sekciu 🙂 A ma teraz napadlo, že naši chlapci budú spolu oslavovať, Lukáško narodeniny a Šimonko meniny 🙂 Držte sa a teším sa s Vami 🙂
@januska010 dakujem, no už začína byť z neho riadny chlap 😀
@eevicka83 presne chápem čo popisuješ 🙂 tiež som mala dve, párik, no dokonalé....potom sa všetko zvrtlo a behom dvoch rokov o dve deti viac, nie vlastné a tým som sa stala matkou mnohopočetnej rodiny, 4detí....ale ak sme chceli ešte spoločné babeno s novým partnerom, tak to už je toto piate ešte v brušku kopkajúce a to už sama nechápem čo mám v profile 🙂 takže chápem, že ľuďom je to divné, sama som k takým patrila....však som vždy chcela jedináčika.... 🙂 🙂 🙂 takže máš môj obdiv, ja som na rozdiel od Teba po tom sama netúžila, priniesol život...
ale ono to nie je také zložité ako to vyzerá, sama uvidíš 🙂
@vejusa a to až tak cítiš, že 10minút a prestane? mne keď stvrdne bruško tak pobolieva od pohybov, ale ani si nevšimnem kedy prestane....magnézium som si dávala max. 1 denne, ale to už teraz netreba, už sa teš zo sťahov 🙂 neboj, bude horšie 🙂 a to nemyslím v zlom, ale lepšie už byť nemôže ak chceme dostať tie trojkilové mrňatá z bruška von 🙂
@andy09 Ja si svojho tiež musím odvážiť 🙂 Koľko mi to pribral.
A este som vám zabudla napísať,aký je tato zlatý,ked sme doma 🙂 ticho je,učí sa prebalovat,chytať a obliekať svistadlo 🙂 je úplne že super.keby ste ho videli naživo,tak sa aj pobavite na nom troška 🙂
Baby dnešná poradňa 37tt zavreta na 100 zámkov☹ Na pôrod to ani z ďaleka nevyzerá. Sestrička mi namerala tlak 160/90 čo je veľa, ☹ našťastie bielkovina ani opuch nie je takže zatiaľ sme doma. Kontrola o týždeň.
Baby tak zajtra večer nastupujem do nemocnice, dajú mi tú čipku na otváranie a v sobotu vyvolávame 🙂 ale možno to aj samè príde, dnes mi odišla zátka...ešte musím stihnúť pobehať hroby...držte palčeky 🙂

jeeeej, no tu s rodi ako na beziacom pase.... my sme dnes mali poradnu, pribrali sme pol kila 🙂 juch