icon

Pôrod v novembri 2013

mariankamk
22. feb 2013

Pre všetky budúce novembrové mamy v roku 2013.

ewca
30. okt 2013

jeeeej, no tu s rodi ako na beziacom pase.... my sme dnes mali poradnu, pribrali sme pol kila 🙂 juch

lerinka
30. okt 2013

@eevicka83 snáď to prejde, alebo budeš túžiť ešte po chlapčekovi 🙂 a splní sa Ti sen o brušku. Ano, ja mám vo fotoblogu svoje dve, aj mužovu, lebo je s nami (mama jej zomrela) a chlapca v pestúnstve (príbuzného). Takže tak.

@andy09 chlapina má už fešácke oblečenie a rád sa pestuje 🙂

slniecko001
30. okt 2013

@lerinka
@andy09 ďakujem vám baby 🙂

vejusa
30. okt 2013

Baby mňa od rána už 3x prehnalo, raz som vracala a straašne ma bolia kríže...bruško tvrdne velmi často, asi každých 10 min., ked sa hýbem aj častejšie...ale nie je to nejaké bolestivé, len sa mi ťažko dýcha keď stvrdne...myslíte, že už sa to môže blížiť? Ráno mám poradňu našťastie, lebo nechcem letieť do nemocky keď nemám nejaké bolesti, iba to tvrdnutie...

katyka11
30. okt 2013

@andy09 predstavujem Ti Lukaska... 11:21
3300 g po spinali...
Boli to jak ,..... ale da sa to zvladnut 🙂

katyka11
30. okt 2013

Babulky dajte info... ktora dnes este porodila???

kajca84
30. okt 2013

@matrix87 jeej,krásny svist,gratulujem 🙂
@slniecko001 gratulujem k princeznej 🙂

@euka210 nech to dopadne dobre a tesíme sa potom na fotky 😉
@sonka_d blahozelám 😉
@katyka11 blahozelám k Lukáskovi,prajem Ti skoré zotavenie 😉

lerinka
30. okt 2013

@vejusa no máš to ťažké keď aj zvracanie a prehánky...jasné, že sa blíži pôrod, len kým sa rozbehne....vydrž do poradne, skús sa vyspať, kým sa dá 🙂

lerinka
30. okt 2013

@katyka11 krásny, kde si rodila? spinál v pohode? snáď aj bolesti rýchlo prejdú....

eevicka83
30. okt 2013

@lerinka no snad.. no ja budem tuzit je jedno ci po chlapcekovi alebo pre mna po stvrtej babe 🙂 len ked si predstavim tychto ludi vsetkych ze oni uz teraz sa tvaria ze uuuuuuuz tretie..si pripadam niekedy pri troch detoch ze sa tvaria akoby som bola nejaky nas spoluobcan... chapes... 😀 a neviem si predstavit ako by sa tvarili keby som este dalsie cakala... v dnesnej dobe kazdy mysli ze jedno dieta max dve a skoncila si..

andy09
30. okt 2013

@katyka11 Kati ten je nádherný, gratulujeme z celého srdiečka a prajeme obom veľa zdravíčka a nech Vám Lukáško robí len radosť. Som rada, že ste v poriadku, mysleli sme na Vás celý den, len som nakúkala, že či už 🙂 Viem si predstaviť ako to bolí a hlavne to vstávanie z postele a líhanie to bola katastrofa 😝 , ale neboj o týžden ani nebudeš vedieť že si mala sekciu 🙂 A ma teraz napadlo, že naši chlapci budú spolu oslavovať, Lukáško narodeniny a Šimonko meniny 🙂 Držte sa a teším sa s Vami 🙂

andy09
30. okt 2013

@ewca no pekne priberá malinký. A Šimonko má už 2550 g a narástol 2,5 cm tak sa teším ako malá 🙂

andy09
30. okt 2013

@lerinka to máš pravdu začína sa velmi rád pestovať a hlavne ked mu vela rozprávam to pozerá a velmi dôležito sa tvári 😀

andy09
30. okt 2013

@januska010 dakujem, no už začína byť z neho riadny chlap 😀

lerinka
30. okt 2013

@eevicka83 presne chápem čo popisuješ 🙂 tiež som mala dve, párik, no dokonalé....potom sa všetko zvrtlo a behom dvoch rokov o dve deti viac, nie vlastné a tým som sa stala matkou mnohopočetnej rodiny, 4detí....ale ak sme chceli ešte spoločné babeno s novým partnerom, tak to už je toto piate ešte v brušku kopkajúce a to už sama nechápem čo mám v profile 🙂 takže chápem, že ľuďom je to divné, sama som k takým patrila....však som vždy chcela jedináčika.... 🙂 🙂 🙂 takže máš môj obdiv, ja som na rozdiel od Teba po tom sama netúžila, priniesol život...
ale ono to nie je také zložité ako to vyzerá, sama uvidíš 🙂

lerinka
30. okt 2013

@andy09 😀 ono tí drobci vedia, že sú straaašne dôležitý 🙂

vejusa
30. okt 2013

@lerinka no snažím sa nestresovať, bruško tvrdne síce pravidelne po tých 10 minútach, ale bolesti žiadne...uvidíme, čo mi ráno povie, určite dám vedieť...a ďakujem 🙂

lerinka
30. okt 2013

@vejusa a to až tak cítiš, že 10minút a prestane? mne keď stvrdne bruško tak pobolieva od pohybov, ale ani si nevšimnem kedy prestane....magnézium som si dávala max. 1 denne, ale to už teraz netreba, už sa teš zo sťahov 🙂 neboj, bude horšie 🙂 a to nemyslím v zlom, ale lepšie už byť nemôže ak chceme dostať tie trojkilové mrňatá z bruška von 🙂

katyka11
31. okt 2013

@lerinka rodili sme na Antolskej... spinal? No ok, az na to ze rana boli po sekcii...ale na obed ma uz stavaju...a deticky nam nosia na papkanie...aj na dlhsie... tak to je super pocit

katyka11
31. okt 2013

@andy09 ano ano... ja som studovala kalendar na vzdycharni...a hned som na Vas myslela.... 🙂)) ze zasa cosi spolocne... no mna budu dnes na obed zdvihat... tak snad bude dobre... a teraz buntosim, lebo som uz hladna jak cert,a ten feniklovy caj neni buuuuh vi co 🙂)))

kwetinnka
31. okt 2013

@katyka11 gratulujeme...asnad bilesti rychlo pominu...aj ti ho prilozili po porode ci hned vzali?
Sato tu kraassne rozrasta.... 😀

sonka_d
31. okt 2013

@lerinka No teta na Socialnej p. bola super - vyzvu na predlozenie rodneho listu vraj posielaju pausalne a niekedy aj skor.. jednoznacne sa nudila a tak dala vsetkych naraz tlacit a zasielat.. rodny list budeme mat v pondelok, lebo je tu ten sviatok... ale potom uradujeme 🙂

matrix87
31. okt 2013

Ahojte prvý deň je za nami 🙂 a tato nás doma prekvapil balonmi peknymi srdiečkovymi nad postielkou,len som ich nestihla odfotit.lebo tato ich dal potom dole,lebo sa bál,aby nepraskli pri malom 🙂 ale čo som odfotila je krásna kytica na privítanie 🙂

januska010
31. okt 2013

@andy09 Ja si svojho tiež musím odvážiť 🙂 Koľko mi to pribral.

matrix87
31. okt 2013

A este som vám zabudla napísať,aký je tato zlatý,ked sme doma 🙂 ticho je,učí sa prebalovat,chytať a obliekať svistadlo 🙂 je úplne že super.keby ste ho videli naživo,tak sa aj pobavite na nom troška 🙂

jaja018
31. okt 2013

Baby dnešná poradňa 37tt zavreta na 100 zámkov☹ Na pôrod to ani z ďaleka nevyzerá. Sestrička mi namerala tlak 160/90 čo je veľa, ☹ našťastie bielkovina ani opuch nie je takže zatiaľ sme doma. Kontrola o týždeň.

vejusa
31. okt 2013

Baby tak zajtra večer nastupujem do nemocnice, dajú mi tú čipku na otváranie a v sobotu vyvolávame 🙂 ale možno to aj samè príde, dnes mi odišla zátka...ešte musím stihnúť pobehať hroby...držte palčeky 🙂

lerinka
31. okt 2013

@vejusa tak radšej nech sa to samé rozbehne, drž sa...onedlho budeš mať malého pri sebe 🙂

vejusa
31. okt 2013

@lerinka ďakujem 🙂

kajca84
31. okt 2013

@vejusa nooo,mozno bude namiesto behania po cintoríne bezanie do nemocnice.Ked mne odisla zátka,o pár hodín sme sli do nemocnice 😉 Ale ved uvidís,kazdá to má inak ale hlavne,ze onedlho budes mat Maximka pri sebe,tak nech to dobre dopadne 😉