icon

Pôrod v novembri 2013

mariankamk
22. feb 2013

Pre všetky budúce novembrové mamy v roku 2013.

lerinka
27. mar 2013

@grace @blondy12 @adka11 @inka070707 a všetky
veľmi to pomáha vedieť, keď máme obavy, že to nie je nič nezvyčajné...fakt sa tehu rieši moc skoro a zabráni sa potratom často...ale strašne veľa stresu majú baby, ktoré by ešte ani nemali ešte riešiť, že sú tehu... a sledovať vak...plod...srdce..placentu...testy...vždy bude niečo...bože veď aj ja sledujem...

@kajca84 ja mám tiež duphaston (špinila som zas dva dni), našťastie ani slovo nepadlo o ležaní v nemocnici ...keď som krvácala pri dcére tiež mi povedali telo sa chce zbaviť, môže to byť postihnuté, nie, povedz si, maternica rastie a bohvie čo sa tam deje, slabučko špiníme, ale telo sa toho nechce zbaviť....telo si TY! drž sa...

@januska010 blahoželám k šťastiu 🙂

vierocka1490
27. mar 2013

@nanuska123 ja beriem LADY VITA

euka210
27. mar 2013

@adka11 no ja som bola v 5t a moja tiez videla len zarodok, na srdiecko ci bije pojdem po Velkej noci. Je este proste skoro. Pokial lekar neriesil, tak je to v poriadku, nestresovala by som zbytocne.

eevicka83
27. mar 2013

Baby ja som bola vcera na sone mam suseda gynekologa tak ho muz iba tak zase poprosil a tak mi dal aj fotku. Som v 9 tt a malicke ma dlzku 2,4 cm.srdiecko bilo. Tesim sa velmi ale zaroven aj velmi bojim nech je vsetko o.k.!spokojnejsia budem aj tak iba po 12 tt a najspokojnejsia po porode ked bude dufam vsefko o.k.
Dufam ze vsetky co sme tu budeme mat na konci zdrave babetka.

gretula1975
27. mar 2013

@lerinka ahoj.ja co mam nove??? Az do utorka budem cakat.a asi ma do vtedy porazi.ale citim sa hrozne.zle mi byva od rana do vecera nechuti mi jest a co je des ani sex mi nechuti!mate aj vy take priznaky tehotenstva?

januska010
27. mar 2013

@lerinka Ďakujem krásne 🙂

ewca
27. mar 2013

@eevicka83 no ja som si to tiez hovoria pri prvom tehu, ze ked budem mat 12tt za sebou uz bude dobre, potom ze ked budem po gen. testoch a povedia ze je vsetko ok, ze bude dobre, potom ze ked budem citit pohyby...a nakoniec som sa bala cele tehu, potom porodu a po porode to ziadnej matke nemusim ani vysvetlovat 🙂

eevicka83
27. mar 2013

@gretula1975 no ja nemam chut na sex uz od prveho tehotenstva to uz preslo 7 rokov..🙂)) no je pravda ze nikdy som nebola typ co to hrozne zboznoval ale byvalo to lepsie...

eevicka83
27. mar 2013

@ewca no presne ja to viem uz teraz ze sa budem bat cele tehu ale teraz sa bojim dost kym su tie rizikove tyzdne...

ewca
27. mar 2013

@eevicka83 to verim, to aj ja...este viac ako pri dcere 🙂 ale musime mysliet pozitivne a bude vsetko ok

zigy
27. mar 2013

Taaak,vsetko je ok,srdiecko bije a iba jedno :D tak dalsie uz hadam nenajdu o 2tyzdne. Bublinka má 13mm,takze je 7t 6d. Pytala som sa na odber plod.vody a nemusím ist,jupiii.Namiesto toho ma posle do ZA na genetiku 🙂

trish31
27. mar 2013

@zigy gratulka 🙂

inka070707
27. mar 2013

@zigy na odber plodovej vody alias amniocentezu sa chodi po triple testoch v 15. tyzdni, ak su zle vysledky, tvoj lekar/ka vidi az takto dopredu? 😉

zigy
27. mar 2013

@inka070707 nevidi,ja ich mam mat koli veku 🙂
som mladá pani v starsom veku 😀 @trish31 dakujem. 🙂

andy09
27. mar 2013

jááj baby mne je dnes nejako na dve veci...od večera mám pocit bolenia podbruška ako keby mám dostať menzes ale len slabučké a ked sedím, ked chodím a ležím nič a bolí ma chrbát. Možno je to aj tým že v tomto čase by som rovno ten menzes mala mať, ale už sa len chodím na wc kontrolovať.

andy09
27. mar 2013

@zigy tak gratulujem ja som bola v pondelok u lekárky a som bola 8tt+2 a mali sme 12 mm

zigy
27. mar 2013

@andy09 gratulujem, tak sme skoro rovnako 🙂

eevicka83
27. mar 2013

Tak ja som podla tych rozmerov asi naozaj 9w0d to znamena ze by som zacala 10tt? Na papieri to mam tak napisane ale mala by som byt iba 8w0d.no neviem je to jedno hlavne nech sme o.k.

Mne uz nebyva tak zle aj vam to uz ustupuje ktore ste uz 8-9tt?

hana2626
27. mar 2013

Tak hlasim sa aj ja s dobrymi spravami. Dnes som po prvykrat videla mojho drobceka v brusku. Je to uz seriozny maly cloviecik, ma 9 mm a srdiecko bije ako zvon 🙂

hana2626
27. mar 2013

A este nieco, uz som dostala aj tehu knizku a startovaci tehu balicek 🙂

55kvetinka55
27. mar 2013

@lerinka jej ďakujem za opytanie;))ja som dnes presne 6+6,takze 7tt, a bil vidieť v pondelok zatiaľ len vak a v nom žĺtok;))idem az o 3tyzdne to budem v 11tt,tak uz bude hadam aj srdiečko aj bábätko pekne vidieť;))a vy ako ??ako sa cítiš??

lerinka
27. mar 2013

@gretula1975 ubehne to,ved je vesela velka noc 🙂 aj so sniezikom...nevolnosti mna na male vynimky obchadzaju...na mne to nemoze byt este vidno,tak chvalabohu
@andy09 bolesti v brusku mozu byt,maternica taha tie vaziva,ktorymi je prichytena,mne to priipada akoby v mieste vajecnikov bolelo....ked dlhsie lezim nemam ich vobec...v noci som ako civil a nie tehula 🙂 ale zas sa budim okolopiatej tiez...hrozny cas na depkovanie 🙂

lerinka
27. mar 2013

@55kvetinka55 super! Nejak dobre ti nasi muzi sibali ked sa to tu hemzi uz krasnymi vajkami a zltkami 🙂))

pechlinka
27. mar 2013

@hana2626 Ahoj...co je prosim ta ten tehu balicek.. 🙂

mata258
27. mar 2013

Ahojte🙂...môžem sa pridať do skupiny?..Včera mi doktor oznámil radostnú správu a že sme v 5 tyždni tak termín by mal byť až na konci novembra...ešte bol vidieť len vačok, ale mám ísť znovu budúci piatok tak už teraz sa neviem dočkať🙂)...A chcela som sa opýtať myslíte že keby sa jedná o dvojičky už by to bolo vidieť?..ešte asi nie že?🙂

lerinka
27. mar 2013

@mata258 ahoj,baby ti poradia,ja tipujem,ze by boli dve gulicky 🙂a blahozelam

zigy
27. mar 2013

@mata258 asi aj ano,bolo by vidno dva žltkove vaky ak sa neprekryvaju 🙂

mata258
27. mar 2013

ďakujem 🙂 ...my sme asi tak narovnako že?..no aj ja si to vravím že asi by boli 2 vačky...vsak uvidime keď tak budúci týžden....a ty sa ako cítiš??

mata258
27. mar 2013

@zigy ďakujem za info ..jedno by na začiatok úplne stačilo veru , len to máme v rodine tak preto som nad tým tak premýšlala🙂

mata258
27. mar 2013

@lerinka ďakujem 🙂 ...my sme asi tak narovnako že?..no aj ja si to vravím že asi by boli 2 vačky...vsak uvidime keď tak budúci týžden....a ty sa ako cítiš??