Prešovčanky II
baby tak som zalozila pokracovanie 😎
dobre ranko 😎
@andrea487 EKOpark Holá hora je v pracovnom týždni okrem pondelka, ktorý slúži ako sanitačný deň, otvorený od 10:00 hod. do 14:30, cez víkend od 13:00 do 15:00..............nasla som to cez google: http://www.presov.sk/portal/?c=12&id=11517 😉
dakujem adky 🙂 ,ale také info som vygooglila i ja na korzári,sme,pis,ale to všetko je staré 1-2roky 😀
myslela som niečo aktuálne či ste tam niektorá nebola teraz niekedy. 😀
ach zade,tak to by som bola dost nastvaná 😖
mi sme boli v piatok,a boli sme tam sami,cca,45min. a tá pani nám vravela,že cakali vacsiu ucast,že už raz to bolo a bolo viac ludí,no ja som jej hned vravela že to je slabunko spropagované... ale zvlástne že takto v nedelu,ked mohli mat vacsiu ucast ako cez týžden.. 😒
od 14.OO do 14.30
Kocky v nedelu o 16 v Sarisi v kine je predstavenie cervena ciapocka babkove divadielko vstup je 1,50 a predstavenie trva 45 min.
Ahojte vsetky mamicky, ktorym nie je lahostajne, ako svoje dieta vychovavate. Momentalne pracujem na bakalarke, v ktorej sa zaoberam tym, ci vychova a starostlivost v prvom roku ma vplyv na neskorsie spravanie dietata. Ak by ste mali cas a chut pomoct, tak mi mozete vypnit dotaznik (pre mamicky deti 18-36mesiacov), staci kliknut na tento link (pripadne skopirujte do vyhliadavaca) :
http://www.kwiksurveys.com/online-survey.php?su...
Je to ananymne. DAKUJEM
Ahojte mamicky prešovčanky, trosku vam skocim do temy, hladam nejaku kamaratku na kocikovanie, klebetenie a tak. V Presove vela mamiciek nepoznam a rada by som sa touto cestou zoznamila s nejakou mamickou.
Ja mam 25 rokov ,5 mesacneho drobceka a byvam na Sidlisku II, tak ak chodite so svojimi detickami na prechadzky okolo Torysy, co tak sa stretnut
Dvom je vzdy veselsie na prechadzke ako samej 😀
maminky kde chodia vaše detičky do školok?aké máte skúsenosti so školkami v Prešove,ja počuvam najviac chváli na Elbu,a na Sabinovskej,malú mám možnost dat bezproblémovo na Mukačevskú,no mám to dost od ruky 🙄
najbližšie máme Majáčik no nepoznám nikoho kto by tam chodil..
dakujem 🙂
@andrea487 majacik je hrozne drahy....inak je super....davalo sa tam 7000sk na mesiac neviem kolko je to teraz....
ahojte maminky, prosim vedeli by ste mi poradit sikovnu pekarku v PO a okoli. mala bude mat o chvilku narodeniny a rada by som jej objednala marcipanovu tortu s motivom Macko Puf alebo Mickey Mouse. vdaka 🙂
@andrea487 ahoj, moja malá chodí do Mamajáčika už tretí rok a som veľmi spokojná. Ak máš nejaké otázky kľudne mi napíš do IP, ak budem vedieť rada odpoviem 🙂
Ahojte, baby chodili ste niektora s babatkom na plavanie do KidFit? Ake to tam je? Moja dcerka bude mat 4mesiace a zvazujem to nikedy v maji resp. v lete. neviete mi poradit? Dik.
@zade my chodime teraz sice mame preruseny kurz lebo maly je od posledneho ockovania v kuse chory ale chodime od pol roka od vtedy su babatka v bazene do pol roka su vo vani. je to v pohode keby moj maly tak nevystrajal nepacia sa mu kolektivne vykonavane veci vo vode 🙂) ale dalo mu to vela po kazdom kurze bol pohybovo stale lepsie a lepsi
@stevka33 kontakt ti dam, musis sa prihlasit cez web oni sa ti ozvu na uvodnu hodinu kde ti ponuknu termin kedy by ste chodili su skupinky a stale rovnako by ste mali. http://www.kidfit.sk/
ahojte mozem sa opytat kde sa daju v Presove kupit autosedacky...nejake obchody, dakujem.....keby ste vedeli aj internetove stranky (ale len PO)

baby neviete náhodou,ako je otvorený ekopark zajtra,nevieme kam zajtra tak by sme sa sli este raz pozriet,ale googlim googlim,a nic,stránku nemajú vobec aktulizovanú 😖
v tej galérii sme boli v piatok malá sa vysalila,super typ kam ist s detúrencami.. 🙂