Prvorodičky - máj 2013
....ahojte tak rýchlo ako som do diskusie prvosnažiliek prišla.......tak rýchlo som aj odišla 😀 ......podarilo sa nám to na prvý šup 😀 ........ je to neuveriteľný pocit a od chvíle čo som to zistila.............stále sa len usmievam......mám energie aj za troch nie to ešte za dvoch 🙂 ............chcela by som aby táto diskusia bola o kočkách, ktoré zažívajú pocit prvého tehotenstva.........aby sme tu dávali nové poznatky a skúsenosti...........poradili jedna druhej.......sama zatial neviem "kudy kam"...........ale to nevadí 😀 nejako to zvládneme......preto píšte....čo máte nové....ako sa stravovať v prvom trimestri.....čo je lepšie a čo nie.....ako priberáme.......my máme momentálne 50 kg 😀 zatial 😀 .........nechutí nám sladké.......pričom doteraz som bez sladkého nevydržala.... 😀 ....zatial zistujem čo a ako........čo nemám jesť..........že nemám cvičiť.........ale ja som ani necvičila 😀 ........dam na seba pozor aby som neochorela a tak...................21.09.2012 ideme na náš prvý ultrazvuk.......teším sa na vaše príspevky.....a prajem krásny prenádherný deň............s úsmevom na tvári 🙂
@erikasofiina 29-ho 🙂 a ty? este mam sice cas, ale uz by som to rada mala za sebou 🙂
tak ja neviem kolko mam ...a kolko si pribrala?
Ahojte baby, ja tiež este čakám, termín 31.5...a zatiaľ to nevyzerá že by sa drobcek ponáhľal.
Baby prajem vám veľa šťastia, nech vam to dopadne co najlepsie a vasi drobcekovia budu co najskor vo vasom naruci. No je tu uz velmi ticho, ale samavto vidim, ze obcas som rada, ked namiesto netu mozem spat alebo si dat dlhu sprchu 😉 ono je to asi troska ine ist domov po piatich dnoch ako po 48 hodinach. Sa hram doma na hrdinku, ze nic ako keby som nerodila a potom to na mna dolahne prave vtedy, ked si mala zmysli byt hore 🙂
@robinoo
@erikasofiina tak to som rada, ze nie som posledna... 🙂 drzim palce...
Ahojte dievcence. Ja mam termin 29.5. Babatko je trosku mensie, 2770g. Vobec sa este necitim na porod, nic ma neboli, len som trochu nemotorna. Drzim nam palceky, nech to pride ked budu babatka pripravene a hlavne nech to bude rychle a bez problemov 🙂
dievcata, moze mi plodova voda zacat odtekat pomalicky? aku ma farbu? nieco malo zo mna vytieklo...je to ciste ako voda, ale naozaj len malinko...
@emakiki Ahoj no co bola to plodovka?
@erikasofiina ahoj, ja neviem, uz som z toho somar, myslim, ze dat si vlozku bola blbost, lebo teraz neviem ci to pokracovalo alebo nie...akoze rano bola vlhka ale neviem kolko toho zo mna vytieklo.... vobec sa necitim dobre, celu noc som nespala... este dnes pockam ako sa to vyvinie a poobede ideme do mesta, tak keby nahodou to pokracuje, behnem do nemocky nech ma pozru...
@robinoo tak to je zaujímavé, tiez som o tom pocula....ale tiez si myslim, ze by to uz bolo zbytocne... 🙂 a ked uz budem v meste tak radsej ten doktor... ale asi to bol len plany poplach, neverím, ze by sa mi to takto rozbiehalo a ubehlo uz min. 15 hod. odvtedy, to by som uz vedela... ale viem ze mi napr. necvrklo lebo som citila kadial to islo...
Ja som práve prišla z poradne a zasa nič, krčok drží ako sviňa. Ak do štvrtka neporodím nastupujem do nemocnice. Dúfam, že to dovtedy príde samé a nebudem potrebovať žiadne vyvolávačky.
ahojte baby tak aj ja to už mám za sebou ... bol to náročný pôrod, stratila som vela krvy, museli mi dat tri transfuzky, ale zvládli sme to .... narodil sa mi krásny chlapček 12. mája o pol piatej ráno ... miery 4410g a 52cm... dnes sme po týždni konečne doma...
@martinka_martinka Gratulujem, no riadneho valibuka si priviedla na svet 😀

@deanka85 Gratulujem k rozkosnej karkulke!
@julinka88 gratulujem k malej bublinke, Zienky, tie vase babatka su take krasne! Nas to este len caka, aj ked uz mame len 12 dni do vyrataneho dna. Ale mam pocit, ze to bude az v juni. 😀 Ale kedy sa babo rozhodne, vtedy pojde von, nechavam to na jeho volbu. Pohoda, klidek.