icon

Prvorodičky - máj 2013

lola7712
10. sep 2012

....ahojte tak rýchlo ako som do diskusie prvosnažiliek prišla.......tak rýchlo som aj odišla 😀 ......podarilo sa nám to na prvý šup 😀 ........ je to neuveriteľný pocit a od chvíle čo som to zistila.............stále sa len usmievam......mám energie aj za troch nie to ešte za dvoch 🙂 ............chcela by som aby táto diskusia bola o kočkách, ktoré zažívajú pocit prvého tehotenstva.........aby sme tu dávali nové poznatky a skúsenosti...........poradili jedna druhej.......sama zatial neviem "kudy kam"...........ale to nevadí 😀 nejako to zvládneme......preto píšte....čo máte nové....ako sa stravovať v prvom trimestri.....čo je lepšie a čo nie.....ako priberáme.......my máme momentálne 50 kg 😀 zatial 😀 .........nechutí nám sladké.......pričom doteraz som bez sladkého nevydržala.... 😀 ....zatial zistujem čo a ako........čo nemám jesť..........že nemám cvičiť.........ale ja som ani necvičila 😀 ........dam na seba pozor aby som neochorela a tak...................21.09.2012 ideme na náš prvý ultrazvuk.......teším sa na vaše príspevky.....a prajem krásny prenádherný deň............s úsmevom na tvári 🙂

dominika1516
27. nov 2012

@simkarobkova neuzivala som ho sice ale po troch mesiacoch co sa nam nedarilo otehotniet tak som zacala pit alchemilku a brala femibion a do asi troch mesiacov od kedy som zacala brat som otehotnela ale vela pomohla aj dovolenka sice sme boli len na Slovensku ale boli sme s drahym sami a vypli sme od vsetkeho z dovolenky sme sa vratili 4.8. a pozitivny testik mi vysiel 7.9. takze iste to pomohlo skuste ist niekam spolu alebo len vypnite a nemysli na babo a ze sa vam nedari proste uzivaj si a bud s polovickou a venujte sa len sebe .. drzim palceky aby si sa k nam pridala co najskor :-*

dominika1516
27. nov 2012

@inviav presne ved je to nadherne aj ked nadavam ze nemozem spat na bruchu a nosit moje oblubene bedrove nohavice no to vsetko je nepatrne pri tych krasach co tehu prinasa uz aj ja chcem citit to co ty ani sa necudujem ze si prestala az pracovat 😉 .. kraaasne a tisko ti zavidim 😀 😀 kuusok len :-P .. nemam este tehu gate jedny som si kupila take rifle co nesu na gombik ale len taky patent maju ale nie su to tehu nohavice no uz som si vedoma zeby sa mi zisli lebo ked sedim v praci tak mi vadi ked ma tlaci nieco na bruchu takze aj ja uz musim popozerat nejake .. :-\ .. 😉 chcela som leginy ale na zimu som zatial nenasla take fajne teple takze hladam stale .. aj ja som nervozna nic si z toho nerob sak to hormony 😀 😀 .. mna zas boli kazdy den hlava ale az migrenovo silno :'( .. papam uz aj sem tam paralen ak je to silne lebo niekedy sa to neda vydrzat :-\ :'(

dominika1516
27. nov 2012

@lydusska aj ja dufam moja ze bude mimi v pohode .. a ty ako nakupujes uz tehu oblecenie ci netreba este .. inak kedy zacnes nakupovat pre babo?

mici2
27. nov 2012

@inviav ja som nikdy vyrážky nemala, 2týž. dozadu neskutočne čo sa mi vyhodilo na tvári, červené fľaky, do toho 2 opary na perách a ešte k tomu sa mi zdurili a zapálili ďasná ☹ to už som mala slzy v očiach...týždeň nato mi bolo potvrdené, že budeme mať dievčatko 🙂 normálne som to cítila, že bude baba, škaredšia už byť nemôžem naozaj....teraz sa s mužom smejeme, lebo on stále dúfa, že jej narastie pipík 🙂

julinka88
27. nov 2012

Dievčence neska som si fotila bruško a zatial také malinké alebo ako ste na tom vy??? 😀

lucynka777
27. nov 2012

@mici2 ja mam taky isty problem aj s dasnami, aj pletou 🙂 dnes som si na pravej polovicke tvare naratala 9 pupakov...inak tie dasna som konzultovala so zubarkou a vraj to je len sposobene hormonami a nejde o ziadny zapal, mne odporucila si kupit tu najjemnejsiu zubnu kefku curaprox

lucynka777
27. nov 2012

@inviav ty uz 14.12. budes vediet co to bude? ja az 3.1. idem najblizsie v 22tt a to mame rovnaky termin 🙂

mici2
27. nov 2012

@lucynka777 vieš čo, ja som bola 4 týždne dozadu u zubára a bez kazu...za týždeň opary a zdurené ďasná, volala som zubárovi, ten ma samozrejme nevzal lebo mam opary, ale mám si kloktať repíkom ústnu dutinu. Tri dni som si kloktala, nič nepomohlo, kupila som si pastu parodontax, kefku curaprox najjemnejšiu a corsodyl (ružová vodička) vhodná aj pre tehuľky. Toto mi zabralo, nevravím, že mám ďasná ako predtým, ale je to podstatne lepšie a mi to odpúcha postupne...

lucynka777
27. nov 2012

@mici2 aj ja som si chcela kupit parodontax, ale zubarka mi ju zakazala, ze to nie je pre tehotne a ja nemam parodontozu 😀 ja kloktam listerine fialovy a uz nemam opuchnute dasna

mici2
27. nov 2012

@lucynka777 tak dufajme, že už budeme len zdravé a aj naše detičky...🙂

dudi30
27. nov 2012

@julinka88 pekné bruško... ja zatial nemám ani jednu fotku :( ktorý si presne týžden?

julinka88
27. nov 2012

@dudi30 od zajtra som 18tt a bruško Ti už rastie?? 😀

dudi30
27. nov 2012

@julinka88 ja mám také mini bruško.. čakám kým trochu narastie a potom začnem fotit 🙂 ja som presne 15tt ... tak snad ta rychle dobehnem 🙂

julinka88
27. nov 2012

o tom nepochybujem zachvilku ma dobehneš..15tt???inak mám v albumíku aj foto kde som 14tt +4d tak si možeš porovnať či máš aspoň také mini mini 🙂 neboj sa ani sa nenazdáme a budeme v pôrodnici 😀

lydusska
27. nov 2012

@mykaellle no moja dari, Nedari, hhh zatlkam ze som iba pribrala hhh. Nakolko mam dost velku nadvahu tak mi to IDE jednoducho zatlkat a dokonca som na nohach/ stehnach schudla, iba brusko sa mi zvacsilo ;)

lydusska
27. nov 2012

@dominika1516 vies co moja uz mam pokusenie zacat nakupovat pre babo, ale manzel ma stale drzi na kratko co som I Trosku rada, takze az ked budu zlavy po Vianociach zacnem nakupovat. No a tehotenska moda, ja uz mam tehu nohavice uz od 11-12 teho tyzdna lebo ma tlacili vsetky moje nohavice v pase a to sa mi nepacilo, lebo cim dalej to bolo iba horsie.... Tak tie uz mam skoro 2 mesiace hhh, Len si budem musiet nejake aspon 2 svetriky kupit lebo mi zacinaju vyliezat na brusku vsetky co mam. A co ty? Uz brusko vyskocilo ze musis kupovat tehu modu?

anietka
27. nov 2012

Baby ja keď pozerám vaše brušká tak moje mi príde obrovské. Síce som nikdy nebola chudá a bruško som mala stále. Musím sa vám aj ja odfotiť, ale to sa odfotím ráno, lebo večer sa mi moje bruško zdá väčšie ako ráno 😀 . Pekný večer

mykaellle
27. nov 2012

@inviav tak endo je endokrinologia, neviem sa tam dovolat druhy den. .a netrpezlivo cakam na nasu rybku, nech uz pláááva ;)
@lucynka777 tak asi tie kabaty budeme riesit na poslednu chvilu 😉 alebo plachta? 😀
@anietka vďaka, dúfam, že to nebude žiadne vážne 😉

mykaellle
27. nov 2012

@lydusska
@anietka kočky fotkyyy 😉

lydusska
27. nov 2012

@mykaellle coskoro moja. Asi cez vikend ak sa podari a bude cas, Len ja sa zbytocne nechcem prilis fotit lebo ten rozdiel tam moc nebude vidiet. Uz mam 2 foto: prva z 10teho tyzdna, druha z 15 teho a dalsich chcem az z 20teho robit tak este neviem ci si ma presvedcila aby som si foto urobila skor ;D lol

mykaellle
27. nov 2012

@lydusska budem robit psychoteror 😀 svokra sa mi dnes smiala ze mne po vikende zas velmi vyskocilo 😉

janulik_81
27. nov 2012

Dnes mame 171 dni po svadbe a 170 dni do porodu 🙂

lydusska
27. nov 2012

@lucynka777 no asi budeme odkazane na teplaky hhh ;). Ja si tiez z tej zimnej kolekcie tehotenskej mody vybrat nemozem... ;(

anietka
27. nov 2012

@mykaellle slubujem zajtra ma mužíček odfotí a aj profilovku si konečne dajakú pohladám, čo mi nezrušia ako tú poslednú - tú som tu mala od začiatku a zrazu im vadila 😒 ...no čo už

angel31
27. nov 2012

dievcata ja som taka spokojna.. moj muzicek konecne prisiel po dlhej dobe.. mi sme mali taku romantikus...no co vam budem vypravat... este som aj usetrila na lekarovi... uz 2 dni som ako zduta koza, cela som nafuknuta a vsetko ma bolelo.. hlavne hlava.. ja mam tusim vkuse s nou problemy odkedy som tehotna... nastastie moj muz vie co mi pomaha a vie kde su tie neuro -body a odrazu sa citim fajn...aj nasej muchotravecko to pomohlo, lebo ked mamicku nic neboli a nema pocit nafuknutej kozy tak sa ta tazoba neprenasa na nu...

inviav
28. nov 2012

@dominika1516 hlava ma bolieva tiez, ale nie kazdy den, tak je fajn..doktor mi povedal, ze keby to bolo moc caste, tak mam behnut na nurologiu, ale zatial sa drzim..ja som si este nastastie tabletku nemusela dat..minule to ale bolo na male, ale mohla som si pospat, tak to pomohlo...mne akurat vcera prisli leginy co som si objednala z internetu a su dost hrube...skoro ako rifle...mozno o nieco tensie, ale to len kusok...mozem si dat pod ne pripadne aj pancuchy..ked chces, poslala by som ti stranku, kde som to objednala 🙂

inviav
28. nov 2012

@mici2 ja si teraz pripadam nejako podobne ako ty...my velmi tuzime po babatku bez pipika, tak snad aj my dostaneme taku spravu ako ty 😀 ked nie, tak si na dievcatko davame este jeden pokus 🙂

inviav
28. nov 2012

@lucynka777 a su este aj niektore, co maju termin po nas a budu to vediet este skor ako ja...a ty v decembri nejdes doktorovi?

inviav
28. nov 2012

@julinka88 jeeej, ake malinke brusko..konecne vidim aj nejake mensie ako mam ja 🙂

julinka88
28. nov 2012

@inviav 😀 veď ja vás určite dobehnem 😉