Prvorodičky - máj 2013
....ahojte tak rýchlo ako som do diskusie prvosnažiliek prišla.......tak rýchlo som aj odišla 😀 ......podarilo sa nám to na prvý šup 😀 ........ je to neuveriteľný pocit a od chvíle čo som to zistila.............stále sa len usmievam......mám energie aj za troch nie to ešte za dvoch 🙂 ............chcela by som aby táto diskusia bola o kočkách, ktoré zažívajú pocit prvého tehotenstva.........aby sme tu dávali nové poznatky a skúsenosti...........poradili jedna druhej.......sama zatial neviem "kudy kam"...........ale to nevadí 😀 nejako to zvládneme......preto píšte....čo máte nové....ako sa stravovať v prvom trimestri.....čo je lepšie a čo nie.....ako priberáme.......my máme momentálne 50 kg 😀 zatial 😀 .........nechutí nám sladké.......pričom doteraz som bez sladkého nevydržala.... 😀 ....zatial zistujem čo a ako........čo nemám jesť..........že nemám cvičiť.........ale ja som ani necvičila 😀 ........dam na seba pozor aby som neochorela a tak...................21.09.2012 ideme na náš prvý ultrazvuk.......teším sa na vaše príspevky.....a prajem krásny prenádherný deň............s úsmevom na tvári 🙂
@dominika1516 to ma mrzi, ze nemas fotku..neviem na co vlastne caka, ked cim dalej to bude len obtiaznejsie, aby sa babo na fotku zmestilo...takze pohlavie este nevies? kedy mas dalsiu poradnu?...tak ty to mas teda takto prespekulovane..mne napiect nema kto..ale tak nastastie ma to aj celkom bavi 🙂 tak ta zelena tam bude akurat kricat..tak to ste dobre vymysleli, babo sa aspon v izbicke neprehliadne 🙂 my si na vianoce nekupujeme nic...ked tak tak iba babatku nieco kupime ale to je cele a potom este rodine....mamina mi akurat spominala, ze ked som bola este v brusku, tak ze aj ona ked moc robila, tak som ju zacala kopat..tiez som bola asi taka leniva ako to tvoje 🙂 moje zatial robotu zvlada a dneska som znovu citila mrvenie ale uz viackrat za den nielen raz 🙂
@angel31 hhh no ked mi vysvetlis co je to ten karas tak ti poviem ako to citim. Teraz v poslednom case to citim iba tak narazovo a zmenil sa mi cas tych pohybov, predtym to bolo rano medzi 10-11 tou a teraz je to vacsinou az vecer. Obcasne to citim ako take zavlnenie v podbrusku a obcas take narazove potlacenie zvnutra ;). Naposledy to bolo dost silne asi ritka, alebo hlavicka, pocit to Bol ako keby bublinka sa vytvorila a hned I zmizla ;). Cmukp
a ja mam k tomu mrveniu pocit, ze z mojej muchotravecky bude parnokopytnicek divy 😀
Baby vcera ma manzel prekvapil tym vankusom pre tehotne a spinkalo sa mi na nom uzasne ;). Uz ho mate aj vy ci este nepotrebujete? Inak sa musim pochvalit lebo sa tesim, idem na Slovensko v januari, takze za mesiac jupiii ;). Cmuk babenky moje
@lydusska 🙂 tak mariu kalasovu som nemyslela 😉 aj ked po pravde ta moja muchotravecka sa tam ma ako onasis,,vody kopec, vlny tiez, jedla kolko len chce, aj arie pocuva 🙂 a maminka sa tvari jak aristoteles najmudrejsi obcas 😀 tatinka radsej nespominam.. lebo by ma muchotravecka kopla za trest 😀 ale co.. moj milovany nestastnik je taky podareny.. a vtedy ho mam este vacsiu chut muckovat 🙂 ked mne to pride take srandovne ked sa ta muchotravecka tak hmyri.. uplne ako maly karasko 🙂 idem na kludovy rezim, teda viac spanku, nakolko mam zas tie hnusne neurozy a vadi mi to.. vzdy sa mi to vyskytne bud z nedostatku kludu alebo ked mam nervy.. a teraz asi to prve...
ahojte ste tu niektorá ??? Ja som dnes v 19tt a nám sa podarilo náhodou :D ako sa máte ako to prežívate?
ahojte maminy,l tak ja som dnes 18+2tt a termín 6 mája.. ako sa máte?? koľko ste pribrali ? ja 5kg ale jediné čo ma hnevá že žiadne pohybyy :-/
@monique_25 AHOJ.. VACSINOU JE TO VZDY NAHODA..A O TO VIAC SA TREBA TESIT 🙂
......joooj baby moje........sedím v práci, pijem čajík a vôbec ale vôbec sa mi nič nechce.......... 😀
Ahojte, Tak aj ja sa pripajam to tejto temy.🙂 My mame termin 2.5.2013. Pribrali sme okolo 5 kg a malicke sa zacina riadne mrvit🙂
normalne vam zavidim ze ste tak malinko pribrali 🙂 ja uz som nejakych 7 kg...najviac som pribrala prve 3 mesiace, teraz sa mi vaha ustalila
ja som tiež doma, zapálené hrdlo ma trápi ☹ nič sa mi nechce a do toho mam ešte bolesti hlavy ☹ nikdy som nebola toľko chorá ako teraz, bolesť hlavy som mavala možno raz do roka...raňajky boli mliečko s croassantom,maslo a medík...aspon tie som si dopriala...schudla som kilečko z pôvodných 2,5kg za 19tt na 1,5kg...☹

@mykaellle ja som pribrala zatiaľ presne ako ty:2,5kg....ja sa snažím "nežrať" ale iba jesť 🙂 takže po šiestej žiadne rohliky, sladkosti...radšej sa rozbijem do 18 hod a potom mi na noc nie je zle...niekedy už mi škrvká v brušku ked idem neskoro spať...ale ráno zasa rozbíjačka 😀