icon

Prvorodičky - máj 2013

lola7712
10. sep 2012

....ahojte tak rýchlo ako som do diskusie prvosnažiliek prišla.......tak rýchlo som aj odišla 😀 ......podarilo sa nám to na prvý šup 😀 ........ je to neuveriteľný pocit a od chvíle čo som to zistila.............stále sa len usmievam......mám energie aj za troch nie to ešte za dvoch 🙂 ............chcela by som aby táto diskusia bola o kočkách, ktoré zažívajú pocit prvého tehotenstva.........aby sme tu dávali nové poznatky a skúsenosti...........poradili jedna druhej.......sama zatial neviem "kudy kam"...........ale to nevadí 😀 nejako to zvládneme......preto píšte....čo máte nové....ako sa stravovať v prvom trimestri.....čo je lepšie a čo nie.....ako priberáme.......my máme momentálne 50 kg 😀 zatial 😀 .........nechutí nám sladké.......pričom doteraz som bez sladkého nevydržala.... 😀 ....zatial zistujem čo a ako........čo nemám jesť..........že nemám cvičiť.........ale ja som ani necvičila 😀 ........dam na seba pozor aby som neochorela a tak...................21.09.2012 ideme na náš prvý ultrazvuk.......teším sa na vaše príspevky.....a prajem krásny prenádherný deň............s úsmevom na tvári 🙂

angel31
6. dec 2012

@ajsenz a to ako vyzera ten pipik na obrazovke??? to je nejako skoro nie??? vraj dievcatko vyzera ako kavove zrnko... tak pipik vyzera tak ze tam nieco trci ci ako?

ajsenz
6. dec 2012

@angel31 no my sme videli mini bodku vedľa toho čiarku a mini bodku..krásne mal roztiahnuté nôžky..ale je mi to jedno čo to bude, chcem chlapca ale pre babu sú krajšie veci aj meno Lejla sa mi páči viac 😀

angel31
7. dec 2012

@ajsenz a co take zahranicne meno si vybrala? ja mam vybrane len meno pre macka... tam to je definitivne.. nad dievcatkovskym menom nepremyslam... to necham na muza.. hadam len nevymysli nejake meno ze mi budu stat vlasy a nestastnej muchotravecke tiez...

ajsenz
7. dec 2012

@angel31 no damiána vymyslel môj chlap a Lejla to je meno nad ktorým sa rozplývam už dlho..ja som chcela aby sa volal michal po ockovi, ale tak no vymyslel toto.. vieš čo neviem, ja ráčkujem tak som nechcela meno na R a toto boli mená kde sme sa obaja zhodli, lebo pri ostatných polemizujeme, ale zas vyberali sme mená kde sa mu nebudú ani posmievať ani sa čudovať a myslím že Lejla a Damián sú normal mená.. však lejlu môžme volať lea, leja a damiána dado dami atď.. a aké meno si vybrala ty ? 🙂

angel31
7. dec 2012

@ajsenz to uz aka pecka.. ja snad umrem.. nebudes mi verit ale ten moj medved tvrdohlavy tiez premysla nad leou...najskor sme chceli mat laru.. ale tak muz vymyslel obdobne meno.. to bude asi tym jeho povolanim..a vraj v rakusku to teraz leti to meno..ja som vymyslela meno petko... 🙂

angel31
7. dec 2012

@ajsenz ale tak hlavne ze to bude nase zlaticko.. nasa mala meganka 🙂 alebo malinky chrobacik 🙂

dominika1516
7. dec 2012

@inviav dakujem a tiez dufam ze to dopadne stastne 😉 .. jeej tak to mas mileho lekara a inak to ked mam moja lekarka natoceny monitor na seba desi aj mna a este ked ma ten vyraz tvare taky zamysleny a upreny pohlad tak uz len tropnem co mi povie .. nooo aj ja makam jak fredka v praci a doma mi pomaha drahy takze pohodka ale cas uteka riedne rychlo ani sa nenazdame a rodime 😀 .. noo ani mna netesi predstava svadby v zime a este ked bude taka ako teraz tak to ani ze romanticke nieje skor ma to desilo takze sme sa porozpravali a dohodli najprv bytik a potom svadba 😉

dudi30
7. dec 2012

@ajsenz tak sa pýtam, lebo našla som pekný kočík, síce z druhej ruky a potrebuje sa ho zbavit.. je za super cenu, v záruke a velmi by som ho chcela.. tak neviem či kúpit alebo nie :( :( hm..... není to skoro?

dudi30
7. dec 2012

@ajsenz tak sa pýtam, lebo našla som pekný kočík, síce z druhej ruky a potrebuje sa ho zbavit.. je za super cenu, v záruke a velmi by som ho chcela.. tak neviem či kúpit alebo nie :( :( hm..... není to skoro?

angel31
7. dec 2012

@dudi30 kukla som.. to chces asi tu bexu? je to podobne tomu aky chcem ja... len ja chcem ten cam dynamico... nevidela som ho nazivo zblizka, ale zaujal ma ze je velmi komfortny a hlavne prakticky.. od koleciek az po konstrukciu... a ak myslis tu bexu.. tak az na par drobnosti je rovnaky

dudi30
7. dec 2012

@angel31 ano ano.. zatial je bexa môj favorit 🙂 tiež som ho nevidela naživo... ale na fotkách je super 🙂

ajsenz
7. dec 2012

@dudi30 kľudne si ho kúp podľa mňa, je blbosť že niektoré chcú až po pôrode lebo to nosí smolu.. ja končím 5ty mesiac a po svadbe čiže po 12 januári už ideme aj postieľku aj kočík kupovať.Mojej spolužiačke sa stalo to že dva dni po stužkovej jej odtiekla plodová a rodila v 7 mesiaci a nemali ešte nič nakúpené čiže dokým bola s malou v nemocnici museli naraz kupovať...čiže lepšie skôr ako na poslednú chvíľu .. poznám také ktoré už do 1 trimestra majú nakúpené všetko 😀

dudi30
7. dec 2012

@ajsenz tak 1trimester.. to je moooc skoro... to by som si ani ponožky nekúpila 🙂 lebo aj kamoška mi hovorí,... to je skoro.. nic nekupuj... to ti stačí až v 7mesiaci.. neviem kde mi hlava stojí 🙂

ajsenz
7. dec 2012

čautéé baby aký kočík chcete?? Ja sa rozhodujem nad značkou baby active a camarelo Q12 alebo ešte camarelo sandero. Len ten stojí 400evri tak asi ten niee.. vy máte niektorá skúsenosti s touto značkou ? Ja som chcela strašne taký aj pekne farebný, potom odpružený a gumené kolá. A tieto obydve značky ich majú..a dokopy za 350evri kúpite k nemu všetko. 🙂 aak viete radte mi len k týmto dvom značkám už nechcem pozerať ďalšie lebo ma drbne 😀 😀

ajsenz
7. dec 2012

@dudi30 ja som v 6 týždni mala doma 3 dupačiek 😀 teraz som v 19 a mám už jednu poličku zapratanú vecami od kamošky . Potom aj body čo som ja kupovala, také gatuše, moja mamka na vianoce toho veľa nakúpila, už máme doma aj fusak, kolotoč nad postieľku, tteraz mi dojde z netu spací vak a zavinovačka. A v januári už kočík a spol ideme... nech mám do 7 mesiaca všetko

dudi30
7. dec 2012

@ajsenz no ty si ako dobre vybavená 🙂 supeeer 🙂 ja mám tiež kolotoč zatial iba doma od kamošky, postielku mi dá neskôr aj s prebalovakom.. cze týžden idem k našim kuk na veci čo nám ostali po segre.. tak sa na to teším... tak keby som išla podla kamošky, tak veci nakupujem týžden pred porodom 🙂 ale tak nemám peniaze naraz na všetko, tiež si myslím že je fajn kupovat všetko postupne nie?

lola7712
autor
7. dec 2012

..........ako dievčence..........priniesol vám niečo Mikuláš????? 🙂

.........a inak ako sa máme??? Rastieme??? Priberáme???? 😀 😀

ajsenz
7. dec 2012

@dudi30 však áno, ale my už po svadbe ideme nárazovo kupovať všetko, prevažne takmer všetko je z internetu lebo tam sú lepšie ceny ako v obchodoch. A vecičky a také že kozmetika to možno mesiac pred pôrodom nakúpim.

ajsenz
7. dec 2012

@lola7712 priberáme priberáme 😀 😀 mikuláš big milku ktorá už odpočíva v bruchu mojom 😀 a vám?

julinka88
7. dec 2012

ahojte kočky pozerám že mikuláš chodil.... aj u nás chodil 🙂
ale dneská sa teším miidem niečo pre babčo nakúpiť 🙂

mimik456
7. dec 2012

Ahojte baby tak sme doma z poradne dopadla super maličký má v brušku leháro je mu tam určite výborne len si cmulal palcek a poskakoval si..... už viem prečo mi tak nerastie bruško lebo drobček sa mi uložil na ladvinách tak preto mi aj clenky opuchaju a chodim stále na WC.... ale ináč je v poriadku aj ja už sa neviem dočkať dalšej poradne.....

angel31
7. dec 2012

@ajsenz no.. tak teraz som aj ja dopletena.. ten camarello je ozaj pekny... taky zaujimavy.. ale aj ten druhy je pekny.. musis si vybrat asi podla toho co chces a ocakavas od kocika

inviav
7. dec 2012

@mimik456 ti nasi drobcekovia su aki podobni..moj si tiez minule cmulal palcek a este k tomu aj vyhadzoval ritkou 🙂 hadam sa po case presunie blizsie k prednej strane teda...kedy mas dalsiu poradnu? neukazalo co ma medzi nozickami?

inviav
7. dec 2012

@dominika1516 ved moj doktor ma tiez najprv taky pohlad, ze neviem co mam cakat..ale potom neskor sa uz aj usmieva, ked tam odomna pocuje, ze jeeeej 🙂 mne tiez moj strasne vela pomaha a v poslednej dobe som aj dost unavena, asi na mna nieco lezie, lebo aj hrdlo ma uz zacalo pobolievat 😒 inak minule mi nas tatinko povedal, ze ked uz sa babo narodi a bude vacsie, tak ze si urobime vylet autom...a ja na to, ze kde..a on ze Dominiku pozret aj jej drobceka...tak som mu hovorila, ze ona je z vychodu...a on na to, ze no a? 😀

mimik456
7. dec 2012

@inviav to vážne tak potom super.... nič sa neukázalo zase zavadzala nožička ale nevadí.... dalsie až po sviatkoch 4,1.2013....

veronikabb
7. dec 2012

baby ja mám asi žraloka v brušku .... mrví sa o dušu a šteklí ma 😀 😀 😀

ajsenz
7. dec 2012

@veronikabb tak to ti závidím môj sa asi hrá na sochu :D nepohybuje sa

mykaellle
7. dec 2012

Dievčatá, nebolieva Vás bruško? Ja mám také tlaky v podbrušku, že uff, tak predychávam. Dúfam, že je malé v poriadku..