Prvorodičky - máj 2013
....ahojte tak rýchlo ako som do diskusie prvosnažiliek prišla.......tak rýchlo som aj odišla 😀 ......podarilo sa nám to na prvý šup 😀 ........ je to neuveriteľný pocit a od chvíle čo som to zistila.............stále sa len usmievam......mám energie aj za troch nie to ešte za dvoch 🙂 ............chcela by som aby táto diskusia bola o kočkách, ktoré zažívajú pocit prvého tehotenstva.........aby sme tu dávali nové poznatky a skúsenosti...........poradili jedna druhej.......sama zatial neviem "kudy kam"...........ale to nevadí 😀 nejako to zvládneme......preto píšte....čo máte nové....ako sa stravovať v prvom trimestri.....čo je lepšie a čo nie.....ako priberáme.......my máme momentálne 50 kg 😀 zatial 😀 .........nechutí nám sladké.......pričom doteraz som bez sladkého nevydržala.... 😀 ....zatial zistujem čo a ako........čo nemám jesť..........že nemám cvičiť.........ale ja som ani necvičila 😀 ........dam na seba pozor aby som neochorela a tak...................21.09.2012 ideme na náš prvý ultrazvuk.......teším sa na vaše príspevky.....a prajem krásny prenádherný deň............s úsmevom na tvári 🙂
@angel31 no damiána vymyslel môj chlap a Lejla to je meno nad ktorým sa rozplývam už dlho..ja som chcela aby sa volal michal po ockovi, ale tak no vymyslel toto.. vieš čo neviem, ja ráčkujem tak som nechcela meno na R a toto boli mená kde sme sa obaja zhodli, lebo pri ostatných polemizujeme, ale zas vyberali sme mená kde sa mu nebudú ani posmievať ani sa čudovať a myslím že Lejla a Damián sú normal mená.. však lejlu môžme volať lea, leja a damiána dado dami atď.. a aké meno si vybrala ty ? 🙂
@ajsenz to uz aka pecka.. ja snad umrem.. nebudes mi verit ale ten moj medved tvrdohlavy tiez premysla nad leou...najskor sme chceli mat laru.. ale tak muz vymyslel obdobne meno.. to bude asi tym jeho povolanim..a vraj v rakusku to teraz leti to meno..ja som vymyslela meno petko... 🙂
@inviav dakujem a tiez dufam ze to dopadne stastne 😉 .. jeej tak to mas mileho lekara a inak to ked mam moja lekarka natoceny monitor na seba desi aj mna a este ked ma ten vyraz tvare taky zamysleny a upreny pohlad tak uz len tropnem co mi povie .. nooo aj ja makam jak fredka v praci a doma mi pomaha drahy takze pohodka ale cas uteka riedne rychlo ani sa nenazdame a rodime 😀 .. noo ani mna netesi predstava svadby v zime a este ked bude taka ako teraz tak to ani ze romanticke nieje skor ma to desilo takze sme sa porozpravali a dohodli najprv bytik a potom svadba 😉
@dudi30 kukla som.. to chces asi tu bexu? je to podobne tomu aky chcem ja... len ja chcem ten cam dynamico... nevidela som ho nazivo zblizka, ale zaujal ma ze je velmi komfortny a hlavne prakticky.. od koleciek az po konstrukciu... a ak myslis tu bexu.. tak az na par drobnosti je rovnaky
@dudi30 kľudne si ho kúp podľa mňa, je blbosť že niektoré chcú až po pôrode lebo to nosí smolu.. ja končím 5ty mesiac a po svadbe čiže po 12 januári už ideme aj postieľku aj kočík kupovať.Mojej spolužiačke sa stalo to že dva dni po stužkovej jej odtiekla plodová a rodila v 7 mesiaci a nemali ešte nič nakúpené čiže dokým bola s malou v nemocnici museli naraz kupovať...čiže lepšie skôr ako na poslednú chvíľu .. poznám také ktoré už do 1 trimestra majú nakúpené všetko 😀
čautéé baby aký kočík chcete?? Ja sa rozhodujem nad značkou baby active a camarelo Q12 alebo ešte camarelo sandero. Len ten stojí 400evri tak asi ten niee.. vy máte niektorá skúsenosti s touto značkou ? Ja som chcela strašne taký aj pekne farebný, potom odpružený a gumené kolá. A tieto obydve značky ich majú..a dokopy za 350evri kúpite k nemu všetko. 🙂 aak viete radte mi len k týmto dvom značkám už nechcem pozerať ďalšie lebo ma drbne 😀 😀
@dudi30 ja som v 6 týždni mala doma 3 dupačiek 😀 teraz som v 19 a mám už jednu poličku zapratanú vecami od kamošky . Potom aj body čo som ja kupovala, také gatuše, moja mamka na vianoce toho veľa nakúpila, už máme doma aj fusak, kolotoč nad postieľku, tteraz mi dojde z netu spací vak a zavinovačka. A v januári už kočík a spol ideme... nech mám do 7 mesiaca všetko
@ajsenz no ty si ako dobre vybavená 🙂 supeeer 🙂 ja mám tiež kolotoč zatial iba doma od kamošky, postielku mi dá neskôr aj s prebalovakom.. cze týžden idem k našim kuk na veci čo nám ostali po segre.. tak sa na to teším... tak keby som išla podla kamošky, tak veci nakupujem týžden pred porodom 🙂 ale tak nemám peniaze naraz na všetko, tiež si myslím že je fajn kupovat všetko postupne nie?
..........ako dievčence..........priniesol vám niečo Mikuláš????? 🙂
.........a inak ako sa máme??? Rastieme??? Priberáme???? 😀 😀
ahojte kočky pozerám že mikuláš chodil.... aj u nás chodil 🙂
ale dneská sa teším miidem niečo pre babčo nakúpiť 🙂
Ahojte baby tak sme doma z poradne dopadla super maličký má v brušku leháro je mu tam určite výborne len si cmulal palcek a poskakoval si..... už viem prečo mi tak nerastie bruško lebo drobček sa mi uložil na ladvinách tak preto mi aj clenky opuchaju a chodim stále na WC.... ale ináč je v poriadku aj ja už sa neviem dočkať dalšej poradne.....
@dominika1516 ved moj doktor ma tiez najprv taky pohlad, ze neviem co mam cakat..ale potom neskor sa uz aj usmieva, ked tam odomna pocuje, ze jeeeej 🙂 mne tiez moj strasne vela pomaha a v poslednej dobe som aj dost unavena, asi na mna nieco lezie, lebo aj hrdlo ma uz zacalo pobolievat 😒 inak minule mi nas tatinko povedal, ze ked uz sa babo narodi a bude vacsie, tak ze si urobime vylet autom...a ja na to, ze kde..a on ze Dominiku pozret aj jej drobceka...tak som mu hovorila, ze ona je z vychodu...a on na to, ze no a? 😀
baby ja mám asi žraloka v brušku .... mrví sa o dušu a šteklí ma 😀 😀 😀
@veronikabb tak to ti závidím môj sa asi hrá na sochu :D nepohybuje sa
Dievčatá, nebolieva Vás bruško? Ja mám také tlaky v podbrušku, že uff, tak predychávam. Dúfam, že je malé v poriadku..

@ajsenz a to ako vyzera ten pipik na obrazovke??? to je nejako skoro nie??? vraj dievcatko vyzera ako kavove zrnko... tak pipik vyzera tak ze tam nieco trci ci ako?