Prvorodičky - máj 2013
....ahojte tak rýchlo ako som do diskusie prvosnažiliek prišla.......tak rýchlo som aj odišla 😀 ......podarilo sa nám to na prvý šup 😀 ........ je to neuveriteľný pocit a od chvíle čo som to zistila.............stále sa len usmievam......mám energie aj za troch nie to ešte za dvoch 🙂 ............chcela by som aby táto diskusia bola o kočkách, ktoré zažívajú pocit prvého tehotenstva.........aby sme tu dávali nové poznatky a skúsenosti...........poradili jedna druhej.......sama zatial neviem "kudy kam"...........ale to nevadí 😀 nejako to zvládneme......preto píšte....čo máte nové....ako sa stravovať v prvom trimestri.....čo je lepšie a čo nie.....ako priberáme.......my máme momentálne 50 kg 😀 zatial 😀 .........nechutí nám sladké.......pričom doteraz som bez sladkého nevydržala.... 😀 ....zatial zistujem čo a ako........čo nemám jesť..........že nemám cvičiť.........ale ja som ani necvičila 😀 ........dam na seba pozor aby som neochorela a tak...................21.09.2012 ideme na náš prvý ultrazvuk.......teším sa na vaše príspevky.....a prajem krásny prenádherný deň............s úsmevom na tvári 🙂
@lydusska Veronika Boborová
@veronikabb ahaaaa no vynikajuca pracicka teda ;))). Ano ano auditori t je fajne, nie tazke a dobre ;), to sa mi paci, blahozelam! hihi a ako si ich zaucovala, vies francuzsky? Lebo oni su niekedy hrozni, anglicky vacsinou nevedia takze iba arabsky a francuzsky. Ci ty aj arabsky vies ;)??? ja sa pomaly ucim, pisat uz viem, ale slovicka si vobec nepamatam hhhhh ;)))), ale hlavne je ze viem precitat co je napisane i ked nerozumiem haha
@veronikabb som si ta pridala ;) ja som lydia el garchani ;)
@lydusska juuj, ja by som to asi nevydržala. Tak keď budeš na Slovensku, tak zbehni za svojou gyn a určite ti ultrazvuk urobí. Aspoň sa budeš tešiť, že vieš, čo čakáš. A kedy sa chystáš na Slovensko? 😉
@lydusska no po arabsky neviem kdeze a ani po francuzsky ale trosku anglicky tak nejako rukami nohami 😀 😀 😵
@maruskaaaa moja idem 12teho jan takze isto za tou mojou zajdem veru, lebo neviem neviem ci vydrzim hhh ;). mas pravdu.
@veronikabb ahaaaa no tak to ste mali zabavu tam pri zaucovani, co? dobreeeeee vsak to pozname hhhh oni su arabi ukecani riadne
@lydusska ukecani to ano ked spojili tu svoju anglictinu z arabstinou no to bolo radosti 😀
dobrý večer...dnes som bola v poradni a lekár mi oznámil že v brušku mi pláva chlapčiatko...tak sa to nekonecne cakanie vyplatilo a tešiiiiiiiiiiiim sa ze sa drobcek ukazal 🙂
@veronikabb
@lydusska
baby ak nevadí pridám si vás na FB aj aj 😀
Aneta Bednáriková Blahová 🙂
Ahojte, ako ste na tom po Vianociach s priberanim? Ja tu budem asi lamat rekordy, lebo sa mi podarilo uz pribrat 9 kil 😒 sama nechapem ako, kedy, preco 😀
@lucynka777 ja som pribrala 8. A to som sa teraz uz nejake 4 dni nevazila, aby som si nekazila sviatky. tiez nechapem preco tak velmi priberam :(. Kamaratka pribrala s dvojickami 8kg za cele tehotenstvo. A ja som to stihla nabrat uz v polke a s jednym dietatom. No ved hadam to po porode zhodime 🙂
ahojte babenky...ja sa pripájam k Vám ja mám termín apríl 2013 a tiež sa nám to podarilo na prvý šup...doniesli sme si drobca ako darček z dovolenky pri mori 🙂
chcem sa Vás spýtať už kupujete aj nejakú výbavičku??? ak hej tak čo konkrétne ste už kúpili? Ja som prvorodička a neviem čo škôr mám ísť pozerať alebo kupovať.
@janulik_81 Ahoj ja som v 20 týždni a doteraz som pribrala 8 kilov a to je už zo mňa riadna bublina 🙂 ževraj pribrať do 12 kilov počas tehotenstva je ideálne ale poznám aj kočky čo pribrali 24 kilov, mne sa teraz priberanie nejako ustálilo,tak dúfam, že už nebudem priberať ja ale len malý 🙂
@janulik_81 ja som pribrala tiez 8, z toho 5 hned v prvom trimestri, potom sa to trocha spomalilo, tak uvidim kde sa to zastavi.
@marioneta89 viem si to aj zivo predstavit ako sa tesis...hadam sa aj ja coskoro budem..iste je teraz iba to, ze bud budete mat maleho kamarata alebo frajerku 😀
@lucynka777 no ja som sa nejako rozjedla cez vianoce..ale ved co, ked mi chuti 😀 dnes rano, ze postavim sa na vahu a neverila som vlastnym ociam..pribrala som len 300g...takze za cele tehotenstvo mam na vahe hore len nieco do dvoch kil
@twetinka81 ja som pribrala tiez tak v I.trimestri 🙂 kde su tie casy, ked som si drzala svoju vahu 46-48kg a to som mohla o pol noci vecerat vysmazane 😀 zrejme budeme v tej skupine, co priberu okolo 20 kg pocas tehu
@inviav TOTO NAM ANI NEHOVOR! 🙂 ja uz som ako sud a mam problem si obliect ponozky a obut cizmy 😀
Ahojte kočky, dnes mi začal 22. tt, pribrala som 4,5 kg, posledné kilo za týždeň 😉 fučím, a s tými topánkami je to problém 😉 @lucynka777
A zatiaľ nevieme, čo to bude, na morfológii nemali kedy, no rada by som vedela.. asi sa objednáme na 3D sono, v 27. týždni a uvidíme..
@anietka ja viem aj ja teba 🙂
@lucynka777 no ja som pred tehotenstvom schudla 8 kil, a zrazu je to naspat 🙂 ale tak dufam, ze to potom pojde zasa dole ... a s obuvanim mam uz aj ja problem ... ale v podstate su to pekne problemy 🙂
@lucynka777 vies, ja to vidim tak, ze moja povodna vaha bola uz nad 60kg, takze moje telo si nepotrebuje robit take zasoby ako u vas, co ste boli chudulinke 🙂 problemy s cizmami a ponozkami mam aj ja...a to este vobec nemam az take velke brusko
@twetinka81 tak to teda su tie najkrajsie problemy 🙂 to moje babo sa tak rozkopalo, ze uz ma nenecha ani na lavom boku lezat, pretoze lavu cast bruska obsadilo ono uz od zaciatku tehu 😀 a vcera uz citil kopancek aj tatinko 🙂
no s topánkami to máme asi rovnaké všetky aj mne ich viaže manžel 🙂 lebo keď si ich viažem ja tak tlačím drobca a potom fučím ako lokomotíva 😀 😀 😀
@inviav ja uz sa tiez blizim k hranici 60kg 🙂 davam tomu este tyzden...inak ja uz sa neviem dockat jari, ked iba nasupneme na nohy tenisky a bude
@lucynka777 nase si stale lezi pekne v strede zadockom dole, aj na ultrazvuku ho tak bolo vidiet a ja mne tam veselo kope. Pravidelne kazde rano okolo stvrtej ma "vykopne" z postele na zachod 🙂 a tom si uzvia volneho miesta 🙂, nas tatinko zatial toto stale uspesne prespal 🙂
@lydusska Tak silno držím palce, aby sa drobček ukázal 🙂

@lydusska skoda, ze sme nemali tolko casu a pozriet aj do inych miest .... pracujem v automobilovej firme take kabliky a tam sa rozbiehala vyroba co sme robili aj my tak som bola zaucat no bolo to zaujimave .... stale som v tej firme a robim tam auditorku 😎