Rodíme v júni 2014
V tejto chvíli ešte len čerstvo informované , prípadne ešte vôbec. Ja zhodou okolností už som tak píšem ako prvá :P pridajte sa baby
@mowinka1 ahoj,aj ja by som chcela ku vám do skupiny,ak môžem.tp mám 7.6 2014 🙂
Ahojte, poprosila by som tiez o pridanie do sukromnej skupiny 🙂 Termin mam 4.6. Babo rastie zatial tak ako ma. Velmi sa tesime. V pondelok ma cakaju merania NT, tak verim ze bude vsetko v poriadku 🙂
Ahojte! Môžem sa pridať aj ja? Termín mám 19.6 a rada by som sa k vám pridala do súkromnej skupiny . Ďakujem
ahojte. akurat som sa vratila od doktorky.... termin mame 10.juna 🙂
Ahojte podľa poslednej menštruácie mám termín 2.júna 2014 ,podľa USG 30.mája môžte ma pridať do súkromky 🙂 😉 ..
ahojte tehulky. Neviem ako tot u chodi som tu nova, ale citam ze tu asi mate sukromnu skupinu kde si svami mozem pokecat ako sa do nej mozem dostat? vdakaaaaa
ahojte dievčatá, rada by som sa k vám pridala. termín mám 26.6. už sa neviem dočkať hlavne nech už mám za sebou aspoň to obdobie klacania nad wc misou 🙂 mohla by som poprosiť pidat má do sukromky ?
aj ja by som bola rada v tejto skupine...my cakame3,6,2014 a hlavne sa velmi tesime
Ahojte moj terminal je 8 jula 2014, mohli by ste ma priest do sukromky? 🙂 vopred dakujem
@mowinka1 ahoj, mozem poprosit o pridanie do sukromky? Termin mam zatial na rozhrani mesiacov jun-jul. Dakujem 🙂
ahojte tak mne to vychadza na 20. 06. ale dufam ze sa babo zdrzi este o 4 dni dlhsie a budeme oslavovat narodeniny spolu 🙂 to by bolo fajn.
ak sa da mozem sa aj ja pridat do sukromky ?
ahoj baby zdravím!! ja sa pridávam, termín cca 17.6.2014, veľmi sa tešíme 🙂
Ahojte tehulky...tiez by som sa rada k vam pridala...ja mam termin 19.6.,mozno to vsak stihnem o 3 dni skor a budeme s babom oslavovat narodky spolocne
🙂
Ahojte, my mame termin druheho skriatka 6.6., mozeme sa tiez pridat? Dakujeme 🙂
Ahojte, my mame termin druheho skriatka 6.6., mozme sa pridat? Dakujeme 🙂
ahojte, my máme termín 17.6., môžem poprosiť pridať, ďakujem
Ahoj, Môj termín je 8.6.2014, prosím pridať do skupiny. ďakujem!
Ahojte baby, tak uz aj ja oficko predpokladany termin 22.6.2014 takze pevne verim ze to bude raaacik po maminka 🙂 prosim Vas pridat ma do skupiny 🙂 dakujeeem 🙂
Termin mame 18.6.2014 :D Prosim pridajte ma do skupiny.Dakovala...
Ahojte,termin mam 10.6.2014,prosim pridat do supiny.dakujem.
ahojte mozem poprodit pridat do skupiny ? termin mam 15.6 🙂

ahojte tak mne vychádza predbežne termín na 16.6, ak môžem poprosiť pridať do skupiny.dakujem