Rodíme v júni 2014
V tejto chvíli ešte len čerstvo informované , prípadne ešte vôbec. Ja zhodou okolností už som tak píšem ako prvá :P pridajte sa baby
ahojte tak ja mám trochu vysoký dátum 29.06. 🙂
ahojte baby....pridavam sa k vam...termin mame 7.6.2014 🙂
Ahojte, my mame termin 2.6.2014. Chcela by som vediet, ako aktualne prezivate tehotenstvo, citite uz pohyby, viete pohlavie? Ja este neviem pohlavie, dozviem sa zaciatkom januara a pohyby zatial necitim, tak vyckavam. Co znamena pridat do sukromnej skupiny?
Ahojky aj ja poprosim do sukromnej skupiny termin porodu je 10 juna 2014 🙂
@dankariska súkromná skupina je doslova súkromná 🙂 je uzamknutá a len jej členovia vidia jej obsah ... Pohlavie ešte neviem, ale kopkanie sem tam už cítim, ak si prvorodička, tak budeš pohyby cítiť až neskôr okolo 20tt
@mowinka1 a ako sa do tej sukromnej skupiny dostanem a kde by som ju potom nasla?
ahojte dievčatá 🙂 termín mám priebežne 12. júna, dnes som presne 16t+5d. bude to naše prvé bábo a už sa s manželom na neho alebo na ňu veľmi tešíme 🙂
ahoj, aj ja poprosím o pridanie do sukromnej skupiny....termin mam 14.6.2014...dakujem 🙂
@dankariska pridala som ťa, dostaneš sa tam cez záložku fórum a tam si vyber súkromné skupiny a tak ju nájdeš 😉 keby si nenašla napíš mi IP 🙂
@mowinka1 môžem prosím do súkromky?
Tehuľky, pozývam vás 28.1.2013 o 20,00 hod v Kvapke v Trnave na Slnečnej ulici www.klubkvapka.sk na prvú zo 4 prednášok s certifikovanou dulou, certifikovanou laktačnou poradkyňou a spoluzakladateľkou OZ Ženské kruhy (so mnou) Gabika Janovičová . Budeme sa rozprávať o prirodzenom pôrode, dojčení, úľavových tehcnikách pri pôrode, o pomoci partnera pri pôrode, o vašich právach pri pôrode a mnohých iných zaujímavých témach..partneri sú vítaní a majú vstup zdarma... Ak máte záujem, napíšte mi prosím správu.
Ahojte ja mam termin 27.6. tak by som k Vam chcela tiez 😉 Ak tomu dobre rozumiem musi ma niekto pridat do sukromnej skupiny? Ak mozem poprosit tak ma tam tiez dajte. 🙂
Ahojte poprosim aj ja pridanie do skupiny,termin mam 1.7,ale urcite to bude junovcatko
ahojte,poprosim o pridanie do skupiny,termin 4.6 🙂
Ahojte babule... ja mám termín na 19. júna... som v 17tt + 3 dni hľadám mamičky z okolia Skalica, Holíč na spoločné kočíkovanie, kávičkovanie atď. nepoznám tu nikoho zatial... ozvite sa mi 🙂 budem rada ak budem mocť s niekym prehodiť pár slov..
Ahojte,poprosim o pridanie do skupiny,termin 7.6.2014 🙂 🙂
ahojte, som tu nová, termín mám 25.6.2014 😉
Pridate aj mna do sukromnej? Termin: 26.jun 2014.
Ahojte náš termín 26.6.2014 🙂
caute kočky pridate aj mna??? 28.6. mam termin 🙂
Erijonka ahoj ja som s Radošoviec, mam tiež termín 17. júna. 🙂 Kde chodíš na gynu? Ja k Vávrovi do Skalice.
Ahojte, mozem poprosit aj ja o pridanie do sukromnej skupiny, termin 11.6. Dakujem 🙂
Ahojky, mozem sa k vam pridat do sukromnej skupiny junoviek 2014? Mam termin koncom juna.. Rada by som sa dozvedela, co prezivate a podelila sa o svoje zazitky. Dik. Evka

@mowinka1 aj mna 🙂 termin 4.6. 🙂 😉