icon

Rodíme v sanatóriu Koch v auguste 2014

martynnka
23. júl 2014

Pripadne v juli, v septembri 🙂 Ktore sa tam mozno stretneme? 🙂 Mozeme si pisat ako prebiehali poradne, u akych lekarov, ci sa chystate niekoho zazmluvnit, pripadne teda, ze uz idete rodit, mozno zistime, ze sme tam niektore sucasne naraz 🙂

O niektorych viem z "Augustoviek 2014" alebo zo skupiny "Porodnica GPN Koch Bratislava", tak som si dovolila vas sem pridat 🙂

@petkael
@jajao
@zdenulkam
@lusipe
@cmelinka06
@michaleja_west
@uhnakova

celasapremenim
8. aug 2014

@kobolova teda a kolko tak mozu mat asi rodiciek naraz ubytovanych a rodiacich? :D

celasapremenim
8. aug 2014

@jajao aj ja som rada, ze sme sa videli, dufam, ze sa stretneme aj po 🙂 inak ja bych sa aj teraz este stretla aspon raz kludne, keby sa vam chcelo

kobolova
8. aug 2014

@celasapremenim to netuším. .. Ešte som u nich nerodila..

martynnka
autor
8. aug 2014

@jajao ano, na to som uz aj ja myslela, ze ked budu vsetky deti na svete 🙂

martynnka
autor
8. aug 2014

@kobolova fuha, tak to aby som este vydrzala v kope par dni 🙂 Nech sa to tam uvolni trosku 🙂

jajao
8. aug 2014

@celasapremenim kedy ti dala dalsiu poradnu? Ja uz teraz moc nechodim do BA 🙂
@martynnka idealne po porode este v kochu ;)

martynnka
autor
8. aug 2014

@jajao 😀 to hej, ale kolko ja vydrzim este, to neviem 😀 ale tento tyzden by som este chcela, kedze mi nema kto prist k malemu... Tak uvidime, no 🙂

Inak vcera kustik zatky odisiel... Predtym som sla rodit po dvoch dnoch. Ale vravim si, ze to nemusi nic znamenat 🙂

lusipe
8. aug 2014

Teda,co sa to tam tak rozbehlo? Ved predtym tolko porodov nemavali... Asi to nie je mozne...len sa zacinam bat aby nesla kvalita na ukor kvantity, ze si toho naberu velmi vela a potom sa strati to co ocakavame... Ale ja by som uz rodila..tak snad do nedele sa to umudri🙂

jajao
8. aug 2014

@martynnka no ty kokso...zeby sa to tak rychlo u teba rozbehlo? 🙂

jajao
8. aug 2014

@lusipe vcera som sa o tom bavila s kamoskou 🙂. Aby udrzali kvalitu a znizili kvantitu treba na Slovensku zdvihnut cenu :(....no ale ktovie ako to bude do buducna

martynnka
autor
8. aug 2014

@jajao ja netusim vobec 🙂 podla mna fakt mozem aj do terminu takto drzat 🙂 Nemam pocit, ze by som bola na 3-4cm 😀

@lusipe a u teba to uz aj vyzera na porod ci ako? 🙂

lusipe
8. aug 2014

@martynnka no praveze neviem...ja makam doma ako blazon,chodima na prechadzky a vsetky tie rady...muz sa smeje ze este triatlon by som zvladla..a malinka nic...asi sa jej velmi paci.... 😉 v utorok poradna ale tak som ju prosila ze v nedelu by sa mohla narodit🙂

martynnka
autor
8. aug 2014

@lusipe hmmm, no ja mam sice este dost pred terminom, ale taky nalez, ze mozem ist kazdu chvilu, tak preto sa pytam 😀

lusipe
8. aug 2014

@martynnka tak to je skvele... 😉 ale babatko to uz je dozrete tak sa nemusis bat...aspon budes mat potom 😉 este aby si neprenasala🙂

martynnka
autor
8. aug 2014

@lusipe vsak prave, takto sa pripravi clovek na to psychicky, ze bude to skor a nakoniec aj prenasat mozem 😀

lusipe
8. aug 2014

@martynnka ja som aj prvú prenášala a nakoniec vyvolávacka čomu som sa chcela vyhnúť teraz🙂

cmelinka06
8. aug 2014

Podla toho co tu baby pisete tak je super, ze mi moj termin ktory by sa mi pacil nevysiel - ved led tam doobeda mali 6 porodov tak to je fakt dost. Som zvedava, kolko rodiciek bude ked sa moja vypyta na svet. ;))) ked som minuly rok rodila synceka tak som tam bola sama, ale to bol jun, leto je vzdy najsilnejsie co sa tyka porodov.

martynnka
autor
8. aug 2014

@cmelinka06 ja mam skor taky pocit, ze sa do Kochu rozhodlo ist rodit omnoho viac zien vo vseobecnosti za poslednu dobu... Ide im to dobre a viacero ludi, ako napr. aj my, ktori sme pred dvomi rokmi tvrdili, ze tolko penazi by sme za porod nedali, to uz berie ako investiciu, za pohodlny porod, za to, ze so mnou budu komunikovat ako s clovekom a take tie veci 🙂 Sa to tak rozmohlo nejak 🙂

martynnka
autor
8. aug 2014

@lusipe Dufam, ze sa ti to uz podari co najprirodzenejsie "odstartovat" teraz ten porod 😉

cmelinka06
8. aug 2014

@martynnka myslis si, ze bude kazdy den vela porodov, vsak? Asi mas pravdu, aj podla vyjadrenia mojej doktorky, ze uz v juli mali za sebou tolko porodov ako minuly rok v oktobri.

martynnka
autor
8. aug 2014

@cmelinka06 no, ja si myslim, ze bude stale vela porodov uz... Len nech mi muza neposielaju prec. Za tie peniaze ho tam jednoducho chcem mat pri sebe cely cas...

celasapremenim
8. aug 2014

@jajao 16.8. idem do kocha, vraj aj s primarom sa porozpravame haha

celasapremenim
8. aug 2014

@martynnka mata, tak ak ti odisla zatka, tak to uz bude rychlo 🙂 drzim ti moc palce, aby si mala krasny porod

lucifera12
8. aug 2014

celkovo im myslim narastá počet pôrodov, ale teraz je fakt high season. Mojagyn (nie v Kochu) normalne nemala terminy na poradne, co je tolko tehotnych teraz.

monia_
8. aug 2014

Ahojte, ja sa chystam rodit tiez u Kocha, termin mam koniec septembra 🙂 a chcela by som sa opytat, na stranke ma Koch dve budovy, ktora z nich je porodnica, teda do ktorej budem chodit na tie poradne posledny mesiac?

martynnka
autor
9. aug 2014

@monia_ mas na mysli ako v ruzinove a na palisadach? V Ruzinove su len ambulancie a na Partizanskej je nemocnica. Ak ti to viac vyhovuje, mozes na poradne chodit aj do Ruzinova.

martynnka
autor
9. aug 2014

@celasapremenim dakujem 🙂 No, nic sa nedeje so mnou, maximalne mi tak trosku stvrdne brucho, ked sa mi starsi prisaje 😀 Mozno este stiham aj dalsiu poradnu vo stvrtok 😀

cmelinka06
9. aug 2014

@martynnka ja si taku moznost ani nepripustam, je to jeden z dovodov preco somrodila uz v kochovi a chcem opat. Chcemmat niekoho stalepri sebe, nikdy nevies co sa moze stat a mm bude moje spojenie so svetom, aby tam na mna nezabudli ;))

celasapremenim
9. aug 2014

@cmelinka06 ja mm vyslovene potrebujem pri porode, on je balzam na dusu 🙂 a on ma ten zazitok strasne rad
podla mna, ak sa zidu dve rodiace rozumne, tak sa to da dohodnut, v najhorsom
idealny stav je tam byt sama.....teda sama jedna rodina :D

monia_
9. aug 2014

@martynnka dakujem za info, presne toto som chcela vediet 🙂