Rodíme v sanatóriu Koch v auguste 2014
Pripadne v juli, v septembri 🙂 Ktore sa tam mozno stretneme? 🙂 Mozeme si pisat ako prebiehali poradne, u akych lekarov, ci sa chystate niekoho zazmluvnit, pripadne teda, ze uz idete rodit, mozno zistime, ze sme tam niektore sucasne naraz 🙂
O niektorych viem z "Augustoviek 2014" alebo zo skupiny "Porodnica GPN Koch Bratislava", tak som si dovolila vas sem pridat 🙂
@petkael
@jajao
@zdenulkam
@lusipe
@cmelinka06
@michaleja_west
@uhnakova
@celasapremenim ja idem tiez 16.do Kocha 🙂 na 10:00
@lucifera12 ved to, a obavam sa, ze teraz maju dost plno. Ved uvidime ako to bude ked budeme rodit. Ved nemozu mat uplne kazdy den tak vela porodov. ;) ani by nemali tie baby pak kam umiestniovat, neviem sice kolko maju izieb ale aj tych maju obmedzeny pocet.
@celasapremenim to s tebou suhlasim, ze ked sa dohodnu baby na cakacke tak nie je problem, a ja som potrebovala sukromie cakacky len dokym mi nepichli epiduralku pak by som mohla byt aj na chodbe bo som sa aj tak cely cas len na izbe prechadzala, aby som sa skor otvorila. Ale kazdy porod moze prebiehat inak.
@jajao ja o hodinu neskor 🙂 tedaaa 🙂 a ty na kontrolu len?
@celasapremenim jo, na kontrolu. V Ruzinove mala vraj terminy plne 🙂. Ale nevadi, aspon si to tam omrkne aj drahy.
No. . Tak som bola na poradni . . boli sme tam vseho vsudy 2 hodiny lebo Ondackova prepustala a potom som čakala kým vyčistia miestnosť po porode a šla som na záznam. . Všetko OK len na 1 prst otvorená takže pôrod sa ešte nekoná . . No a pýtala som sa kedy je možné najskôr opustiť pôrodnicu tak mi vytlačila že majú možnosť aj ambulantny pôrod len to ešte nikto nevyužil ..tzn po 24 hod prepustia a musíš mať predom vybaveného svojho gynekológa a pediatra, že vás prevezmú do starostlivosti. . Takže ak bude všetko OK tak určite využijem aby som mohla byť aj s mojím prvorodenym 🙂 toť vsio 🙂
@petkael peti, to je super riesenie 🙂 ked budes pod dohladom, urobia ti vsetky vysetrenia aj malemu, tak preco nie
a porodne je vtedy rovnako vysoke?
@jajao aj ja chcem ist aj s manzelom tam tentokrat 🙂
@celasapremenim myslím, že áno, suma sa nemení .. takže teraz som kľudnejšia , keď máme aj takúto možnosť, poistku a uvidíme ako to pôjde aj ocinkovi s malým a podľa toho sa aktuálne rozhodnem 🙂
@cmelinka06 ja som rodila v dvoch roznych porodniciach, vzdy bol bez problemov manzel pri mne a mali sme miestnost len pre seba, nie je to len v kochu :D
@petkael inak, nechcem ti do toho hovorit, ale na mm sa v tomto jednoducho spolahni a neries to
viem, co riesis, ale ver mi, prezili by to v poriadku
@petkael a co znamena mat vybaveneho pediatra a gynekologa? Lebo kamoska rodila ambulantne v Cechach a jej pediatricka nechcela malemu urobit screening, ze ten musia v porodnici robit. Ani moja ho nerobi, pytala som sa. Ak by mi ho nasledne urobili v Kochu, isla by som urcit do toho. Lebo s tym screeningom je problem.
@celasapremenim joj ja viem ja viem oni to zvládnu aj moja mamina príde. . Len ja som ešte bez malého nebola ani raz a teda si to ani len predstaviť neviem . . Však uvidíme prvú noc a keď budú V pohode tak si budem užívať služby hotela 😉
@lucifera12 no dala mi také tlačivo má podpis - mňa , manžela, gynekológa a pediatra . . Čo sa týka pediatra tak s nim máš byť dohodnutá vopred či vie spraviť tie vyšetrenia alebo či vie vybaviť V inej pôrodnici . . Ja som si to už zistovala predbežne u mojej a tá povedala, že nie je problem, tuším, že spominala, že s päty vie spraviť odber ona a sono vie vybaviť niekde. . Ale ešte to budem zisťovať V pondelok, aby som to vedela na 100% 🙂 A tiež ale rodič má možnosť aj tieto vyšetrenia odmietnuť . . Čo ale nie je náš prípad 🙂
@petkael uz budes mat dve deti 🙂 ste na to dvaja, pojde to aj inak 🙂
@petkael a koho mas pediatricku pls? Moja sa tvari, ze to nevie/nechce robit ☹ ostatni by neboli problem. Viem, ze Kramare to nechce tiez robit, lebo kamoska nakoniec robila screening sama doma so zdravotnou sestrou.
@lucifera12 rafael med máme , tam sú dve doktorky , ale neviem či ešte berú nových lebo majú plné stavy ..
@celasapremenim dúfajme 🙂
inak, ono by to nemuselo byt veru zle, byt tak skoro doma pri rodinke ;)
@petkael ano, tak o nej viem, urobila by mi to, len ak by som bola u nich prihlasena. Berie len novorodencov.
@celasapremenim veru veru domov je predsa len domov s rodinkou celou 🙂
@lucifera12 no aj to už veľmi nechcú brat novorodencov ; suseda teraz rodila a ledva jej malého zobrali. .
@petkael asi to skusim vybavit, nech mam aj alternativu, keby to maly zle zvladal, alebo by bol plny koch a uvidime podla situacie. Dik za info 🙂
@lucifera12 vyskúšaj .. Drzim palce 🙂
@martynnka jaaaaaaj 🙂🙂🙂🙂 a ja tu cez street view maturujem a chodim naokolo ze kde to je 🙂🙂🙂 to nemozu mat priamo na stranke napisane ze je to v ruzinovskej nemocnici? 🙂🙂🙂🙂Rozumiem tomu spravne, ze mozem chodit az do porodu teda tam do Kocha do ruzinovskej ambulancie a az na samotny porod do sanatoria na Partizanskej? 🙂 ked tam budem volat, tak si mozem vybrat dr. ,ku ktoremu chcem chodit do poradni, aj ked nebudem zazmluvnovat? Dakujem pekne za info 🙂🙂🙂
@monia_ ved to, ze v tom Ruzinove je vacsi klud, kedze to nie je nemocnica, nerodi sa tama nie je tam zhon... My sme na prvu poradnu sli na Partizansku a cakali sme tam vyse hodiny, ako ospravedlnovali sa nam aj doktorka, aj recepcne... Ale nas to celkom mrzelo, muz odideny z prace a cakanie s dvojrconym syncekom a za 20EUR, to teda nebolo nic moc ☹ Ale na tu dalsiu som teda sla uz do Ruzinova. Ale je dobre ist aj na Partizansku, aby si vedela, kam ides rodit 🙂 Mozes tam absolvovat predporodnu pripravu, tiez si treba zavolat na recepciu a objednat sa na to a tiez na obhliadku porodnice sa mozes objednat.
diky za vsetky infosky a ku komu mi odporucate na tie poradne sa objednat?

@cmelinka06 ja ked som rodila prvykrat, tak na cakacke bola jedna mamina. Mna dali automaticky na izbu, nech mame obe sukromie. To je vsak mozne len vtedy, ked nemaju plno samozrejme.