icon

Rodíme v sanatóriu Koch v auguste 2014

martynnka
23. júl 2014

Pripadne v juli, v septembri 🙂 Ktore sa tam mozno stretneme? 🙂 Mozeme si pisat ako prebiehali poradne, u akych lekarov, ci sa chystate niekoho zazmluvnit, pripadne teda, ze uz idete rodit, mozno zistime, ze sme tam niektore sucasne naraz 🙂

O niektorych viem z "Augustoviek 2014" alebo zo skupiny "Porodnica GPN Koch Bratislava", tak som si dovolila vas sem pridat 🙂

@petkael
@jajao
@zdenulkam
@lusipe
@cmelinka06
@michaleja_west
@uhnakova

celasapremenim
13. aug 2014

ahojte 🙂 ste sa rozbehli
co sa prachov za kocha tyka, nelutujem korunu, makala som na sebe, mam deti, vzdelanie, dobry zarobok, tak si mozem dopriat prijemne prostredie na porod a to este deti boli tento rok 15 dni pri mori, jednoducho rozbehnuty zivot, netreba pchat prachy do ponoziek, ked su tieto dolezite situacie
ja som rodila na kramaroch druheho a mala som narok na nadstandard, ale nebol volny a teda tak vam poviem, ten standard ma ani tak nestval, ako to, ze kazdu normalnu vec som si musela vydobijat a zena po porode na to nema ani energiu ani naladu sa s niekym tam sustavne dotahovat
tak preto ako mata pise, sa tesim aj ja, kam idem

ja by som tiez chcela aj satkovat, ale bolievala ma krcna chrbtica zo vsetkeho, co som skusala s detmi na nosenie..neviem najst nic, co by mi netahalo chrbat jednoducho

to ste kocky dobre vymakli, ze sa da ist z kocha hentak rychlo domov, o tom podla mna ani na konovi nikto zatial nevedel :D ste sikulky

vanesa, prosim ta a aj ti povedali, ze preco sa nezatvarala maternica??? nechapem co sa mohlo stat?

lucifera12
13. aug 2014

@celasapremenim mozno si len mala nevhodný nosič alebo šatku, viem pomôcť a poradiť, ak by si to ešte chcela vyskúšať pri tretiom 🙂

lucifera12
13. aug 2014

@petkael tak ja som nakoniec kvoli tomu vybavila novu pediatricku v DNV, lebo moja najprv, ze vsetko OK a potom jej v sekunde preploa ze nie... normalne som na nu kukala ako puk. A pred mesiacom sme riesili este jednu pre mňa fôlezitu vec a povedala, ze v pohode a teraz mi povedala, ze teda nie, ze to neplati. Tak som sa tak nahnevala, ze som rovno volala hentej lekarke, kam som vlastne uz dlhsie chcela ist, len som sa nevedela rozkyvat. Zajtra idem po podpis k nej aj ku gyn a vybavene. Ocne a usne urcite este v Kochu spravia, to nie je zavisle od toho ako dlho je dieta na svete. Lebo jediny ten odber sa musi tobit az po 72 hodinach, ostatne mozu urobit aj hned.

martynnka
autor
13. aug 2014

@zdenulkam mne sa to strasne paci tato bezplienkova komunikacna metoda, akurat ma mrzi, ze som sa pri prvom na to nedala. Ale som si povedala, ze nejdem s tym dopredu stresovat, ale ked budem vidiet, ze pri niecom pravidelne kaka, ci cika, vyuzijem to a mozno z toho nieco bude 😀 Prvy mi kakal vzdy pri kojeni 😀 No, vtedy som sa nad tym vobec nezamyslala, ze budem ho davat nad umyvadlo. Akym sposobom tam inak drzis to male, krehke telicko, to si neviem celkom predstavit? 🙂

@petkael to usne, to by som chapala, lebo viem, ze na Antolskej im stale chodili takym pristrojom uska kontrolovat, ci uz dobre pocuju, lebo ze niekedy sa zda, ze pocuju zle, ale ze to je tam este plodova voda, takze do niekolkych dni by mali dobre pocut. Ale to ocne neviem, co mohla mysliet. Ale vies co... Podla mna, ked uz budes v tom Kochu, nebude sa ti chciet ani domov, tvoj maly bude uplne v pohode si uzivat chvilky s tatinom a o vysetrenia a vsetko tam bude postarane a hotovo 😀

martynnka
autor
13. aug 2014

A inak baby... Zacinam sa stotoznovat s tym, ze zajtra rano o siedmej v pohode stiham poradnu 😀 Co mi tak nepripadalo, ze by bolo mozne, ked mi minuly tyzden oznamila ten nalez 🙂 Ale tak nic sa nedeje zatial, vobec 🙂 Okrem toho, ze mi mala tlaci na spodok a boli to riadne, hlavne vecer ma svoje chvilky, vtedy mam pocit, ze z tych jej pohybov mi minimalne musi prasknut voda 🙂 Tak neviem, ci mi zajtra povie, ze som na 5cm alebo co 😀 😀 😀

zdenulkam
13. aug 2014

@martynnka vieš čo vonku ho držím pod pazuskami a doma mi leží na ruke a nozicky hore 🙂 som prvorprvorodicka a zvladam to 🙂 to chce cvik. A beriem to športovo.nerobím to dokonale.

petkael
13. aug 2014

@martynnka no ved ešte pozistujem ..jaj Mati keby si mala pravdu, že to bude úplne v pohode a úplne zbytočne stresujem 🙂
Inak ale to máš super keď sa takto pomaličky otváras ..bude sranda veru kebyze ti zajtra povie, že si na 5 otvorená 😉
@lucifera12 tak myslíš, že v Kochu nebudú robiť problemy??? Ktovie či nebude treba veľa vyjednávať ... ? Lebo Ondackova mi hovorila, že ich pediatry sú proti a že potom už dieťa nevysetria ( na tretí či štvrtý deň) , ale teda som nevedela, že aký je ten časový horizont pri tých vyšetreniach, ... len som zvedavá či budú ochotní .. A je super, že si si nakoniec našla ochotnu pedinu 🙂

jajao
13. aug 2014

@martynnka daj nam potok vediet 🙂 kedze my s @celasapremenim ideme az v sobotu
@petkael a ty mas kedy najblizsiu poradnu, mici?

petkael
13. aug 2014

@jajao sobota o 9 .. a ty?

lucifera12
13. aug 2014

@petkael Mares si pohovoril s pediatrami a zrazu nebol problem

lucifera12
13. aug 2014

Ja chodim v utorky na poradnu, to nikoho z vas nestretnem asi?

petkael
13. aug 2014

@lucifera12 aha takže takto. . No skúsim ešte povedať Ondackovej či by nevedela vybaviť. . Jaaj utorok - zmeny sa na sobotuuu 😉

@celasapremenim a ty si o koľkej?

lucifera12
13. aug 2014

@petkael ono by bolo asi naj si to vydiskutovat s pediatrami, skusim sa v utorok ist priamo na to opytat. Ked volala na pediatriu Ondackova, tak povedali, ze nepustia skor ako za 72 hod. Ked za nimi isiel Mares, vsetko bolo inak. No som zvedava ako to nakoniec dopadne 🙂

petkael
13. aug 2014

@lucifera12 a ty si chodila najprv k Ondackovej a zmenila si na Maresa ?

jajao
13. aug 2014

@petkael no ja o 10h a @celasapremenim o 11h, ze by sme sa aj stretli?

petkael
13. aug 2014

@jajao Fiiha tak potom sa snáď vidíme .. hoci my tam budeme s malým tak uvidíme ako rýchlo nás vybaví alebo či budeme čakať .. ale super by bolo 🙂
@celasapremenim

jajao
13. aug 2014

@petkael @celasapremenim my zas ideme s chlapmi, tak uvidime 🙂...hlavne, bezne je medzi poradnami 0,5h...tak neviem neviem ;)

lucifera12
13. aug 2014

@petkael nie, chodim k ondackovej, len chcela viac vediet o tom ambulantnom, preto ho zavolala a riesili sme to spolu s nim

petkael
13. aug 2014

@lucifera12 ahaa no tak super potom a ako to bude fungovať celé. .Teraz kebyze ideš rodiť tak už oni budú poznať vopred tvoje meno a budú oboznámení s tým, že majú urobiť tie vyšetrenia či ako ?

lucifera12
13. aug 2014

@petkael vlastne este neviem 🙂 vybavim si ten papier a v utorok sa spytam

petkael
13. aug 2014

@lucifera12 aha no Oki .. skúsim aj ja niečo V sobotu pozistovat a dáme si vedieť 🙂

celasapremenim
13. aug 2014

@petkael o jedenastej 🙂

lucifera12
13. aug 2014

@petkael jasne 🙂

celasapremenim
13. aug 2014

@lucifera12 aj by som bola rada, keby si mi teda nejaky ten nosic, ci satku doporucila, co vyskusat 🙂
dakujem

martynnka
autor
14. aug 2014

@celasapremenim ja som to riesila odkedy som bola tehotna. Nakoniec mi z toho celeho ako najlepsia alternativa pre zaciatok a pre novorodenca vysla pevna satka a konkretne Didymos indio... Uz som cez youtube pozerala aj viazanie, tak som strasne zvedava, ako mi to pojde 🙂 Ale pri dvoch malych detoch si neviem predstavit inak fungovat 😀

petkael
14. aug 2014

@celasapremenim my ešte máme po Patinovi babyvak minimonkey , to sa dalo perfektne využiť aj keď sedel a teraz som dokupila mei tai theresa , ale to je až od cca 3 mesiacov keď si bude držať hlavičku , ale už sa teším na to 🙂

petkael
14. aug 2014

@lucifera12 tak už mám podpísaneho aj gynekológa. . Takže podpisy máme už všetky 🙂

martynnka
autor
14. aug 2014

Ja inak stale na 4cm a cakame... 🙂 CTG mi nerobila, ze to staci kazdy druhy tyzden. Len prietoky spravila. Tak cakam, no 🙂

petkael
14. aug 2014

@martynnka Mati tak uz si super ze si na 4,, to už pôjdeš na vec za chvíľku 🙂

martynnka
autor
14. aug 2014

@petkael uz sa snazim si to radsej nemysliet, lebo aj minuly tyzden som si to hovorila 😀