Rodíme v sanatóriu Koch v auguste 2014
Pripadne v juli, v septembri 🙂 Ktore sa tam mozno stretneme? 🙂 Mozeme si pisat ako prebiehali poradne, u akych lekarov, ci sa chystate niekoho zazmluvnit, pripadne teda, ze uz idete rodit, mozno zistime, ze sme tam niektore sucasne naraz 🙂
O niektorych viem z "Augustoviek 2014" alebo zo skupiny "Porodnica GPN Koch Bratislava", tak som si dovolila vas sem pridat 🙂
@petkael
@jajao
@zdenulkam
@lusipe
@cmelinka06
@michaleja_west
@uhnakova
@celasapremenim pekne deticky 🙂
Roztrhlo sa vrece s porodmi tak som nemala poradňu, iba monitor a mám sa vrátiť ešte dnes ale neviem ani kedy. .mam si volať ...lebo teraz mala Dr. Lenka pôrod a ešte dva pôrody čakali .... no aspoň niekto rodí :-/ a majú plné stavy :-/
@petkael potom informuj 🙂
@lucifera12 no v dobrovolne rodenie dufam aj ja 🙂, som z toho prijmu cela nesvoja...
@jajao no tak som tam volala či naozaj môže teraz medzi 15-16 a nie nemôže lebo musela bežať na sálu a ďalšie 4 čakajú na pôrod ..... :-/
@lucifera12 Ja tiež dúfam, že by sa to mohlo rozbehnúť lebo na príjem nepôjdem ani keby čo bolo :-/
@lucifera12 no však jasné.... já tam neostanem ...idem dom a basta ....
@petkael preco nemozem byt medzi nimi? Navrhla ti teda iny termin?
@lucifera12 ja by som mala mat apartman, ale kludne jej navrhnem, ze budeme dochadzat 😀...ja som este nikdy nebola v nemocke, aj ked Koch posobi super...doma je doma 🙂
Kamoska si preto nahlasila neskorsi termin ms, aby ju neriesili s prenasanim 🙂
Inak to je idealna situacia, ked tam maju tolko ludi. Kym by som sa nehlasila, dali by mi asi pokoj a aj by ma dobrovolne a radi co najskor pustili domov 🙂
@jajao ja s volala len s recepcnou ... ta volala hore ... a že nejaká sestrička si poznačila moje číslo a doktorka mi potom zavolá ... hoci akože neviem kedy keď je toľko pôrodov ... neviem ako to spravím ak ne zavolá .. mala by tam byť do rána ..ktovie kedy má ďalšiu službu ...
@celasapremenim ja neviem čo chcú robiť ... Podľa mňa len monitor budú robiť každý deň a možno niečo budí chcieť dať na dozretie krčka maternice ...
@lucifera12 inak presne... aj ja vravím že teraz by nás aj dobrovoľne chceli pustiť skorej domov a nebudú robiť problemy 🙂
No Teraz mi volala Dr. LENKA ...že dnes majú katastrofu ... Teraz dokončila cisársky a ešte 3 pôrody čakajú. .. že proste katastrofa dnes. ... no a že mám prísť na poradňu dnes O 20 tej 😲
@petkael cozeeee? Dalsiu sluzbu ma tusim v utorok...ale to neviem isto...tolko porodov..ked jej tam zajtra po sluzbe napochodujem s porodom bude urcite cela stastna...po takej narocnej sluzbe
@celasapremenim sak to...preto by som bola radsej keby sa slecne zachcelo narodit sa 🙂
Inak ja som mala termin podla MS 14.8.a dla uzv 25.8. Lenka sama vravela, ze napise ten neskorsi presne kvoli vyvolavaniu...ze asi sa chcem tomu vyhnut 😀
Aby sme sa tam zajtra nestretli, ja ju mam tiez zazmluvnenu, asi by nebola nadsena 🙂
@celasapremenim nemam skusenost s jazvou po cs ale na jazvy vseobecne je vyborny sipkovy olej. Ak chces nieco komercnejsie, tak bioil
@lucifera12 to by bol aky gol 😀
Bola som na poradni.... tak že to od rána tie 4 rodia chudatka ... Ach jaj .... že jedna je tam od rána od štvrtej. ..
@celasapremenim ráno konci. .. neviem kedy sa striedajú .... inak dnes je marcisova a v utorok zas Dr.Lenka ..

@improvizacia
@celasapremenim indometacyn🙂